Heeft Barbie Margot Robbie tot de best betaalde actrice in Hollywood gemaakt?

Inhoudsopgave:

Heeft Barbie Margot Robbie tot de best betaalde actrice in Hollywood gemaakt?
Heeft Barbie Margot Robbie tot de best betaalde actrice in Hollywood gemaakt?
Anonim

De lijst met films die in de komende 18 maanden uitkomen is krankzinnig, aangezien elke grote studio een reeks projecten heeft die in die tijd zullen strijden om de suprematie van de kassa. Je weet al dat de MCU de grote wapens uitschakelt, maar geloof ons als we zeggen dat de concurrentie hevig zal zijn.

Margot Robbie's Barbie is een van de meest besproken aankomende films, en het zal een sensatie zijn voor fans. De actrice, die veel geld heeft verdiend in Hollywood, gaat naar verluidt een kolossaal salaris incasseren voor haar rol in de aankomende film van Greta Gerwig.

Eens kijken hoeveel ze gaat verdienen!

Margot Robbie is een sterartiest

In de afgelopen tien jaar heeft Margot Robbie zich gevestigd als een van de beste actrices in Hollywood. Ze heeft een aanwezigheid die elke keer dat ze op het scherm verschijnt de aandacht trekt, en daarom zijn er niet veel anderen die haar kunnen bijhouden.

De actrice sneed haar tanden in het acteerspel in haar geboorteland Australië voordat ze de sprong over de vijver maakte. Toen ze eenmaal in de Verenigde Staten was geland, begon ze kleinere rollen te krijgen die ervoor zorgden dat ze werd opgemerkt door het reguliere publiek.

The Wolf of Wall Street was de film die haar in een ontluikende ster veranderde. Ze was uitzonderlijk naast Leonardo DiCaprio in de film, en ze flitste een hoop talent tijdens haar tijd op het scherm. Vanaf dat moment werd het alleen maar beter.

Robbie heeft sindsdien gewerkt aan het aantal succesvolle projecten en ze was fantastisch als Harley Quinn voor DC. Er zijn veel geweldige kijk op het personage geweest, maar op dit moment houdt iedereen van wat Robbie met Quinn heeft gedaan, en ze kunnen niet wachten om haar weer in actie te zien op het grote scherm als het geliefde personage.

Volgend jaar zal Robbie's volgende grote rol eindelijk op het grote scherm verschijnen.

Margot Robbie speelt in 'Barbie'

2023 wordt een groot succes voor Margot Robbie, omdat ze samen met Ryan Gosling de hoofdrol zal spelen in Greta Gerwig's Barbie. Over dit project wordt al heel lang gesproken en eindelijk beginnen er details over het project te lekken.

Hoewel er eigenlijk weinig bekend is, weten we wel dat deze film niet zal zijn zoals mensen zouden verwachten. Dit kan zowel een goede als een slechte zaak zijn, maar aangezien Greta Gerwig degene is die het maakt, kunnen we erop rekenen dat dit een uitzonderlijke film is.

Natuurlijk helpt het ook als Margot Robbie de iconische Barbie speelt.

Toen hij met Vogue sprak, opende Robbie over het project.

"Juist, het komt met veel bagage! En veel nostalgische connecties. Maar daarmee komen veel spannende manieren om het aan te vallen. Mensen horen over het algemeen 'Barbie' en denken: 'Ik weet wat die film gaat worden', en dan horen ze dat Greta Gerwig hem schrijft en regisseert, en dan denken ze: 'Oh, nou, misschien weet ik het niet, '" zei de ster.

Je kunt je voorstellen dat een project van deze aard een behoorlijk budget zal hebben. Hierdoor kon Margot Robbie een fortuin prijzen voor haar rol in de film.

Margot Robbie's enorme salaris

Dus, hoeveel geld verdient Margot Robbie om de iconische Barbie volgend jaar op het grote scherm te spelen?

Volgens Giant Freakin Robot, "zal Margot Robbie op meer dan één manier mooi zitten voor de aankomende Barbie-film. Robbie, die de hoofdrol speelt, zal een salaris van $ 12,5 miljoen voor haar binnenhalen Dit plaatst haar op dit moment vierkant als de bestbetaalde actrice in Hollywood, zoals gerapporteerd door Variety."

Dat is nogal wat voor Robbie, die tijdens haar carrière al een behoorlijk deel van het grote salaris heeft verdiend. Als er andere prikkels bij betrokken zijn, dan zal dit aantal waarschijnlijk omhoogschieten zodra de film in de bioscoop komt en concurreert met Christopher Nolan's Oppenheimer.

Voor geïnteresseerden, Ryan Gosling, die samen met Margot Robbie in de film speelt, verdient ook veel voor zijn tijd in de film.

"Haar co-ster Ryan Gosling, die de knappe Ken zal spelen, trekt ook $ 12,5 miljoen binnen voor zijn rol. Het lijkt erop dat deze hoge salarissen welverdiend zullen zijn, zoals de Barbie-film ongetwijfeld is een van de meest verwachte komedies van 2023 ", meldt Giant Freakin Robot.

Barbie is een film waar alle ogen naar kijken, en met Greta Gerwig die het waanzinnige talent voor de camera beheert, heeft het de potentie om een enorme hit te worden.

Aanbevolen: