Dynasty: elk castlid dat tot nu toe is vertrokken en waarom

Inhoudsopgave:

Dynasty: elk castlid dat tot nu toe is vertrokken en waarom
Dynasty: elk castlid dat tot nu toe is vertrokken en waarom
Anonim

De reboot van Dynasty heeft in de eerste drie seizoenen een draaideur van castleden gezien. In het hart van elk seizoen staat de rijke familie Carrington, waaronder vader Blake Carrington en zijn dochter Fallon, die wordt gespeeld door niemand minder dan Liz Gillies.

De cast bevat ook een reeks ondersteunende personages, zoals huismanager Anders, Sammy Jo, de neef van Blake's tweede vrouw, en Jeff Colby, Blake's jonge zakelijke rivaal. Maar naarmate de serie vorderde, werden er nieuwe personages geïntroduceerd.

Net zo opvallend als de personages die in elke aflevering verschijnen, zijn echter de acteurs die de show hebben verlaten.(Interessant genoeg betekende dat niet altijd het einde van hun personages op een manier die alleen zou kunnen gebeuren in een sappige soapserie.) Dat gezegd hebbende, hier is iedereen (of een versie van iemand) die is gekomen en gegaan of die schijnbaar de toon.

Bijgewerkt op 1 december 2021, door Michael Chaar: Dynasty is gemakkelijk een klassiek tv-programma geworden, vooral na de remake die in 2017 werd uitgebracht met in de hoofdrol de onvergelijkbare Elizabeth Gillies. Gedurende de serie hebben een aantal personages de show verlaten, waaronder James Mackay, die Steven Carrington speelde, die onthulde dat het niet zijn beslissing was om te vertrekken. Een van de grootste mysteries is de mix van Cristal Flores/Celia Machado, waarbij fans zich afvragen waarom Ana Brenda Contreras Dynasty verliet? Nou, het lijkt alsof ze om persoonlijke redenen is vertrokken, maar er is nooit een uitleg in de show geschreven, waardoor we allemaal een beetje in de war zijn.

10 Nathalie Kelley: Cristal Flores Carrington/Celia Machado

De eerste van drie (ja, drie!) acteurs die de tweede/derde vrouw van Blake Carrington, Cristal (of tenminste een Cristal), speelde, verscheen pas in seizoen één. Maar tegen het einde van het seizoen werd ze vermoord. Cristal Carrington is een hoofdpersoon die niet echt kon verdwijnen, dus hoe konden ze haar terughalen? Meer daarover hieronder.

Wat betreft de reden waarom Kelley vertrok, zei ze dat de rol uitdagender was dan ze dacht. Het netwerk, in het besef dat Kelley "niet voorbereid was" op een nachtelijke soap en niet veel van het schrijven voelde, besloot de rol opnieuw te casten.

9 Nicollette Sheridan: Alexis Carrington

Alexis Carrington, ex-vrouw van Blake en moeder van Fallon, Stephen en de lang verloren gewaande Adam, was een centraal personage in de originele serie, gespeeld door de iconische Joan Collins. En dus is ze ook in deze versie een cruciale. Dus toen Sheridan de show na het tweede seizoen verliet, bedachten ze een vreemde manier om ermee om te gaan. Het hield in dat haar gezicht werd verbrand in een vuur, gevolgd door twee reconstructieve operaties die uiteindelijk het personage opnieuw naar voren zagen komen, gespeeld door een andere acteur, Elaine Hendrix.

Waarom is Sheridan weggegaan? Er doen geruchten de ronde op internet, maar de acteur, die een eveneens verachtelijk intrigerende vrouw speelde op Desperate Housewives, zegt dat ze besloot te vertrekken om voor haar zieke moeder te zorgen.

8 Waarom heeft Ana Brenda Contreras 'Dynasty' verlaten?

Dit is waar de tweede Cristal binnenkomt, die was geschreven om technisch de eerste te zijn. Kelley's versie van Cristal was eigenlijk een vrouw genaamd Celia Machado die Venezuela ontvluchtte en de identiteit van Cristal aannam.

Toen ze hoorde van Celia's dood, besloot de echte Cristal, achternaam Jennings, te proberen zichzelf in Blake's leven te voegen en haar ware identiteit te onthullen. Verrassing, verrassing: Blake werd verliefd op haar, eerst als onderdeel van het rouwen om het verlies van Cristal No. 1, maar toen als het echte werk.

Maar ook toen duurde Contreras maar één seizoen. Deze keer nam een nieuwe acteur, Daniella Alonso, de rol over zonder enige verklaring waarom Cristal er compleet anders uitzag. Contreras, misschien wel de favoriete versie van Cristal, zou naar verluidt zijn vertrokken vanwege "persoonlijke redenen", met gerommel dat suggereerde dat het vertrek te maken had met haar gezondheid, inclusief verhoogde stress en het feit dat ze niet in Atlanta wilde blijven waar de serie wordt gefilmd.

7 James Mackay: Steven Carrington

Een van de meest raadselachtige vertrekpunten, de serie schreef het karakter van Steven, Blake's tweede zoon (later bleek het eigenlijk de zoon van Anders te zijn) volledig uit, zonder acht te slaan op hem toen hij eenmaal weg was. Naarmate het verhaal vorderde, verdween Steven, een verslaafde die tijd in en uit de afkickkliniek had doorgebracht, naar Paraguay voor een liefdadigheidsmissie en belandde vervolgens in Parijs na een levensveranderende ervaring met Ayahuasca.

Mackay liet in een Instagram-bericht doorschemeren dat het vertrek niet zijn beslissing was."Terwijl Steven de keuze had om te vertrekken", schreef hij, "heb ik dat helaas niet gedaan." Sam Underwood is de hoofdpersoon geworden en speelt de psychopathische verloren zoon Adam. Zijn verhaallijnen zijn pittiger dan die van Steven waarschijnlijk zouden zijn geweest, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen aan de beslissing.

6 Elizabeth Gillies: het tweede gezicht van Alexis Carrington

Elizabeth Gillies als Alexis Dynasty
Elizabeth Gillies als Alexis Dynasty

Vrees niet: Gillies is nog steeds erg actief in de show. Maar haar dubbele rollenspel, zowel Fallon als de post-plastische chirurgieversie van Alexis, is verdwenen. Nadat Adam Alexis' gezicht in een brand had verbrand, voorzag hij het medische team stiekem van een foto van Fallon om te gebruiken als gids voor de reconstructie, waarvan hij zei dat Alexis hoopte dat hij 'een paar jaar vrij zou zijn'. Het resultaat? Een Alexis die er 20 jaar jonger uitzag, maar ook opvallend veel op haar dochter leek.

Gillies heeft geweldig werk geleverd door het tweede personage te spelen, hoe vreemd de verhaallijn ook was. Maar die versie van Alexis werd naar Zweden gestuurd om meer reconstructiewerk te laten doen door eersteklas artsen om zichzelf een geheel nieuw gezicht te geven dat nog niet door iemand anders was ingenomen.

5 Taylor Black: Ashley Cunningham

Het is onduidelijk of Ashley weer opduikt of niet, maar ze lijkt officieel uit Liams leven te zijn verdwenen, eerst als zijn vriendin en daarna als zijn verloofde. Ze verscheen slechts in een handvol afleveringen, de grappigste toen Kirby en Sam haar een mislukte gezichtsbehandeling gaven waarbij de helft van haar wenkbrauw afstak.

Er wordt aangenomen dat Cunningham eindelijk Liam's niet aflatende liefde voor Fallon heeft geaccepteerd en geen plannen heeft om te vechten om te proberen hem (opnieuw) terug te krijgen. Desalniettemin kan de show fans altijd verrassen en haar terugbrengen voor een conflict in seizoen vier.

4 Michael Patrick Lane: Ted Dinard

Lane ging niet zozeer weg als zijn karakter werd (soort van) gedood. Ted, een oude vriend en ex-vriend van Steven, was ook de man die hem vaak in de problemen bracht, hem drugs voorzag en ze gelukkig met hem deed.

Ted kwam hoog, jaloers en overstuur opdagen, confronteerde Sam en scheurde uiteindelijk zijn oorbel af en sprong van hun appartement naar zijn vermeende dood, in de hoop Sam erbij te betrekken. Behalve dat Ted het op wonderbaarlijke wijze overleefde. Voor zover de kijkers weten, blijft hij in leven en staat hij onder de hoede van zijn vader, die geloofde dat zijn gekwelde zoon zijn geloof weer had gevonden. Ted is niet meer gezien sinds seizoen één en nu Steven ook weg is, is de kans groot dat Lane niet opnieuw in de show verschijnt.

3 Jeremy Davidson: Nathan 'Mac' Macintosh

Jeremy Davidson Dynasty
Jeremy Davidson Dynasty

In het tweede seizoen vermoord door Blake, die geloofde dat 'Mac' Cristal's ex-man Mark Jennings en Blake's ongeboren baby had vermoord, hij was geen hoofdpersoon in de show. Maar de ontdekking van Mac's lichaam in het Carrington Lake op het terrein stond centraal in een grote verhaallijn.

Blake ging naar de gevangenis voor de moord en onderging een afmattend proces, om er vervolgens achter te komen dat Mac werkelijk zijn boodschap kreeg om af te treden en niets te maken had met Jennings' dood. Het schuldgevoel dat hij hem zonder reden had vermoord, legde een enorme druk op het huwelijk van Blake en Cristal.

2 Wakeema Hollis: Monica Colby

Het is onduidelijk of Hollis nog steeds deel uitmaakt van de show of niet, maar haar personage is al een tijdje niet meer gezien en fans voorspellen dat ze misschien niet meer terugkomt. Nadat ze had aangekondigd dat ze naar New York zou gaan om daar een nieuwe club te openen, begonnen Monica's stiefzus Vanessa en moeder Dominique veel schermtijd te krijgen.

Het ziet er niet goed uit voor Hollis, vooral omdat de IMDb-pagina's van andere castleden ze tonen als onderdeel van de show tot 2021, terwijl die van haar "2017-2019" leest. Maar aangezien er formeel niets over een vertrek is aangekondigd, blijven de vingers gekruist dat Monica haar weg terug zal vinden naar Atlanta, en er zoals altijd fantastisch uit zal zien.

1 Brianna Brown: Claudia Blaisdel

De serie begon met een verhaal over de moord op Claudia's man en haar zenuwinzinking. Aanvankelijk hadden kijkers medelijden met haar. Maar al snel straalde haar onstabiele karakter door en het was duidelijk dat ze geen medelijden verdiende. Het bleek dat Claudia zeker geestesziek was, maar ze had niet echt hersenletsel door een auto-ongeluk zoals ze beweerde.

Ze is voor het laatst gezien toen ze werd teruggebracht naar een psychiatrische inrichting nadat ze bijna zelfmoord had gepleegd met een nepbabypop waarvan ze deed alsof ze haar echte kind was en waarmee ze dreigde van een dak te springen. Gezien het feit dat Brown in 2018 tweette dat ze "nog een scène" aan het filmen was, klinkt het alsof het personage voorgoed verdwenen is. Maar zeg nooit nooit.

Aanbevolen: