Heeft Cristiano Ronaldo een eigen beveiligingsteam (en hoeveel beta alt hij hen)?

Inhoudsopgave:

Heeft Cristiano Ronaldo een eigen beveiligingsteam (en hoeveel beta alt hij hen)?
Heeft Cristiano Ronaldo een eigen beveiligingsteam (en hoeveel beta alt hij hen)?
Anonim

Cristiano Ronaldo is ongetwijfeld een van de meest succesvolle voetbalsterren van vandaag. Sinds hij op 12-jarige leeftijd bij Sporting CP tekende, ontving Ronaldo de FIFA Ballon d'Or, FIFA Player of the Year, UEFA Men's Player of the Year, UEFA Club Footballer of the Year en Portugal Football Federation Player van het jaar onder andere.

Door dit alles heeft Ronaldo echter altijd zijn gezin op de eerste plaats gezet en een gezin grootgebracht met zijn vriendin Georgina Rodríguez, die nu haar eigen realityserie op Netflix heeft. Tegenwoordig hebben het paar en hun jonge kroost veel fans en volgers over de hele wereld.

En natuurlijk is Ronaldo zich ervan bewust dat het hebben van een beroemd gezin enkele veiligheidsrisico's met zich meebrengt.

Cristiano Ronaldo versterkte zijn veiligheid bij terugkeer naar Manchester United

Ronaldo haalde de krantenkoppen in de sportwereld toen werd aangekondigd dat de Portugese aanvaller terugkeerde naar Manchester United nadat hij had besloten Juventus te verlaten. Voor de sterspeler voelde het weer als thuiskomen om weer bij het team te komen.

“Iedereen die mij kent, weet van mijn oneindige liefde voor Manchester United. De jaren die ik in deze club heb doorgebracht waren absoluut geweldig en het pad dat we samen hebben afgelegd is in gouden letters geschreven in de geschiedenis van deze geweldige en geweldige instelling”, schreef Ronaldo in een Instagram-bericht.

“Ik kan op dit moment niet eens beginnen met het uitleggen van mijn gevoelens, aangezien ik mijn terugkeer naar Old Trafford wereldwijd aangekondigd zie worden. Het is als een droom die uitkomt, na al die keren dat ik terugging om te spelen tegen Man United, en zelfs als tegenstander, om altijd zoveel liefde en respect te hebben gevoeld van de supporters op de tribunes. Dit is absoluut 100% het spul waar dromen van gemaakt zijn!”

Cristiano's kinderen hebben bescherming nodig vanwege de roem van hun vader

Tegelijkertijd is hij zich er echter ook van bewust dat zijn spraakmakende terugkeer hem en zijn gezin tot een doelwit kan maken, en daarom neemt hij geen enkel risico als het op veiligheid aankomt.

“Cristiano is gewaarschuwd dat sinds hij Manchester in 2009 verliet, de regio een absolute magneet is geworden voor criminele bendes. Nu zal hij worden gezien als hun belangrijkste doelwit. Deze meedogenloze bendes worden steeds gewelddadiger. Ze plunderen huizen en terroriseren de families van spelers. Ze richten zich op eigendommen als ze weten dat spelers er niet zullen zijn en kijken vaak wekenlang naar een huis voordat ze inbreken, zei een bron.

"Cristiano is niet van plan risico's te nemen, dus er is al een team om ervoor te zorgen dat zodra hij en zijn familie in Manchester aankomen, ze worden beschermd."

Ronaldo heeft naar verluidt zelfs dag en nacht een beveiligingsteam bij de poort van zijn woning gestationeerd. Ondertussen is er ook iemand die het huis van de speler constant in de gaten houdt. "Zijn huis zal ook tientallen camera's hebben, allemaal gekoppeld aan een zenuwcentrum dat de klok rond wordt bewaakt", beweerde de bron ook.

“Zijn familie zal ook toegang hebben tot een paniekkamer als inbrekers zich op hen richten. Het zal een fortuin kosten, maar wat Cristiano betreft, het is een prijs die het waard is om te betalen als zijn gezin veilig wordt gehouden.'

Wat Ronaldo zelf betreft, de voetbalster heeft de neiging zich overal te omringen met een beveiligingsteam. Vanaf het moment dat hij weer landde in Manchester, heeft hij een team van lijfwachten naast zich gehad. Ze zijn samengesteld uit voormalige soldaten, politieagenten en bewakingsagenten”, voegde de bron eraan toe.

“Ze rijden allemaal kogelvrije voertuigen en zijn getraind in het omgaan met de meest gewelddadige gevaarlijke overtreders. Wanneer Cristiano naar buiten gaat, zullen ze dichtbij zijn door ervoor te zorgen dat hij veilig is. Dat gezegd hebbende, geen enkel beveiligingsteam is ooit perfect, aangezien Ronaldo's eigen beveiligingspersoneel onlangs zijn Bugatti crashte.

Deze tweeling van de Special Forces heeft Cristiano Ronaldo 24/7 beschermd

In het verleden bestond het beveiligingsteam van Ronaldo uit voormalig MMA-vechter Gonçalo Salgado, maar tegenwoordig wordt de voetbalster gezien met twee lijfwachten die toevallig ex-speciale troepen zijn.

Broeders Sergio en Jorge Ramalheiro zijn voormalige leden van de speciale eenheid van Afghanistan die met hun last voor de Portugese politie hadden gewerkt (ze maken deel uit van een drieling) toen ze besloten onbetaald verlof op te nemen van hun baan om Ronaldo's te worden persoonlijke lijfwachten.

"Sergio en Jorge kleden zich elegant en zien er heel normaal uit", vertelde een bron aan de Portugese media van de Ramalheiros. "Ze zijn in staat om zich te mengen met de menigte, maar ze denken, zien en handelen snel op het juiste moment."

De afgelopen jaren zijn ze gespot op reis met Ronaldo voor zijn wedstrijden. Ze zijn ook gespot rond Rodríguez en de rest van Ronaldo's familie. En hoewel nooit is bekendgemaakt hoeveel Ronaldo de tweeling beta alt voor hun diensten, suggereren schattingen dat een persoonlijke bewakingsdienst van iemand met een militaire achtergrond ergens tussen de $ 60 en $ 100 per uur kan kosten.

Ondertussen kunnen fans uitkijken naar het terugzien van Ronaldo op het veld wanneer zijn geboorteland Portugal het in september opneemt tegen Tsjechië en Spanje. En zoals je zou verwachten, zal de voetbalster ook zijn beveiligingsdetails meebrengen.

Aanbevolen: