Marvel heeft zojuist veel spannende nieuwe projecten aangekondigd

Inhoudsopgave:

Marvel heeft zojuist veel spannende nieuwe projecten aangekondigd
Marvel heeft zojuist veel spannende nieuwe projecten aangekondigd
Anonim

De nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe die begon na de laatste Avengers-film is onmiskenbaar een enorme verandering van richting geweest voor Marvel Studios. Ze hebben de vierde fase van de MCU de Multiverse Saga genoemd, en als wat we tot nu toe hebben gezien een indicatie is, zal wat komen gaat ongelooflijk zijn.

Binnen een paar dagen heeft Marvel te veel projecten aangekondigd om te tellen en verschillende kanten van hun universum te verkennen. Op die manier komen ze tegemoet aan al hun kijkers. Dit is wat ze onlangs hebben aangekondigd en enkele van de sterren die op de nieuwe projecten zullen verschijnen.

The Avengers komen terug

Er is geen Avengers-film meer geweest sinds 2019 toen Avengers: Endgame uitkwam. Deze film markeerde het einde van de tijd van verschillende Marvel-sterren in de franchise, zoals Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. en Chris Evans. Fans wisten niet zeker of er nog meer Avengers-films zouden komen, aangezien drie van de oorspronkelijke zes Avengers er niet meer zijn, maar Marvel heeft dat gisteren voor iedereen duidelijk gemaakt toen ze aankondigden dat ze in 2025 twee nieuwe films zouden uitbrengen.

Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. Jonathan Majors zal in beide films schitteren als Kang the Conqueror, en misschien zien we ook de resterende Avengers in die films. Elke Marvel-fan op aarde heeft lang op de terugkeer van deze franchise gewacht, en dit nieuws heeft voor opwinding en ongeduld gezorgd.

Nieuwe solofilms en shows om naar uit te kijken

Binnen enkele uren heeft Marvel Studios zoveel nieuwe films en shows aangekondigd dat er voor elk wat wils is. De twee grootste aankondigingen zijn de nieuwe Captain America: New World Order, die in 2024 uitkomt. Fans hebben lang gewacht om Anthony Mackie de mantel van Chris Evans te zien oppakken en de nieuwe Captain America te zien worden, en nu zullen ze eindelijk de kans krijgen. Ze deelden ook de releasedatum voor de tweede Back Panther-film Wakanda Forever, die op 11 november van dit jaar is. Daarnaast zal Fantastic Four op 8 november 2024 in de bioscoop te zien zijn, Guardians of the Galaxy Vol. 3, komt uit op 5 mei 2023, Blade wordt uitgebracht op 3 november 2023 en Thunderbolts gaat in première op 26 juli 2024.

Wat betreft nieuwe shows, er is veel om naar uit te kijken. 2023 brengt originele Marvel-series zoals Agatha: Coven of Chaos, Loki's tweede seizoen met Tom Hiddleston, Secret Invasion, Echo en Ironheart. In 2024 komt Daredevil: Born Again uit, met Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in de hoofdrollen.

Met zoveel aankondigingen zal elke Marvel-fan iets vinden om de komende maanden en jaren geobsedeerd door te raken. Houd een oogje in het zeil.

Aanbevolen: