Ranking van de 10 beste gaststerren over het bijhouden van de Kardashians

Inhoudsopgave:

Ranking van de 10 beste gaststerren over het bijhouden van de Kardashians
Ranking van de 10 beste gaststerren over het bijhouden van de Kardashians
Anonim

Keeping Up With The Kardashians is verreweg een van de meest succesvolle reality-tv-series ooit gemaakt en het is in de lucht sinds de première op 14 oktober 2007. Het lijkt alsof de wereld met de jaren alleen maar meer om haar geeft over Kim, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie en hun iconische moeder Kris, daarom heeft de show tot nu toe 18 seizoenen opgenomen.

De lijst van vandaag verkent enkele van de meest bekende gezichten die af en toe opduiken in de show, ook wel de beste cameo's van beroemdheden op Keeping Up With The Kardashians. Van voormalig professioneel honkbalspeler Alex Rodriguez tot supermodel Gigi Hadid - deze lijst staat vol met beroemdheden uit de A-lijst die de Kardashians graag bijhouden!

10 Lance Bas

Lance Bass over het bijhouden van de Kardashians
Lance Bass over het bijhouden van de Kardashians

De lijst aftrappen op nummer 10 is voormalig in NSYNC-zanger Lance Bass. De popster verscheen in de vijfde aflevering van seizoen 3 van Keeping Up With The Kardashians getiteld "All for One en One for Kim".

Iedereen die bekend is met de Kardashian-Jenner-familie weet dat Lance al jaren een goede vriend is van momager Kris Jenner, dus het is geen verrassing dat hij in de show verscheen. Hierboven is te zien hoe hij aan het dineren is met de familie.

9 Robin Thicke

Robin Thicke over het bijhouden van de Kardashian
Robin Thicke over het bijhouden van de Kardashian

De volgende beroemdheid die deze lijst heeft gehaald, is zanger Robin Thicke. Robin was eigenlijk een stergast in twee afleveringen van Keeping Up With The Kardashians.

De eerste is aflevering 15 van seizoen 6 getiteld "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event - Part 2" en de andere is een recentere aflevering 2 van seizoen 17 getiteld "Birthdays and Bad News: Deel 2". Net als Lance Bass is Robin Thicke ook al heel lang bevriend met de Kardashian-Jenners!

8 Mel B

Mel B over Keeping Up With The Kardashians
Mel B over Keeping Up With The Kardashians

Nummer 8 op de lijst van beste gaststerren op Keeping Up With The Kardashians gaat naar voormalig Spice Girl Mel B. Scary Spice verscheen zelfs in drie afleveringen van de populaire reality-tv-show.

De eerste was aflevering 8 van seizoen 3 getiteld "Distance Makes the Heart Grow Fonder", de tweede was opnieuw aflevering 15 van seizoen 6 "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event - Part 2", en tot slot Mel was ook in aflevering 13 van seizoen 10 met de titel "In the Blink of an Eye…".

7 Hugh Hefner

Hugh Hefner over het bijhouden van de Kardashians
Hugh Hefner over het bijhouden van de Kardashians

Een van de eerste gaststerren van beroemdheden ooit in Keeping Up With The Kardashians was de oprichter en voormalig hoofdredacteur van Playboy-magazine Hugh Hefner. In aflevering 4 van seizoen 1 getiteld "Birthday Suit" gingen Kim Kardashian en Kris Jenner naar het Playboy-herenhuis en een glimp van hun bezoek is te zien op de bovenstaande foto.

Zoals fans al weten, poseerde Kim zelfs voor het beroemde tijdschrift en sierde ze zelfs de cover in 2007.

6 Alex Rodriguez

Alex Rodriguez over het bijhouden van de Kardashians
Alex Rodriguez over het bijhouden van de Kardashians

Nummer zes op de lijst gaat naar voormalig profhonkbalspeler Alex Rodriguez. De voormalige korte stop en derde honkman verscheen op de populaire reality-tv-show in aflevering 10 van seizoen 15 getiteld "Let's Play Ball!".

En zoals iedereen die het heeft gezien zich waarschijnlijk zal herinneren - hij was daar om de dames te leren softballen voor een liefdadigheidssoftbalwedstrijd. Alex Rodriguez is nog steeds up-to-date een van de beroemdste atleten die een cameo heeft gemaakt in Keeping Up With The Kardashians !

5 Demi Lovato

Demi Lovato over het bijhouden van de Kardashians
Demi Lovato over het bijhouden van de Kardashians

Opening van de top vijf van beroemdste cameo's van beroemdheden op Keeping Up With The Kardashians is voormalig Disney Channel-ster Demi Lovato. De zangeres was in aflevering 15 van seizoen 6 getiteld "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event - Part 2" en het is inmiddels duidelijk dat Kim's huwelijk met basketballer Kris Humphries een evenement met veel sterren was.

Ook al duurde hun huwelijk slechts 72 dagen, aangezien Kim slechts een paar weken nadat de aflevering op E! werd uitgezonden de echtscheiding aanvroeg.

4 Vera Wang

Vera Wang over het bijhouden van de Kardashians
Vera Wang over het bijhouden van de Kardashians

Nummer 4 op de lijst gaat naar modeontwerper Vera Wang, die bekend staat om haar ongelooflijk mooie en erg dure trouwjurken.

De modeontwerper was een gastrol in twee bruiloftsafleveringen van Keeping Up With The Kardashians - de eerste was aflevering 1 van seizoen 4 getiteld "The Wedding", waarin Khloe Kardashian trouwde met basketballer Lamar Odom, en de tweede een daarvan is opnieuw aflevering 15 van seizoen 6 getiteld "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event - Part 2", waarin Kim trouwde met basketballer Kris Humphries.

3 Sia

Sia over het bijhouden van de Kardashians
Sia over het bijhouden van de Kardashians

Opening van de top 3 celebs die gaststerren waren op Keeping Up With The Kardashians is zangeres Sia. In de loop der jaren is Sia een zeer goede vriendin van de familie geworden en ze is vaak te zien op hun chique feestjes.

De zanger was in vijf afleveringen van de beroemde reality-tv-show - aflevering 9 en 12 van seizoen 16 getiteld "Christmas Chaos" en "Aftershocks", evenals afleveringen 2, 5 en 10 van seizoen 17 met de titel "Verjaardagen en slecht nieuws: deel 2", "Heb je Kim ontmoet?" en "Gifted".

2 Gigi Hadid

Gigi Hadid over het bijhouden van de Kardashians
Gigi Hadid over het bijhouden van de Kardashians

De tweede plaats op de lijst gaat naar model Gigi Hadid, die al sinds hun jeugd een hechte band heeft met de jongste zussen van het gezin, Kendall en Kylie Jenner.

Gigi is verschenen in twee afleveringen van Keeping Up With The Kardashians - de eerste is aflevering 3 van seizoen 11 getiteld "Rites of Passage" en de tweede is aflevering 2 van seizoen 12 getiteld "A New York Family" Affaire". Aangezien Gigi zo'n goede vriend is van Kendall en Kylie, lijdt het geen twijfel dat fans meer van haar in de show zullen zien.

1 Ariana Grande

Ariana Grande over het bijhouden van de Kardashians
Ariana Grande over het bijhouden van de Kardashians

De lijst op nummer 1 wordt afgesloten met popster Ariana Grande, die verscheen in Keeping Up With The Kardashians in aflevering 6 van seizoen 16 getiteld "Fire Escape".

Zoals fans van de zanger waarschijnlijk al weten, speelde Kris Jenner in de iconische videoclip van Ariana Grande voor het nummer "Thank U, Next", en daarom verscheen de popster in de populaire reality-tv-show. En daar is hij dan - Keeping Up With The Kardashians heeft veel gaststerren van beroemdheden gehad en zal er ongetwijfeld nog veel meer hebben!

Aanbevolen: