Fans bewonderen Craig Ferguson om deze ene specifieke reden

Inhoudsopgave:

Fans bewonderen Craig Ferguson om deze ene specifieke reden
Fans bewonderen Craig Ferguson om deze ene specifieke reden
Anonim

Wat de echte reden achter het inhuren van Craig Ferguson door CBS ook was, hij bleek een hit bij fans. Maar wat sommige fans echt leuk aan hem vinden, heeft niets te maken met zijn geestige grappen of sarcastische woordspelingen.

Fans zijn dol op het gemak van Craig Ferguson op de camera…

Een vreselijke auditie heeft Craig Ferguson misschien tot een echte ster gemaakt, maar hij leerde al snel hoe hij zichzelf op de set moest managen. Fans die de late comedyshow met Craig aan het roer hebben gezien, weten dat hij absoluut hilarisch is, en soms zelfs opwekkend.

Hij is een komiek, dus Craig Ferguson zou natuurlijk zelfverzekerd en zelfverzekerd zijn. Maar fans bewonderen ook zijn vermogen om zichzelf te kleineren -- een must voor iedereen die als hilarisch gezien wil worden.

En ze zeggen dat dat hem een heel, heel effectieve flirt maakt.

Ze zijn onder de indruk van zijn vermogen om te flirten

Fans zijn het erover eens dat Craigs vermogen om met letterlijk iedereen te flirten een van de hoogtepunten is van het kijken naar hem op 'The Late Late Show with Craig Ferguson' en elke andere show die hij presenteerde of waarin hij verscheen (als zichzelf).

Hoewel een actrice Craig preuts leek te maken met haar geflirt, zeggen fans dat het meestal Ferguson is die die gelikte bewegingen maakt, ongeacht wie hij interviewt.

Een fan suggereerde: "Serieus, het spel van deze oude kerel is te gek", en anderen waren het daarmee eens. Ze zeggen dat het een mix is van charisma en zijn act op het scherm echt onder de maat hebben. Zoals een fan opmerkte: "Je zult nooit een video van hem vinden die ongemakkelijk LIJKT."

De reden? Hij is gewend aan zelfspot, en dat maakt hem hilarisch en zelfs aantrekkelijk. Maar meer dan dat, het is een "uitwisseling van vertrouwen" die Craig zowel een grappige man als een klasse-A flirt maakt.

Fans redeneren dat Craig door vertrouwen in zichzelf te hebben, vertrouwen in anderen naar boven ha alt; hij betrekt ze met zijn vertrouwen. Vervolgens reageren ze op zijn flirten op de manier die hij van plan is (in principe niet geëxtrapoleerd), en het zorgt voor uitstekend amusement.

Tenminste, voor de kijkers die van dat soort dingen houden.

Niet elke fan wil flirten 101 lessen van Craig

Sommige kijkers zijn het er niet mee eens dat Craig een meesterlijke flirt is. Eentje merkte zelfs op dat de reden waarom de beeldschone actrices waarmee hij flirt en indruk maakt op elke ongemakkelijke flirt die er is, responsief is omdat ze van tevoren zijn voorbereid.

Een kijker suggereerde: "Het helpt dat de vrouwen voorafgaand aan de show de instructie krijgen om te doen alsof ze Craigs onaangename opmerkingen leuk vinden." Toch zeggen Craigs aanhangers dat hij veel minder "raunchy" is dan flirts op het scherm zoals Russell Brand, en dat mensen beter op Craig reageren dan op bijvoorbeeld Jay Leno of Conan O'Brien.

Aanbevolen: