9 Beroemde Wendy Williams-momenten die virale memes werden

Inhoudsopgave:

9 Beroemde Wendy Williams-momenten die virale memes werden
9 Beroemde Wendy Williams-momenten die virale memes werden
Anonim

Op 17 juni 2022 eindigde The Wendy Williams Show zijn 13-jarige loop en liet een erfenis van meme-waardige momenten achter. De talkshow overdag was een ware achtbaan met hilarische momenten, serieuze momenten en momenten waardoor de presentator bijna afzegde. Ondanks wat sommigen zouden verwachten, waren het niet de notoir schandalige opmerkingen van de oneerbiedige gastheer die uiteindelijk resulteerden in de ondergang van de show. In plaats daarvan beëindigde Lionsgate naar verluidt de show na Williams' onderbreking van twee jaar vanwege verschillende gezondheidsproblemen.

De cultureel invloedrijke show eindigde met een sisser, geen knal. De finale-aflevering had weinig fanfare en bevatte niet eens de oude gastheer - een beweging waar de ex van Williams het niet mee eens was. Toch zorgde het rustige einde van de show ervoor dat fans schreeuwden op sociale media. Kijkers namen een wandeling door het geheugen en deelden enkele van hun favoriete memes die uit de show waren geboren. Blijf scrollen om negen Wendy Williams-momenten te zien die het internet in hilarische memes veranderde.

9 Dula Peep

In een van haar meest invloedrijke meme-momenten heeft Williams per ongeluk de Engelse singer-songwriter Dua Lipa hernoemd. Bij het beoordelen van de looks van de rode loper van de Billboard Music Awards in 2018, noemde Williams de popster per ongeluk 'Dula Peep'. De meme verspreidde zich als een lopend vuurtje via internet en veranderde de ster effectief. Ze wordt nu algemeen 'Dula Peep' genoemd, zelfs onder mensen die niet weten waar de bijnaam vandaan komt.

8 Wat was dat?

De Halloween-aflevering van 2019, "Wendy's Circus Halloween", produceerde een van de beroemdste TikTok-geluiden aller tijden. Geschrokken door het zombiemasker van een publiekslid, verloor Williams haar gedachtengang halverwege de zin. Het moment leverde een geluid op dat creatief is toegepast in honderden hilarische TikToks. 'Dat zei ze, en weet je wat ik… wat was dat? Oké, James."

7 Huilend

Williams sterrenbeeld is Kreeft, wat één ding betekent: ze huilt veel. Er zijn talloze foto's, GIF's en video's van de gastheer die een traan laat, wat voor geweldige online reacties zorgt. Van de vele Williams huilmomenten werd vooral deze clip populair. Het geluid dat ze maakte in combinatie met haar gebruik van een wattenstaafje om de tranen weg te spoelen, zorgde voor een onbetaalbaar herkenbare video die een paar keer zijn weg heeft gevonden over het internet.

6 Oh, ze is overleden?

Williams' onbedoelde verkeerde behandeling van de dood tijdens de show heeft geresulteerd in terugslag en enkele donkere komische juweeltjes - voor degenen die humor gebruiken om te verwerken. Een dergelijk moment kwam in 2018 toen Williams suggereerde dat de toen ruziënde Cardi B en Nicki Minaj samen op tournee zouden gaan en mevr. Melodie. Toen Williams te horen kreeg dat de voormalige emcee was overleden, zorgde haar per ongeluk ongevoelige reactie voor een donker maar hysterisch moment en een invloedrijke meme.

5 Shout-out naar mensen met sociale angst

Deze clip, zoals de meeste memes van The Wendy Williams Show, kwam van de toondoof behandeling van een serieus onderwerp door de presentator. Tijdens het bespreken van R&B-zanger Summer Walker, die heeft overwogen om de muziekindustrie te verlaten vanwege sociale angst, vertelde Williams wat zij dacht dat een vriendelijk gebaar was. "Shout-out naar mensen met sociale angst", zei Williams. "Ik heb een beetje medelijden met je." Gecombineerd met het klappen en knikken van het publiek, zorgde deze ongemakkelijke shout-out ervoor dat kijkers tegelijkertijd ineenkrimpten en barsten.

4 Flauwvallen

Tijdens de Halloween-aflevering van 2017 viel Williams flauw op live televisie. Nadat ze snel hersteld was, legde de presentatrice uit dat ze was flauwgevallen omdat ze oververhit was in haar kostuum en ging verder met de show. Het dramatische moment ging de geschiedenis van de televisie overdag in. De flauwte werd zelfs nagebootst door drag-artiest, Naomi Smalls, in RuPaul's Drag Race All Stars seizoen vier.

3 Dood aan hen allemaal

Nadat Britney Spears in 2021 de schokkende waarheid over haar conservatorschap aan de rechtbank en het publiek had onthuld, waren mensen woedend op de familie Spears. Williams nam de verontwaardiging van het publiek echter een stap te ver toen ze de familie de dood wenste. De opmerking lokte naar adem uit het publiek en Williams had onmiddellijk spijt van de verklaring. Het schokkende moment werd weer een juweel van donkere humor uit The Wendy Williams Show.

2 Ga ik huilen?

Tijdens haar tijd op televisie schommelde Williams tussen extreem weinig contact en extreem herkenbaar. Tijdens deze chaotische clip achter de schermen spraken de razendsnelle retorische dilemma's van Williams over de voorbereiding van een evenement rechtstreeks tot veel kijkers. De talloze paniekvragen, eindigend met: "Ga ik huilen?" perfect weergegeven hoeveel mensen zich voelen wanneer ze zich voorbereiden op een sociaal evenement en werd meteen een klassieke meme.

1 Een inheemse New Yorker

Hoewel het niet gebeurde op The Wendy Williams Show, was deze video een iconisch Williams-moment. De tv-persoonlijkheid verscheen op The Masked Singer en speelde het Odyssey-nummer uit 1977, Native New Yorker. Williams bleef lachen tijdens het nummer en snoof zelfs per ongeluk halverwege het couplet. De video werd een meme die opnieuw kon worden gedeeld en suggereerde dat, zelfs als ze niet in haar eigen show staat, Williams de wereld nog steeds hilarische momenten kan bezorgen.

Aanbevolen: