Kylie Jenner's zwangerschap is zojuist aangekondigd na speculatie van fans op Twitter

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's zwangerschap is zojuist aangekondigd na speculatie van fans op Twitter
Kylie Jenner's zwangerschap is zojuist aangekondigd na speculatie van fans op Twitter
Anonim

Fans stoppen pas als ze weten of Kylie Jenner baby nr. 2 verwacht of niet!

Speculaties over een zwangerschap in de Kardashian-Jenner-familie doen al geruime tijd de kop op. In een nieuwe video die via internet is opgedoken, onthult Kylie's vader, Caitlyn Jenner, dat ze nog een kleinkind op komst heeft!

Nou, het lijkt erop dat Cailtyn Jenner de bonen heeft gemorst, want volgens Page Six suggereren nieuwe rapporten dat Kylie in feite zwanger is van baby nummer 2!

Fool-fans schamen je eens, dwazen fans schamen zich twee keer! Kylie-fans laten de geschiedenis zich niet herhalen! Kylie Jenner heeft haar zwangerschap negen maanden lang met Stormi verborgen door een zeer onopvallend profiel te houden.

Kylie heeft niet aangekondigd dat ze haar dochter zou verwelkomen tot ze werd geboren op 1 februari 2018. De Kylie Cosmetics-magnaat hield het speciale nieuws geheim voor fans en de media. Ze droeg wijde kleding, plaatste oude foto's van zichzelf op sociale media en bleef buiten de publieke belangstelling.

"Ik heb zoveel van mijn leven gedeeld", zei Kylie. “Ik was ook erg jong toen ik zwanger raakte, en het was gewoon veel voor mij persoonlijk. Ik wist niet hoe ik dat ook naar het publiek zou brengen en ieders mening zou hebben. Ik denk dat het gewoon iets was waar ik zelf doorheen moest.”

Kylie Jenner en Travis Scott hebben een verrassende video uitgebracht die de hele zwangerschap documenteerde.

Kylie's zwangerschapsverhaal

"Aan onze dochter" - 4 februari 2018

Velen lijken te geloven dat de geschiedenis zich herha alt na een paar mysterieuze berichten. Kylie veroorzaakte voor het eerst zwangerschapsgeruchten toen ze een oversized pufferjack droeg op Stormi's verjaardag. De aanwijzingen op sociale media die tot deze speculatie leiden, zullen snel kloppen.

Een fan legde uit dat Kylie foto's en video's had gedeeld die eerder waren opgenomen, om haar zwangerschap geheim te houden voor de media.

"Op deze foto zijn haar nagels naakt, in Kim's post zijn haar nagels limoengroen, ze heeft waarschijnlijk haar video vooraf opgenomen om het te laten lijken alsof het de jurk was die ze vandaag droeg …" zeiden ze.

Dit is een detectieniveau van Criminal Minds.

Fantheorieën barsten los

@emlouisegray tweette: "Ik ben ZO geïnvesteerd in de theorie dat Kylie Jenner zwanger is en iedereen op tiktok die probeert de Kardashiaanse doofpotaffaires te ontdekken IK LEEF VOOR DIT."

@rmptx schreef: "Ik weet niet hoe ik aan de kant van tiktok ben beland van mensen die detectives worden &!beweren dat Kylie Jenner zwanger is en het weer verbergen, maar ik geloof het lol."

Kylie Jenner-fans over de hele wereld laten nu een zwangerschapsaankondiging zien op het MET Gala 2021!

Aanbevolen: