Wat is er gebeurd tussen Jensen Ackles en Jessica Alba?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Jensen Ackles en Jessica Alba?
Wat is er gebeurd tussen Jensen Ackles en Jessica Alba?
Anonim

De afgelopen jaren zijn fans de aanwezigheid van Jessica Alba op hun schermen ontnomen. De laatste keer dat de actrice op tv of in een film optrad, was in de laatste aflevering van Spectrum's actiekomedie misdaadserie L. A.'s Finest in september 2020.

Ze speelde vorig jaar samen met Zac Efron in een korte film met de titel Dubai Presents: A Five-Star Mission. Maar hoe dan ook, Alba is een tijdje geleden gestopt met acteren als een carrière.

Ze legde de redenering hierachter uit in een interview vorig jaar, waar ze wees op de moeilijke evenwichtsoefening van een succesvolle zakenvrouw, een moeder voor haar drie kinderen en een professionele acteur tegelijkertijd.

De beslissing om te stoppen met acteren was echter niet permanent en ze zal terugkeren naar het grote scherm in een aanstaande actiethrillerfilm met de titel Trigger Warning.

Alba hoopt dat de tweede fase van haar carrière de hoogten van haar eerste kan overtreffen. Een van haar grootste rollen daarvoor was in de sci-fi dramaserie Dark Angel, die tussen 2000 en 2002 op Fox werd uitgezonden.

De rol verliep echter niet allemaal van een leien dakje, aangezien ze naar verluidt het moeilijk had om met mede-ster Jensen Ackles op de set van de show te werken.

Jessica Alba speelde als Max Guevara in 'Dark Angel'

Dark Angel is gemaakt door de legendarische regisseur James Cameron, die was begonnen met het ontwikkelen van verschillende concepten voor televisie na zijn succes met Titanic in 1997. Fox gaf opdracht voor het project en investeerde $ 10 miljoen in een twee uur durende pilot.

Een samenvatting van het plot voor de show op IMDb luidt: 'In een toekomst van politieke, economische en morele ineenstorting ontsnapt een genetisch verbeterd bovenmenselijk prototype genaamd Max uit militaire grenzen en woont te midden van het decadente ondergrondse straatleven van Seattle om te vermijden regeringsagenten die haar terug in de kudde willen brengen.’

Meer dan duizend actrices deden auditie voor de hoofdrol van Max Guevara. Cameron bekeek de banden zelf en was aanvankelijk niet onder de indruk van die van Jessica Alba. Bij nader inzien wist hij echter dat zij degene was.

“Ze had haar hoofd naar beneden, ze las uit het script. Ze presenteerde zichzelf niet zo goed', zei hij in een oud interview. "Maar er was iets aan de manier waarop ze het script las dat een houding aannam die ik leuk vond."

Jensen Ackles te zien in 22 afleveringen van 'Dark Angel'

Jensen Ackles maakte zijn grote doorbraak als acteur met een hoofdrol in NBC's klassieke soap Days of Our Lives. Tussen 1997 en 2000 speelde hij 115 afleveringen van het personage Eric Brady.

Nadat hij Days of Our Lives had verlaten, begon Ackles nieuwe kansen op televisie na te jagen. Hij speelde in een CBS-biografische film genaamd Blonde, waarin de Australische actrice Poppy Montgomery speelde als Marylin Monroe.

Hij deed ook auditie voor de hoofdrol Clark Kent / Superman in The WB's Smallville, een rol die hij verloor van Tom Welling. Ackles zou later een paar jaar later in een andere rol in de show verschijnen.

Het duurde niet lang na zijn tijd op Days of Our Lives dat de in Texas geboren ster werd gecast in Dark Angel. Hij verscheen voor het eerst in de 18e aflevering van seizoen 1 (Pollo Loco), als het personage dat bekend staat als Ben / X5-493.

Ackles’ betovering op Dark Angel besloeg de loop van 22 afleveringen, totdat deze na slechts twee seizoenen werd geannuleerd.

Waarom konden Jensen Ackles en Jessica Alba niet opschieten op de set van 'Dark Angel'?

Jensen Ackles ging terug naar de uitdagingen waarmee hij eerder dit jaar op de set van Dark Angel werd geconfronteerd, toen hij te zien was in een aflevering van de podcast van Michael Rosenbaum, Inside You met Michael Rosenbaum.

In het interview onthulde hij dat Jessica Alba, zodra hij arriveerde om aan de show te werken, meteen met zijn zaak bezig was. Ik was de nieuwe jongen in de buurt en ik werd opgepikt door de leiding. Ze had het uit voor mij, 'zei de acteur.

Hij bood wel een disclaimer aan dat er niettemin geen kwaad bloed was tussen hen. "Het was niet dat ze me niet mocht", vervolgde Ackles. "Ze zei gewoon:" Oh, hier is de mooie jongen die het netwerk binnenbracht voor wat meer window dressing, want dat is wat we allemaal nodig hebben.'"

Uiteindelijk bedacht Ackles dat de enige manier om te reageren was om "vuur met vuur te bestrijden", wat hen hielp een gevoel van sterk respect voor elkaar te ontwikkelen. "Het was zo'n soort relatie", voegde hij eraan toe. “Als ze binnen zou lopen, zouden we allemaal knuffels zijn. Maar ze maakte het me niet gemakkelijk op de set.”

Aanbevolen: