10 Drag Race Fan-favorieten die veel te vroeg vertrokken

Inhoudsopgave:

10 Drag Race Fan-favorieten die veel te vroeg vertrokken
10 Drag Race Fan-favorieten die veel te vroeg vertrokken
Anonim

Als het gaat om reality-tv-programma's, kun je niet echt uitleggen waarom kijkers er zo dol op zijn. Van adrenaline-pompende taken tot deelnemers die hun hart op de mouw hebben, maar niet aarzelen om het te allen tijde echt te houden, de reality-tv-wereld is gegroeid en de fandom is nog groter en sterker geworden.

RuPaul's Drag Race staat centraal in deze groei en langdurige erfenis. De show duurt nu bijna anderhalf decennium en blijft een van de meest geliefde shows op tv, met beroemdheden die ook fans worden.

Dus met verschillende spin-offs, ontvangen monumentale prijzen en geldprijzen die elk seizoen stijgen, slaagden enkele dragqueens van Rupaul's Drag Race (nu wereldwijde sensaties) erin om de liefde van fans te winnen tijdens de show. Ze waren misschien al vroeg uit de show weggezakt, maar ze baanden zich een weg naar de harten van de fans met hun finesse, eigenaardigheden en onvergelijkbare shticks. Dus blijf scrollen om erachter te komen wie deze fan-favorieten zijn.

10 Shangela

Shangela kwam naar RuPaul's Drag Race als een baby-drag queen die niet de ervaring en oomph had om op te vallen als een felle koningin. Ze was de eerste koningin die werd geëlimineerd in seizoen 2, maar kwam terug voor een herkansing in seizoen 3 en All Stars 3. Hoewel ze nergens in de buurt van de kroon was, schoten haar "hallelu" slogan en humor haar carrière omhoog en lanceerde haar in Hollywood te zien zijn in A Star is Born, naast Lady Gaga en We're Here van HBO. We kunnen dus zeggen dat ze het sinds de show buitengewoon goed doet.

9 Eureka

Grote meid Eureka O'Hara was een kracht op de show en bracht het elke keer naar de catwalk. Nadat ze uit seizoen 9 was verwijderd vanwege een opgelopen blessure, keerde ze terug om te concurreren in seizoen 10 en werd ze tweede. Eureka nam ook deel aan de All Stars 6-plaatsing als tweede runner-up. Net als Shangela is Eureka co-host voor HBO's We're Here, naast Bob de Drag Queen. Ze is luid, trots en houdt niets achter.

8 BenDeLaCreme

BenDeLaCreme bracht eigenaardigheden en humor toen ze in seizoen 6 van de show verscheen. Fans moeten zoveel van haar hebben gehouden, want ze won seizoen 6 Miss Congeniality. Na een onderbreking van de drag, toen ze terugkwam in All Stars 3, was het alsof ze nooit was weggegaan. Na een fantastische overwinning van 5 uitdagingen, verliet ze de show op haar eigen voorwaarden, met het gevoel dat ze zichzelf al had bewezen, terwijl de andere deelnemers de kroon meer wilden dan zij.

7 Plastiek Tiara

Plastique Tiara is de dragdochter van Alyssa Edwards. Ze verblindde kijkers met haar misselijkmakende lichaam, prachtige gezicht en over-the-top drag-stijl, voor iemand die net 21 jaar oud was toen ze in seizoen 11 van de show verscheen. Helaas werd ze 8e in de show. De Vietnamese schoonheid werd echter niet alleen een van de meest gevolgde koninginnen op sociale media, ze liet ook zien dat ze meer was dan een mooi gezicht en had de sterrenfactor waarnaar fans werden aangetrokken.

6 Valentina

Net als Plastique was Valentina een van de mooiste koninginnen die de show sierde. Ze verscheen in seizoen 9, waar ze na een mislukte en zeer gênante lipsynchronisatie voor je levensstrijd verloor van Nina Bo'Nina Brown. Aan de andere kant won ze dat seizoen Miss Congeniality, maar ze vroeg zich af of ze het verdiende. De ster kwam terug in All Stars 4, en ze straalde helemaal, haar imago en haar lipsynchronisatievermogen inwisselen.

5 Katja

Katya's persoonlijkheid stal de show toen ze in seizoen 7 verscheen. Haar Russische en ronduit schandalige gimmick trok de aandacht van fans. Ze werd vijfde, hoewel fans wilden dat ze er helemaal voor ging, maar won toen Miss Congeniality. Toen ze terugkwam voor All Stars 2, werd ze tweede. Nu verovert Katya de drag- en comedywereld met Trixie Mattel.

4 Monet X Wijzigen

Monet was ronduit vermakelijk tijdens de show. Van haar onvergetelijke Nicki Minaj's "Pound The Alarm" lip-sync tot haar sponsoutfit waar fans gek genoeg van hielden, ze won seizoen 10 Miss Congeniality nadat ze zesde was geworden en won All Stars 3 naast Trinity the Tuck. Ze is nu in All Stars 7 en toont zoveel getalenteerde lagen van haar drag-assortiment, en fans zijn meer dan ooit voor haar aan het wroeten.

3 Miss Vanjie

Behalve dat ze de drag-dochter van Alexis Mateo was, gaf Vanjie ons een iconische exit in de eerste aflevering van seizoen 10 toen ze afscheid nam met beroemde woorden, 'Miss Vanjie'. Met haar roem vond ze haar weg naar seizoen 11 en eindigde op de vijfde plaats. Vanjie is een van de meest populaire koninginnen uit de RuPaul's Drag Race-franchise en fans hopen haar weer te zien strijden.

2 Alyssa Edwards

Alyssa Edwards heeft het allemaal gedaan. Nadat ze de verkiezings-, dans-, zaken- en realiteitswereld had veroverd, is ze er nooit in geslaagd de kroon te veroveren in RuPaul's Drag Race. Haar invloed is echter onmiskenbaar. Ze nam deel aan seizoen 5 van de show en eindigde op de 6e plaats, en verscheen ook in All Stars 2. De succesvolle koningin speelde in haar eigen webserie Alyssa's Secret en Dancing Queen op Netflix.

1 Trixie Mattel

Trixie Mattel is erin geslaagd een luide, gedurfde, overdreven en melodieuze opvallende dragstijl te creëren die het bijna onmogelijk maakt om weg te kijken. Hoewel Trixie deelnam aan seizoen 7 van de show en op de 6e plaats eindigde, won ze All Stars 3. Sinds ze All Stars 3 won, lijkt de beroemdste drag queen die uit de RuPaul-franchise voortkomt niet op elk moment op de rem te staan. binnenkort met verschillende geld verdienende ondernemingen zoals zingen, Judging Queen of the Universe, Trixie-cosmetica, podcasts, boeken en rondleidingen met mede-drag queen Katya.

Aanbevolen: