De 10 meest explosieve momenten op onverwachte TLC's

Inhoudsopgave:

De 10 meest explosieve momenten op onverwachte TLC's
De 10 meest explosieve momenten op onverwachte TLC's
Anonim

TLC's Unexpected beschrijft, net als zijn voorgangers 16 en Pregnant and Teen Mom, de ervaringen van jonge mannen en vrouwen die het ouderschap op zich nemen voordat ze volwassen worden. Fans van de show hebben genoten van het volgen van tieners die plotselinge ouders worden, vechten met hun eigen ouders over besluitvorming en worstelen om relaties op de rotsen te onderhouden.

De afgelopen drie seizoenen hebben kijkers cliffhangers, vragen en een sterk verlangen achtergelaten om te zien wat er in de volgende aflevering komt. De sterren van de show hebben zeker hun deel van ruzies en ruzies. Dat gezegd hebbende, sommige verhitte momenten zijn veel monumentaler in vergelijking met andere.

10 McKayla's familie Vers Caelan's familie

Afbeelding
Afbeelding

Het restaurant dat tussen Calean Morrison en zijn moeder en McKayla Adkins en haar verwanten ligt, is een klassiek explosief moment uit de emotioneel geladen realityserie. Hoewel iedereen die bij het diner aanwezig is technisch gezien een volwassene is, gedraagt niemand, en dan bedoelen we ook niemand, zich uiteindelijk zo.

Veel opgravingen worden in de ruzie gegooid, en er worden meer lage slagen gegooid dan er broodjes in de graanschuur zijn. McKayla besluit dat ze er genoeg van heeft en stormt het establishment uit, wat haar onvolwassenheid en onvermogen om iets uit te werken met de vader van haar kinderen nog verder bezorgt.

9 Een verhaal van twee Haileys

Afbeelding
Afbeelding

Hailey Tomlinson en haar onvolwassen vriendje Matthew verwelkomden hun dochtertje ter wereld, maar hun kleine gezinsleven stortte plotseling in toen Hailey ontdekte dat haar beste vriend, ook wel Hailey genaamd, met haar man aan het kruipen was. Matthew besloot Hailey 1 in te ruilen voor Hailey 2, en je kunt je voorstellen dat de oorspronkelijke Hailey en haar moeder woedend waren.

Dit moment van de Haileys werd overtroffen in de reünie-aflevering toen Matthew en Hailey 2 aankondigden dat ze ook een baby zouden krijgen. Uiteindelijk zijn beide Haileys erin geslaagd om weg te komen van Matthew en zijn ze zelfs weer op het goede spoor om hun vriendschap nieuw leven in te blazen. Hun kinderen zijn tenslotte halfbroers en zussen.

8 Mevrouw Mendoza heeft woorden voor Max

Afbeelding
Afbeelding

Chloe Mendoza's ouders zijn nooit fans geweest van het vriendje van hun dochter, Max. Ze hebben behoorlijk goede redenen om Max ook op de stoep te willen trappen. Max kwam over als stiekem, onverantwoordelijk, respectloos en lui, wat uiteindelijk slechts het topje van de ijsberg was. Elke keer dat Max in de buurt van Chloe's ouders was, maakten ze er een punt van om hem te laten weten hoe enorm teleurgesteld ze waren in de vader van hun kleindochter.

Een explosief moment was toen Max onuitgenodigd werd voor Chloe's babyshower door Chloe en haar familie. Een andere was toen hij er helemaal uit was bij de geboorte van zijn dochter. Chloe's moeder verloor haar verstand toen haar vrienden erop wezen dat Max in hun huis was geweest, een grote no-no volgens de Mendoza's. In principe eindigt elk moment waarbij Max en de Mendoza's betrokken zijn explosief.

7 Oma dreigt de dochter van Lexus en Shaedon mee te nemen

Afbeelding
Afbeelding

Onverwachte Lexus en Shaedon. Wat kunnen we over deze twee zeggen, behalve hun onvolwassenheid, was hun ergste vijand en waarschijnlijk hun uiteindelijke ondergang. Terwijl ze echt probeerden van hun verbintenis af te komen, in het belang van de kleine Scarlett, gingen ze uiteindelijk uit elkaar en besloten ze co-ouderschap van hun dochter te krijgen.

Toen ze Scarlett voor het eerst hadden en de kneepjes van het ouderschap probeerden te leren, kwam de moeder van Lexus tussenbeide en dreigde ze de voogdij over te nemen van de jonge ouders. Kelsey, de eenendertigjarige grootmoeder, had niet het gevoel dat haar dochter en vriend verantwoordelijk genoeg handelden om Scarlett op te voeden. Na verhitte woorden en veel emotie trok Kelsey zich terug en de twee ontdekten hoe ze een beetje volwassen konden worden.

6 McKayla verhuist

Afbeelding
Afbeelding

McKayla en Calean hebben meer gevechten op het scherm gehad dan we op dit moment kunnen tellen, en hun dieptepunten leken zeker op te wegen tegen de hoogtepunten. Het voormalige stel had echt een meltdown-moment toen McKayla haar spullen pakte en het huis van het paar verliet. Een zwangere McKayla aarzelde niet in het minst toen zij en haar grootvader haar met haar persoonlijke bezittingen op een vrachtwagen lieten laden.

Het werd nog ongemakkelijker toen Caelan een telefoontje van zijn moeder aannam met de vraag of ze hun peuterzoon de volgende dag mocht zien. Een al emotioneel verhoogde McKayla reageerde door hem te zeggen: stop met praten. Achteraf gezien was deze stap waarschijnlijk het beste.

5 Rilah's moeder laat Anthony haar gevoelens voor zijn moeder weten

Afbeelding
Afbeelding

Rilah en Anthony kwamen erachter dat ze op het punt stonden ouders te worden van een klein meisje, maar hun zwangerschap was gevuld met wegversperringen en tegenslagen, waarvan vele door de moeders van de tienerouders zelf. Rilah's moeder ging verder weg van Anthony, en Anthony's moeder had haar handen te vol aan kleine kinderen om enige steun te bieden.

Anthony gaat uiteindelijk bij Rilah en haar moeder wonen, maar Rilahs moeder herinnert Anthony er constant aan dat ze veel meer doet dan zijn eigen moeder. Vervolgens vertelt ze de jonge aanstaande vader wat ze echt denkt van de toekomstige oma van de nieuwe baby. Anthony ergert zich aan dit gesprek en het maakt een toch al met spanning gevulde situatie alleen maar erger.

4 Tyra voelt zich super ongemakkelijk bij de familie van haar man

Afbeelding
Afbeelding

Tyra en haar ex-vriend Alex leken een geweldig stel, maar nu Tyra is gaan studeren, zijn zij en Alex uit elkaar en voeden ze hun kleine meisje op als co-ouders. Toen ze nog samen waren, maakte Alex' grootmoeder het Tyra bijzonder ongemakkelijk toen ze duidelijk maakte dat ze Alex en de baby daar heel graag wilde hebben, maar misschien niet Tyra.

Alex's grootmoeder is een ouderwetse zuidelijke dame die geloofde dat de jonge ongehuwde ouders niet hoefden te slapen. Dit alles maakte Tyra echt ongemakkelijk om bij haar dochter thuis te zijn. Natuurlijk is Alex zelf ook maar een kind, en hij merkte dat hij gevangen zat tussen het meisje van wie hij hield en de vrouw door wie hij werd opgevoed.

3 Emiley en haar moeder brengen de term 'familiespanning' naar een heel ander niveau

Afbeelding
Afbeelding

Emiley was bij haar middelbare schoolvriendje Diego toen we het stel ontmoetten. Direct uit de poort herkenden fans dat Emiley niet werd behandeld als de koningin die ze is, en Diego's sarcastische en vaak onbeschofte houding maakte bijna iedereen woedend. Hoewel Emiley en Diego allerlei problemen hadden, was het de ruzie tussen Em en haar moeder die onze aandacht trok.

Emily's moeder werd behoorlijk jaloers toen Emiley de hulp van Diego's moeder verkoos. Iedereen kon zien dat de jonge moeder alleen maar probeerde haar kleine gezin te laten werken, maar haar eigen moeder gaf haar uiteindelijk het gevoel dat ze voor altijd partij moest kiezen. Dit was weer een voorbeeld van de ongemakkelijke spanningssituaties in het gezin die we gewend zijn te zien in shows als deze, evenals MTV's Teen Mom.

2 Diego kon niet respectlozer zijn

Afbeelding
Afbeelding

Diego. We hopen echt dat deze jonge vader is opgegroeid sinds hij op TLC's Unexpected verscheen, want het is redelijk veilig om te zeggen dat we zijn beste kant niet hebben gezien. We hopen tenminste dat dat niet zijn beste was. Diego had zelden een vriendelijk woord te zeggen tegen de moeder van zijn dochter, en fans van de show waren in de armen dat Emiley niet meteen de weg uit de poort ging.

Als Emiley haar babyshower heeft, ziet Diego er zo geïrriteerd uit dat hij er zelfs bij moet zijn. Emiley's moeder maakt het nog erger als ze Diego voor de gasten laat zitten, wat zijn ongemak alleen maar vergroot. We voelden ons zelfs ongemakkelijk om dit evenement vanuit het comfort van onze banken te bekijken.

1 Shannon en haar ouders vechten om MyKayla

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen die TLC's Unexpected niet hebben gezien, is het belangrijk op te merken dat McKayla is opgevoed door haar grootouders, maar dat betekent niet dat haar moeder volledig uit beeld is. Op een gegeven moment bedenkt een vervreemde Shannon (die rond dezelfde tijd zwanger was als haar dochter) een plan voor McKayla om bij haar in te trekken, en de twee kunnen aan hun relatie werken en hun kinderen samen opvoeden.

Hoewel McKayla bereid is om over het plan na te denken, hebben McKayla's grootouders (de vader en moeder van Shannon) het niet. Shannon blijft schreeuwen, wat ze veel lijkt te doen, omdat haar ouders haar aan al haar tekortkomingen herinneren. McKayla lijkt daar te zitten, wachtend tot iemand haar vertelt hoe ze zich moet voelen.

Aanbevolen: