Dit is de specifieke reden waarom Britney Spears de voogdij over haar kinderen verloor

Inhoudsopgave:

Dit is de specifieke reden waarom Britney Spears de voogdij over haar kinderen verloor
Dit is de specifieke reden waarom Britney Spears de voogdij over haar kinderen verloor
Anonim

Toen Britney Spears haar twee jongens, Sean en Jayden, voor het eerst verwelkomde, waren fans heel blij voor haar. Maar toen de zaken in haar persoonlijke leven bergafwaarts gingen, leek het erop dat het moederschap geen wandeling in het park zou worden voor de starlet.

Tegenwoordig erkennen fans dat het lastige voogdijschap waar Britney al tientallen jaren onder staat, een directe invloed had op haar vermogen om haar zonen te bemoederen. Maar er is één specifieke gebeurtenis die ertoe leidde dat het bergafwaarts ging, en één gemeenschappelijke factor die ertoe leidde dat ze niet in staat was om haar eigen kinderen op te voeden.

De bottom line? Britney's vader heeft het moederschap voor haar verpest

Hoewel fans zich nog levendig herinneren dat Britney Spears haar hoofd schoor en 'de auto van een fotograaf met een paraplu aanviel' in 2007, waren die gebeurtenissen niet het enige dat ertoe leidde dat ze de voogdij over haar zoontjes verloor.

Ja, de ster had duidelijk wat hulp nodig, maar nu is het voor fans duidelijk dat ze die nooit heeft gekregen. In plaats daarvan werden haar kinderen van haar afgenomen, werd Britney onder curatele gesteld en later zorgden problemen met haar vader ervoor dat ze haar zonen bijna volledig verloor.

Fans zullen zich Britneys beweringen herinneren dat ze geen kinderen meer kon krijgen vanwege het conservatorium. Maar haar vader Jamie Spears bemoeide zich ook rechtstreeks met haar vermogen om de kinderen te bemoederen die ze al had.

En in 2019 diende Kevin Federline zelfs een straatverbod in tegen de grootvader van de jongens, waarbij hij benadrukte dat Jamie het probleem was, niet Britney.

Het conservatorium heeft 50/50 voogdij ingesteld

Uiteindelijk verdiende het conservatorium Britney 50/50 voogdij met Kevin. Maar omdat Britneys vader de voogdij beheerde, moest hij elke juridische actie goedkeuren. En zoals fans onlangs hebben vernomen, was Britney niet eens in staat om haar eigen wettelijke vertegenwoordiging te kiezen, laat staan om tot een overeenkomst of specifieke voorwaarden met haar ex te komen.

Het handgemeen met Jamie Spears in 2019 vond ook plaats rond de tijd dat Kevin Federline Britney vroeg om de kinderbijslag die hij ontving te verhogen. Het was ook hetzelfde jaar dat een rechtbank bepaalde dat Kevin 70 procent voogdij zou krijgen en Britney 30 procent.

Nu ziet Britney haar kinderen helemaal niet veel. Dat komt natuurlijk deels omdat ze opgroeiende tieners zijn, maar ook vanwege de familiestrijd en juridische problemen met het conservatorium dat Britney controleert.

Maar haar zonen helpen hun beroemde moeder op hun eigen manier -- en brengen de waarheid aan het licht. Kevin was naar verluidt niet blij met Jayden's Instagram-verhaal over zijn moeder, waar hij zijn grootvader een slechte naam noemde, maar fans van Britney waren het erover eens.

Als het erop aankomt, als Jamie Spears zich niet in het leven van Britney had bemoeid, zou ze waarschijnlijk niet de voogdij over haar kinderen hebben verloren tijdens hun vormende jaren. Noch zou haar vader zoveel van haar vermogen hebben verspild …

Als Britney steun van haar familie had gehad, was het misschien mogelijk geweest voor de ster om haar eigen kinderen op te voeden - en zelfs meer als ze dat had gewild.

Aanbevolen: