Dus waarom verlieten de Kardashians E! Toch voor Hulu?

Inhoudsopgave:

Dus waarom verlieten de Kardashians E! Toch voor Hulu?
Dus waarom verlieten de Kardashians E! Toch voor Hulu?
Anonim

Toen de reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians in oktober 2007 in première ging, werd het al snel de grootste hit op E!. Daarmee werden Kim Kardashian en haar familie enorme wereldsterren, en tegenwoordig bezitten ze imperiums die miljarden dollars waard zijn. De show liep uiteindelijk 20 seizoenen voordat hij in 2021 eindigde. Terwijl fans van Keeping Up with the Kardashians ongelooflijk emotioneel waren over het einde van de show, werd kort daarna onthuld dat de beroemde familie naar het streamingplatform Hulu verhuist waar ze zullen ster in een nieuwe reality-tv-show met de titel The Kardashians.

Vandaag bekijken we waarom Kim, Kylie, Kourtney en co. uiteindelijk verhuizen van E! naar Hulu. Of ze nu meer betaald krijgen tot hoe de nieuwe show anders is dan Keeping Up with the Kardashians - blijf scrollen om erachter te komen!

7 De Kardashian-familie krijgt meer betaald voor Hulu

Een van de redenen waarom de familie uiteindelijk een nieuwe show op Hulu begon, is het geld dat ze kregen. Hoewel er geen exacte cijfers zijn bekendgemaakt, hebben insiders onthuld dat het om een deal van negen cijfers gaat. Dit is wat Kris Jenner zei over hun salaris: "Nou, geld doet er altijd toe. Ik denk dat iedereen dwaas zou zijn om te zeggen dat geld er niet meer toe doet."

W alt Disney Television's voorzitter van entertainment, Dana Walden, onthulde dat het gezin niet goedkoop is. "We hebben veel bereikt dat ze heel erg verdienen", zei Walden. "Wie zou je meer willen voor je niet-gescripte lei dan de Kardashians? Ze symboliseren perfect onze strategie, die grote slagen maakt, maar de juiste kansen, en wedden op ongelooflijk talent en de beste kansen in elk genre."

6 Alle leden van de Kardashian/Jenner-familie krijgen hetzelfde betaald

Khloe Kardashian onthulde dat het gezin deze keer gelijk wordt betaald."We zijn allemaal gelijk", zei ze. "Het speelde zeker een rol omdat we zoveel van ons persoonlijke leven opgeven voor entertainment. We hebben altijd onze privé-familiegesprekken en we zijn behoorlijk brutaal, ik en mijn zussen, met wat we wel of niet genoegen nemen. Maar niet al het geld is goed geld. Het moet goed passen, en Hulu paste precies bij ons."

5 Hulu is meer technisch vooruitstrevend en merkgericht voor het gezin

Nog een reden waarom de beroemde familie besloot om de sprong van E! voor Hulu is het feit dat het streamingplatform veel meer "tech-forward" is. Khloe Kardashian onthulde dat het "niet zo on-brand" voor hen is om "nog steeds op de kabel te zijn" in 2022. Aangezien streamingplatforms tegenwoordig ongelooflijk populair zijn, is deze verandering zeker on-brand voor de zussen.

4 De gezinsleden kunnen individueel scènes opnemen

Iedereen die Keeping Up with the Kardashians heeft gekeken, weet dat het de laatste paar seizoenen erg moeilijk lijkt te worden om alle zussen bij elkaar te krijgen om te fotograferen.

Op The Kardashians worden de dingen een beetje anders gedaan en alle dames kunnen scènes individueel opnemen, wat betekent dat ze hun hectische schema's kunnen omzeilen.

3 Ze hoeven het drama maanden later niet opnieuw te beleven

Op Hulu zullen de afleveringen veel sneller worden uitgezonden dan op E!, wat van enorm belang is voor de zussen. Kim Kardashian onthulde: "We wilden dat het zo actueel mogelijk was. We haatten het hoe lang we moesten wachten. Dat was de dood van ons, want als we eenmaal over iets waren, moesten we het allemaal opnieuw herhalen." Met Hulu hoeven de dames dat drama niet opnieuw te beleven maanden nadat het in het echte leven is gebeurd.

2 'The Kardashians' heeft meer een documentaire stijl

Kim onthulde ook aan Variety dat The Kardashians anders is dan Keeping Up with the Kardashians als het gaat om de stijl van de show. "Vroeger, op E!, was het helemaal wij en helemaal geweldig, maar de afleveringen waren zo kort", zei Kim."En de producers wisten absoluut wat het E!-publiek wilde. En dit voelt een beetje meer in documentairestijl."

1 De familie wilde een hoofdstuk in hun leven afsluiten

Toen de familie aankondigde dat Keeping Up with the Kardashians eindigde, onthulden ze dat ze het gevoel hadden dat dit hoofdstuk moest eindigen en dat ze klaar waren voor een pauze. "Dit was een droom van ons allemaal. We hadden nooit gedacht dat we in seizoen twee zouden komen. Nu zijn we op 20", vertelde Kim Kardashian aan Grazia USA. "Soms hebben we gewoon een pauze nodig. Het is heel simpel. We hebben gewoon een minuut nodig om te hergroeperen. Weet je, we hebben al 14 jaar geen pauze gehad. We zijn een seizoen gaan filmen, dan een spin-off en ik denk er is geen andere manier om het te zeggen dan dat we zo'n groot leven leiden. En we hebben nu kinderen. En ze hebben ons nodig."

Aanbevolen: