Verpleegkundige in heet water nadat ze heeft gezegd hoe ze Natalia Dyer zou "behandelen"

Inhoudsopgave:

Verpleegkundige in heet water nadat ze heeft gezegd hoe ze Natalia Dyer zou "behandelen"
Verpleegkundige in heet water nadat ze heeft gezegd hoe ze Natalia Dyer zou "behandelen"
Anonim

Volgens verpleegkundig specialist Miranda Wilson zou actrice Natalia Dyer er goed uitzien met verschillende gezichtsveranderingen. De medische professional plaatste een video op TikTok waarin Dyer's gezicht van dichtbij te zien was en besprak wat ze zou doen om haar gezicht te "verbeteren" en waarom. Vervolgens sloot ze de video af met foto's van voor en na foto's naast elkaar op basis van Wilsons suggesties.

Nadat hij overal op sociale media kritiek had gekregen, verwijderde Wilson de video van TikTok. Helaas was het kwaad al geschied en is de video sindsdien viraal gegaan op Twitter. Vanaf deze publicatie hebben meer dan 12 miljoen mensen de volledige video alleen al op Twitter bekeken. Het is niet bekend hoeveel mensen de video op TikTok hebben bekeken omdat Wilson deze van haar account heeft verwijderd.

Vanaf nu heeft de Stranger Things-actrice nog geen commentaar gegeven op de kwestie. Wilson plaatste nog een TikTok-video met het onderschrift: "in de hoop de lucht te klaren dat ik niet suggereerde dat Natalia dat werk NODIG HEEFT, was het slechts een voorbeeld. Natuurlijk is Natalia absoluut verbluffend zoals ze is … daarom is ze zo succesvol. Haar foto was gewoon een voorbeeld. Het spijt me als mensen dat gemeen of onbeleefd opvatten, dat was helemaal niet mijn bedoeling." Sinds Wilson de video plaatste, kreeg hij meer kritiek van fans die geloofden dat ze het deed om zichzelf te blijven promoten, en dat het geen echte verontschuldiging was.

Wilson was heel specifiek in haar suggesties

Tijdens de video besprak ze alles wat ze zou doen en waarom. Haar eerste suggestie was om de kauwspieren te behandelen, dit zijn spieren rond de kaak. De beoefenaar zei zelfs dat ze die behandeling graag deed omdat het slanke gezichten helpt. Ze zei toen dat ze kinvuller zou toevoegen om haar gezicht er hartvormiger uit te laten zien. Andere genoemde behandelingen zijn Botox en collageen.

Wilson gaf toe dat Dyer een dunne huid lijkt te hebben en dat een van de behandelingen specifiek was om haar huid niet dunner te laten worden. Toen ze de foto's liet zien, zei ze blij: "Tada! Zoals we kunnen zien, is haar kaak slanker. Haar kin is puntiger en haar wenkbrauwen zijn opgetrokken. Ik moet van die steenbolk houden." Helaas houden de fans van haar zoals ze is, en hebben ze duidelijk gemaakt dat ze niet waarderen wat Wilson deed.

Wie is Miranda Wilson?

Wilson is een geavanceerde injecteur in Laguna Beach, Californië, die verschillende TikTok-video's heeft gepost over haar procedures met Botox en fillers. Ze maakte zelfs een TikTok-video waarin ze besprak waarom mensen als twintiger Botox zouden moeten krijgen. Verschillende video's van haar zijn beantwoord met opmerkingen over waar de video's over gaan. Ze hebben ook problemen gehad met de manier waarop de video's plastische chirurgie promoten om het uiterlijk te verbeteren en hebben zich afgevraagd hoe oud Wilson is nadat ze toegaf dat ze behandelingen had ondergaan.

Ze heeft ook een Instagram waarop voornamelijk voor en na foto's van haar patiënten na behandelingen te zien zijn. Het toont ook video's van haar, samen met andere verpleegkundigen op kantoor. Op het moment van deze publicatie lijkt het erop dat Wilson nog nooit een klant in de entertainmentindustrie heeft gehad. Ze heeft ook hatelijke reacties gekregen op een van haar meest recente video's over de video die ze over Dyer heeft gemaakt.

Vanaf deze publicatie heeft ook geen van Dyer's co-sterren commentaar op de zaak gehad, inclusief Finn Wolfhard, Millie Bobbie Brown en Charlie Heaton, die zowel haar vriend op het scherm als buiten het scherm is. Het nieuwste seizoen van Stranger Things wordt nu gestreamd op Netflix en Dyer keert terug voor het komende vijfde en laatste seizoen. Hoewel er geen bevestiging is wanneer het uitkomt, hopen fans en makers op een release in 2023-2024.

Aanbevolen: