Keke Palmer's meest virale momenten

Inhoudsopgave:

Keke Palmer's meest virale momenten
Keke Palmer's meest virale momenten
Anonim

Keke Palmer staat bekend als een van de grappigste beroemdheden in Hollywood. Je kunt niet praten over memes en virale momenten met beroemdheden zonder aan Keke Palmer te denken. De veelzijdige entertainer is niet in staat een interview te doen zonder een viraal moment te creëren; ze bedenkt in feite om de dag virale memes door gewoon zichzelf te zijn.

Haar interviewclips worden vaak memes of trending-geluiden op TikTok. Opdat we haar polygraaf-interview met Vanity Fair of haar beroemde personage Lady Miss Jacqueline en haar beledigingen uit het zuiden van de schoonheid niet vergeten, waren zo populair dat Amazon op de ster tikte voor een boek met korte verhalen met de verschillende Lady Miss-personages. Keke Palmer heeft jaren voor zich, maar ze is nu al een icoon. Ze is er consequent in geslaagd om helder te schijnen als een diamant en drukt constant haar stempel op de popcultuur. Ze is erin geslaagd relatief vrij van controverse te blijven, maar blijft nog steeds een relevant en vaak trending topic op sociale media. Hier zijn enkele van de meest virale momenten van Keke Palmer.

8 Die tijd riep Keke Palmer Wendy Williams op haar eigen show

In 2017 verscheen Keke in The Wendy Williams Show toen Wendy in zekere zin suggereerde dat het haar schuld was dat ze meemaakte wat ze destijds deed met betrekking tot haar 'seksuele intimidatie'-zaak tegen Trey Songz. Keke verzamelde snel Wendy en zei: "Ik zou graag je show aanzetten en zag dat je een beetje meer medelevend en minder beschuldigend was". Ze kreeg applaus op sociale media omdat ze opkwam tegen Wendy Williams, die soms gemeen overkomt.

7 Weet je nog toen Keke Palmer "Sorry voor deze man" zei?

Terwijl hij in 2019 Hustler promootte, ging Keke zitten voor een nu beroemd leugendetectortestinterview met Vanity Fair. Op de vraag of voormalig vice-president Dick Cheney beter was in zijn werk dan haar beroemde personage uit de populaire Nickelodeon-serie True Jackson, VP, antwoordde ze: "…Ik hoop dat ik niet belachelijk klink, maar ik weet niet wie deze man is. Ik bedoel, hij zou op straat kunnen lopen, en ik zou van niets weten. Sorry voor deze man.”. "Sorry voor deze man" is een eigen leven gaan leiden. Iedereen op internet en hun moeders gebruikten de uitdrukking. De uitdrukking werd zo populair dat zelfs Keke Palmer er merch mee begon te verkopen.

6 Keke Palmer ging viraal met de TikTok-serie van haar moeder uit de jaren 2000

Keke Palmer heeft momenteel meer dan 6,4 miljoen volgers op Tik Tok met meer dan 39,3 miljoen likes. Naast haar 'Lady Miss'-schetsen, is haar aanwezigheid op het platform te danken aan haar virale serie waarin moeders uit het begin van de jaren 2000 worden afgebeeld, van algehele houding, hun gevoel voor mode tot de unieke manieren waarop ze destijds voor foto's poseerden. Deze waren herkenbaar en werden als zodanig erg populair.

5 Wat Keke Palmer zei over Jack en Rose in Titanic

Het lijkt erop dat Keke Palmer (en alle anderen) niet over de scène in Titanic kunnen komen waar Jack doodvriest. Ze uitte haar woede over het besluit van Rose (Kate Winslet) om de deur niet met Jack te delen in The Steve Harvey Show. "Iedereen weet dat ze van dat bord had moeten opstaan en het met hem had moeten delen", zei Palmer. “Ik kom nooit over die scène heen – ze zit daar naar hem te kijken terwijl hij het bevriest. Sindsdien is het moeilijk om een film van haar te kijken."

4 Keke Palmer zei dit over Riverdale's Lili Reinhart

In een interview op MTV News om Hustlers te promoten. Haar co-ster Madeline Brewer verwees voor de grap naar collega-co-ster Lili Reinhart als "de actrice uit Riverdale", de moderator corrigeerde onmiddellijk Brewer en zei: "haar naam is Lili Reinhart". Keke Palmer voegde er snel aan toe: “Lili Reinhart, oké! En vergeet het niet.”

3 Maar, 'The Gag Is…'

Keke Palmer, een zeer actieve snapchat-gebruiker, waar ze een reeks video's begon uit te brengen over de grap - wat een andere manier is om de situatie te zeggen. Omdat veel mensen dit op dat moment niet wisten, ging Keke Palmer op de nationale televisie om uiteen te zetten wat THE GAG IS … maar de grap is dat sommigen nog steeds in de war waren. De trend werd zo populair dat Keke zelfs haar eigen YouTube-showcall That's The Gag creëerde. Het wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt op sociale media.

2 'Baby, dat is Keke Palmer'

De "Baby, dit is Keke Palmer"-meme circuleert al maanden op sociale media, maar heeft veel mainstream-aandacht gekregen. De "baby, dit is Keke Palmer"-meme kwam tot stand toen een tweeter een foto van Keke deelde tijdens een persconferentie voor Akeelah and the Bee (die Keke deelde als onderdeel van een historische foto-meme-trend), met het onderschrift: "Alle meisjes dat er op de middelbare school zo uitzag, kon een gemene klootzak zijn."

De tweeter ontving vervolgens een DM van iemand die zei: "Excuseer me mevrouw, niet om respectloos of onbeleefd te zijn, maar zou u alstublieft de post kunnen verwijderen. Dat is mijn zus die werd gedood door een metrotrein. En dit bericht is zeer respectloos. Idk wie je bent of als je haar zelfs maar kent, maar ik wil dat je dit opschrijft, alsjeblieft." Ze antwoordden "Baby, dit is Keke Palmer."

Degenen die de grap begrijpen, antwoorden meestal: "Baby, dit is Keke Palmer", ongeacht of de afbeelding Keke Palmer bevat of niet.

1 'Wie zijn dat in godsnaam'

Keke Palmer wordt een icoon omdat ze geen flauw idee heeft wie mensen zijn. De actrice die schittert in Jordan Peele's nieuwe film Nope, ging opnieuw zitten met Vanity Fair, dit keer met haar co-sterren Daniel Kaluuya, Steven Yeun en Brandon Perea die fantheorieën beoordeelden die van internet waren gehaald. Vanity Fair liet Keke een van de opmerkingen hardop voorlezen, terwijl ze las: "Ik wed dat we Scully en Mulder zien," ze pauzeerde om te vragen: "En wie zijn dat in godsnaam?" in echte Keke Palmer-stijl. Ze legden uit dat Scully en Mulder van The X-Files zijn, maar dat was niet genoeg om de verwarring op te ruimen, sorry voor hen.

Aanbevolen: