Welke komieken zijn met Joe Rogan naar Texas verhuisd?

Inhoudsopgave:

Welke komieken zijn met Joe Rogan naar Texas verhuisd?
Welke komieken zijn met Joe Rogan naar Texas verhuisd?
Anonim

Joe Rogan is langzaamaan een van de grootste podcasters ter wereld geworden. Vanaf zijn bescheiden begin als stand-upcomedian slaagde de NewsRadio-ster erin om zich al vroeg in de wereld van podcasting te wagen en een fenomeen te worden, en slaagde er zelfs in om Howard Stern te verslaan in termen van luisteraars, zij het nauwelijks. Na vele jaren Californië naar huis te hebben geroepen, besloot de inwoner van New Jersey zijn familie te ontwortelen naar het land van Stetson's and spurs, de eenzame sterrenstaat Texas, Austin om precies te zijn.

Rogan heeft zijn redenen voor de verhuizing aangegeven (die hier worden besproken), maar de komiek heeft schijnbaar enkele leden van de LA-komediescène geïnspireerd om dit voorbeeld te volgen en naar Austin te verhuizen. Dus laten we eens kijken naar de strips die naar Austin slenterden om hun wapenbroeder te vergezellen, zullen we? Laten we dit doen.

8 Wie is Joe Rogan?

Joe Rogan werd in 1967 in New Jersey geboren. Rogan raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in vechtsporten en begon taekwondo te studeren voordat hij overstapte naar een carrière in de komedie, ingebracht door een van zijn vechtsportvrienden die hem voorstelde probeer het eens. Na een rol op NewsRadio te hebben gekregen, presenteerde Rogan een aantal jaren de reality-stuntshow Fear Factor voordat hij een fulltime podcaster werd. Joe's podcast, The Joe Rogan Experience, is sindsdien exclusief voor Spotify geworden, waardoor zijn show de meest lucratieve in de geschiedenis van podcasts is. Met het geld dat hij heeft verdiend, kan Rogan niet alleen zijn personeel eerlijk betalen, het biedt de ster ook de kans om te genieten van zijn vele geneugten, zoals mooie auto's en ander 'mannenspeelgoed'.

7 Wat zette Joe Rogan ertoe aan om L. A. te verlaten?

Los Angeles is al jaren een mekka voor comedians aan de westkust, met verschillende locaties die als go-to-places dienen om op te treden, zoals The Comedy Store en The Ice House om er maar twee te noemen. Rogan keerde in 2015 terug naar The Comedy Store na een schorsing van zeven jaar, wat volgens sommigen een rol speelde bij het revitaliseren van de club. In die tijd hebben fans van comedy de opkomst van de LA comedy scene gezien met comedians zoals Tom Segura, Tim Dillon, en een beruchte voormalige mixed martial artist die comedian werd. Rogan raakte echter gedesillusioneerd door de beperkingen van Californië tijdens de pandemie en koos ervoor om naar Texas te verhuizen ten gunste van een minder benauwende omgeving.

6 Hij is van plan om een nieuwe comedyscène te bouwen in Austin

Nu Rogan van Austin zijn nieuwe thuis heeft gemaakt, is hij vast van plan om daar een nieuwe comedyscene te creëren. Rogan heeft op zijn podcast verklaard dat hij bezig is met het bouwen van een gloednieuwe comedyclub in Austin, met veel rapporten die het historische Ritz-gebouw aan Sixth Street als locatie koppelen. Met deze nieuwe club kan Rogan zijn collega-komieken laten zien die zich naar Austin hebben gewaagd wanneer hij maar wil. Dit plaatst Rogan ook in een nog krachtigere positie binnen de wereld van comedy.

5 Tony Hinchcliffe

Tony Hinchcliffe heeft bekendheid gekregen door zijn populaire Kill Tony-serie. Tony maakte de overstap naar Austin om zich bij Rogan te voegen; echter, sinds zijn verhuizing naar Austin heeft de komiek betere dagen gekend, aangezien zijn recente Aziatische tirade gericht op collega-komiek Peng Dang heeft geresulteerd in zijn verlies van vertegenwoordiging door WME.

4 Tom Segura

Tom Segura is niet alleen een stand-upcomic, hij is ook een succesvolle podcaster op zich. Segura host twee populaire podcasts: Your Mom's House met vrouw en collega-komiek Christina P., die ook de overstap naar Austin maakte, en 2 Bears 1 Cave met Bert Kreischer (hierna meer over hem.) Nu Segura de overstap naar Austin heeft gemaakt, blijft hij samen met Kreischer gastheer van 2 Bears 1 Cave, ondanks zijn verhuizing.

3 Bert Kreischer (Misschien)

Bert Kreischer is de onstuimige komiek die bekend staat om zijn 'machine'-act op het podium. Hoewel Kreischer de overstap naar Austin niet heeft gemaakt, heeft de komiek op sociale media gedreigd naar Austin te verhuizen met een bericht: "Ja Hollywood, of we zullen naar Austin verhuizen!!!…" Kreischer heeft ook een motiverende factor, met zijn co-host van 2 Bears 1 Cave noemt Texas nu zijn thuis. De tijd zal leren of Bert inderdaad de stap zal zetten.

2 Yannis Pappas

Yannis Pappas heeft bijna bevestigd dat hij volledig van plan is om naar Austin te verhuizen. In een Twitter-bericht in 2021, tweetend: "Het enige dat me in New York hield, waren Hyena's. Austin voegt een uur toe aan je dag, want Yanni Long Days gaat daarheen verhuizen. en “New York ik hou van je, het spijt me dat ik het niet ben, maar JIJ. Tijd om verder te gaan." Hoewel het voormalige lid van het Amerikaanse leger de stap nog moet maken, lijkt het aanstaande.

1 Tim Dillon (maar is sindsdien teruggekeerd naar LA)

Tim Dillon is een komiek en presentator van de Tim Dillon Show-podcast. Dillon maakte inderdaad de overstap naar Austin, om 3 maanden later te vertrekken. Na een langgerekte komische reden om te vertrekken, legde Dillon uit waarom hij van gedachten veranderde en op zijn podcast terugging naar LA: "In alle ernst, we kwamen hierheen omdat de quarantaine ieders geest had verwrongen." zei Dillon. "Toen zei Joe: 'Ik ga naar Texas' en het kwam op een moment dat LA bijzonder somber was. Dillon zou er verder aan toevoegen: "Ik ben hierheen verhuisd omdat ik eerst en vooral zei: 'iets nieuws zal goed zijn'. Ik had het mis."

Aanbevolen: