Miley Cyrus heeft een paar grote namen gedateerd, maar wie is haar rijkste ex?

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus heeft een paar grote namen gedateerd, maar wie is haar rijkste ex?
Miley Cyrus heeft een paar grote namen gedateerd, maar wie is haar rijkste ex?
Anonim

Miley Cyrus is een zeer succesvolle actrice en zangeres. Ze kreeg haar start in de industrie op Disney Channel, waar ze speelde als Hannah Montana in een show met haar vader. De show lanceerde haar muziekcarrière en ze had veel tours als zichzelf en als haar personage. Cyrus speelde ook in films zoals The Last Song.

Sinds ze Disney Channel heeft verlaten, is Miley Cyrus echt uit haar schulp gebroken. De zanger is doorgegaan met het uitbrengen van muziek en werd een van de grootste popsterren ter wereld. 'Wrecking Ball' en 'Plastic Hearts' zijn slechts twee van haar hits. Cyrus heeft ook een wervelwind van een liefdesleven gehad en ziet momenteel drummer Maxx Morando. Hier zijn acht van haar exen en hoeveel ze waard zijn.

8 Hoeveel is Tyler Posey waard?

Jonge liefde! Tyler Posey en Miley Cyrus ontmoetten elkaar op de set van Cyrus' vaders show Doc in 2000. Posey was 9 en Cyrus was toen pas 7. Het waren nog maar kinderen, en Posey heeft gezegd dat hij opgewonden zou raken als ze elkaars hand vast zouden houden. Cyrus was de eerste kus van Posey.

Posey is een succesvolle acteur geworden. Hij leidde de cast van Teen Wolf als Scott McCall naast Dylan O'Brien. Hij speelde ook met Lucy Hale in de film Truth Or Dare uit 2018. Zijn nieuwste project is een film voor Teen Wolf. Tyler Posey heeft een nettowaarde van $ 7 miljoen.

7 Hoeveel is Nick Jonas waard?

Een ander verhaal over jonge liefde voor Miley Cyrus deed de ronde toen ze Nick Jonas ontmoette. De twee waren rond de 13 toen ze in juni 2006 met elkaar gingen daten. Jonas' carrière met zijn broers was nog niet helemaal van de grond gekomen. Cyrus en Jonas dateerden tot december van het volgende jaar, samen via Cyrus' Best Of Both Worlds-tour die The Jonas Brothers opende.

Cyrus schreef haar hit '7 Things' eigenlijk over de broer van Jonas. Cyrus maakte onlangs ruzie met Jonus tijdens een concert. Jonas is zeer succesvol geweest met zijn broers en zijn solo-zangcarrière, waarbij hij topnummers als 'Jealous' en 'Sucker' uitbracht. Hij is nu getrouwd met Priyanka Chopra en heeft een nettowaarde van $ 70 miljoen.

6 Hoeveel is Liam Hemsworth waard?

Fans hadden hun hart twee keer gebroken door de relatie van Miley Cyrus met Liam Hemsworth. De twee ontmoetten elkaar op de set van The Last Song, en ze begonnen te daten in 2010. Hemsworth stelde eigenlijk in mei 2012 voor, maar ze kozen ervoor om eind 2013 uit elkaar te gaan.

Dat was niet het einde van hun liefdesverhaal. Jaren later probeerden ze het opnieuw op hun relatie. Cyrus en Hemsworth trouwden in december 2018, maar gingen minder dan een jaar later uit elkaar na een naar verluidt rampzalig huwelijk. Hemsworth heeft een succesvolle acteercarrière in de film gehad, met als meest opvallende rol Gale in The Hunger Games-franchise. Hij heeft een nettowaarde van $ 28 miljoen.

5 Hoeveel zijn Jared Leto en Kellan Lutz waard?

Miley Cyrus bleef niet vrijgezel tussen haar relaties met Liam Hemsworth door. Ze had twee losse affaires: een met Kellan Lutz en een andere met Jared Leto. Cyrus maakte in 2013 contact met Lutz, die eigenlijk bevriend is met Hemsworth. Lutz is een acteur die bekend staat om zijn rol van Emmett in de Twilight-franchise met een nettowaarde van $ 5 miljoen.

Cyrus en Leto hadden begin 2014 een heel ongedwongen affaire. Een bron vertelde de VS: "ze houden ervan om plezier te hebben, ze houden ervan om over kunst en muziek te praten - en ze voelen zich allebei op hun gemak met naaktheid!" Leto is zowel acteur als zanger, meer recentelijk bekend van zijn rol van Joker en zijn optreden in de show WeCrashed. Zijn vermogen is naar verluidt $ 90 miljoen.

4 Hoeveel is Mike Will waard?

Mike Will Made-It is een muziekproducent, rapper, songwriter en DJ. Hij heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen voor zijn werk in de muziekindustrie. Mike Will ontmoette Cyrus vanwege muziek. Hij produceerde haar vierde album, Bangerz. Hij creëerde specifiek de beat voor Bangerz's hitsingle 'We Can't Stop'.

Volgens sommigen die dicht bij Cyrus staan, zijn zij en Mike Will samengekomen vlak na haar breuk met Hemsworth. "Iedereen in haar omgeving weet dat ze al die tijd samen zijn geweest", onthulde een bron aan Ons. Cyrus' moeder beschouwde hem als 'deel van de familie'.

3 Hoeveel is Patrick Schwarzenegger waard?

Patrick Schwarzenegger is een acteur met een nettowaarde van $ 6 miljoen. Hij staat vooral bekend om zijn rol in de film Midnight Sun, waarin ook Bella Thorne speelde. Hij heeft ook een rol in de show van Chris Pratt op Amazon Prime, The Terminal List. Schwarzenegger had Miley Cyrus een tijdje op het oog en ze kwamen uiteindelijk samen in 2014.

Helaas voor Cyrus werd Schwarzenegger begin 2015 gefotografeerd terwijl hij een lichaam neerschoot van een mysterieus meisje. Hoewel ze probeerden dingen uit te zoeken, stopten ze er uiteindelijk mee in april 2015.

2 Hoeveel is Kaitlynn Carter waard?

Kaitlynn Carter was de eerste persoon met wie Miley Cyrus werd gelinkt na haar scheiding van Liam Hemsworth, bijna onmiddellijk daarna zelfs. De twee zagen elkaar kussen tijdens een reis naar Italië in augustus 2019. Bij hun terugkeer naar de VS pakten de twee ongeveer een maand lang de pda in voordat ze uit elkaar gingen.

Kaitlynn Carter is een blogger die met Brody Jenner uitging. Ze is te zien in The Hills: New Beginnings en heeft nu een baby met Kristopher Brock. Ze heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen.

1 Hoeveel is Cody Simpson waard?

Cody Simpson en Miley Cyrus waren een voorbeeld van een snaarvlam van passie die te snel opbrandde. Ze begonnen te daten in 2019, precies toen Simpson terugkeerde naar zwemtraining en vlak voor de pandemie. Ze woonden samen voordat hij terug moest naar Australië, en zij bereidde zich voor op de tour, en uiteindelijk stopten ze ermee.

Simpson sprak met Billboard over dat ze uit elkaar waren en zei dat er geen harde gevoelens waren. We gingen op verschillende plaatsen.” Sinds hij de finale van de Olympische Zomerspelen niet heeft gehaald, keert Simpson terug naar muziek. Hij bracht onlangs een album uit met de titel Cody Simpson. Hij heeft een nettowaarde van $ 5 miljoen.

Aanbevolen: