Heeft Lego zojuist bevestigd dat Letitia Wright de nieuwe Black Panther van Marvel is?

Inhoudsopgave:

Heeft Lego zojuist bevestigd dat Letitia Wright de nieuwe Black Panther van Marvel is?
Heeft Lego zojuist bevestigd dat Letitia Wright de nieuwe Black Panther van Marvel is?
Anonim

Marvel Studios heeft onlangs een trailer uitgebracht voor het langverwachte vervolg Black Panther: Wakanda Forever. De film is een eerbetoon aan wijlen Chadwick Boseman die een prominente rol speelde in het Marvel Cinematic Universe (MCU) nadat hij werd onthuld als de Black Panther in Captain America: Civil War.

Vanaf hier speelde Boseman de hoofdrol in zijn solo Marvel-film, Black Panther, voordat hij zich bij de cast van de zeer succesvolle Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame voegde. En hoewel velen misschien hadden verwacht dat de acteur zou terugkeren voor zijn Black Panther-vervolg, stierf Boseman helaas in 2020 na een strijd tegen kanker.

Sindsdien heeft Marvel weinig gezegd over de toekomst van het personage van Boseman. Hoewel een filmtrailer duidelijk maakte dat Wakanda in rouw is, zal ooit ook iemand anders het Black Panther-pak dragen. En hoewel de studio spoilers probeert te vermijden, lijkt het erop dat LEGO onbewust heeft aangekondigd wie de opvolger van T'Challa is.

Chadwick Boseman's Passing Hit Marvel 'Extremely Hard'

Fans waren erg in shock toen ze hoorden dat Boseman was overleden. In de maanden daarvoor gaf de acteur geen enkele indicatie dat hij te maken had met een ziekte terwijl hij aan film na film werkte (afgezien van zijn Marvel-projecten speelde Boseman ook in 21 Bridges, Da 5 Bloods en Ma Rainey's Black Bottom) net voordat een groot deel van de wereld in lockdown ging vanwege COVID-19.

Voor Marvel kwam de dood van hun geliefde ster als een schok. "De dood van Chad trof ons allemaal extreem hard en tegelijkertijd trof het de wereld, want we wisten het ook niet", zei Kevin Feige, president van Marvel Studios.

“En er waren allerlei vragen en onze eerste gedachte, vele weken daarna, had niets te maken met de film. Het had te maken met hem en zijn familie en zijn vrouw en zijn nalatenschap.”

En toen de studio begon na te denken over het Black Panther-vervolg dat ze al eerder hadden aangekondigd, keek Feige naar Black Panther-regisseur Ryan Coogler voor richting.

“Het voeren van de discussies, die in wezen neerkwamen op het voortzetten van de erfenis van Wakanda en doorgaan met die verhaallijn op een zeer zinvolle, respectvolle en toch hoopvolle en leuke en opwindende manier, wat moeilijk was na het verlies van Tsjaad, legde Feige uit.

Uiteindelijk gelooft hij dat Coogler en de rest van het Black Panther-team iets hebben bedacht dat de Marvel-erfenis van Boseman echt viert.

“En ik zal zeggen dat Ryan en onze producer Nate Moore, de hele cast, en onze co-schrijver Joe Robert Cole, een aantal opmerkelijke dingen hebben gedaan in het verhaal, in de conceptversie,” vervolgde Feige. "En het zal over de hele linie extreem emotioneel zijn, maar ik denk dat ze iets heel speciaals in gedachten hebben."

Ondertussen gelooft Lupita Nyong'o, die Nakia speelt, ook dat Boseman in gedachten bij hen was toen ze de film maakten."Voor ons als cast, na het verlies van onze koning, Chadwick Boseman, was dat veel om te verwerken, en in veel opzichten zijn we het nog steeds aan het verwerken", legde de actrice uit.

“Als je iemand verliest, weet ik niet wanneer je stopt met ze te missen. En natuurlijk voelden we het zo erg om deze film zonder hem te maken.”

Tegelijkertijd zei Nyong'o dat de nieuwe film "de wereld van Wakanda uitbreidde op manieren die de mensen zullen verbazen - niet alleen Wakanda, maar de Black Panther-wereld." De trailer onthulde al de introductie van Namor (Tenoch Huerta) en het langverwachte debuut van Dominic Thorne als Riri Williams, ook bekend als Ironheart.

Is Shuri de nieuwe zwarte panter?

Er zijn enkele aankomende LEGO-sets die erop lijken te wijzen dat Shuri de nieuwe Black Panther is die wordt geplaagd in de Wakanda Forever-trailer. Zo lijken de King Namor's Throne Room en Shuri's Sunbird-sets het personage te laten zien in een Black Panther-pak. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat geen van deze sets de beruchte helm van Black Panther bevat.

Tegelijkertijd heeft LEGO ook de aankomende Shuri's Lab-set, met een beter herkenbare vorm van Shuri naast een Black Panther-figuur. De specificaties van het model luiden ook: "Shuri heeft powerhandschoenen om te testen terwijl Black Panther rondzwerft op zijn hoverboard."

En als dit is gebaseerd op een scène in de film, dan zou dat betekenen dat de nieuwe Black Panther iemand anders is.

Wat Wright zelf betreft (die verstrikt raakte in enige controverse nadat ze ervan werd beschuldigd een anti-vaxxer te zijn), de actrice is begrijpelijkerwijs haar mond gebleven over het onderwerp en zei alleen dat de aanstaande film een echt werk is van liefde.

“We kwamen samen als een team,” zei ze. "En we hebben alles in deze film gegoten, dus ik ben opgewonden dat je hem ziet." Over haar overleden co-ster zei Wright ook dat de cast van de film "hem eerde door ons te committeren aan het verhaal dat hij begon, de erfenis die hij begon met deze franchise."

Ondertussen zijn, volgens LEGO, de nieuwste Black Panther-sets beschikbaar vanaf 1 oktober. Ondertussen zal Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever op 11 november uitbrengen. Tot die tijd moeten fans gewoon blijven gissen wie de nieuwe Black Panther werkelijk is.

Aanbevolen: