Hoeveel beta alt Jack Nicholson om naar de Lakers Games te gaan en waar zit hij?

Inhoudsopgave:

Hoeveel beta alt Jack Nicholson om naar de Lakers Games te gaan en waar zit hij?
Hoeveel beta alt Jack Nicholson om naar de Lakers Games te gaan en waar zit hij?
Anonim

De droom van elke Lakers-fan is om het zich te kunnen veroorloven om op de eerste rij te zitten. Die droom is werkelijkheid geworden voor acteur Jack Nicholson. Hoewel Jack misschien bekend staat als acteur en filmmaker, is hij sinds de jaren zeventig ook een grote Lakers-fan. De Lakers hebben een van de meest toegewijde fans die er zijn. Veel beroemdheden, zoals Jack Nicholson, hebben bij veel van hun games hun liefde en steun aan The Lakers getoond.

Jack is ongeveer $ 400 miljoen waard en is een van de rijkste acteurs van zijn generatie. Hoewel Jack misschien voorgoed is gestopt met acteren (vanwege de diagnose geheugenverlies), gaat hij nog steeds naar Lakers-spellen wanneer hij kan. Jack wordt meestal gezien bij het bijwonen van de spelen met zijn zoon Ray of zijn dochter Lorraine. Hij is echter gezien met een aantal vrienden, waaronder Adam Sandler. Iedereen vindt het heerlijk om met Jack in het Staples Center te zitten, aangezien de veelgeprezen acteur de beste stoelen in huis heeft… op de eerste rij. Dit is precies waar hij zit en hoeveel hij uitgeeft aan zijn seizoenskaarten.

Waar zijn de stoelen van Jack Nicholson en hoeveel kosten ze?

Jack Nicholson-seizoenskaarten geven hem de beste plaatsen die je maar kunt hebben bij de Lakers-spellen, zitplaatsen aan de rechtbank. In 1979 kostten de stoelen aan de rechtbank die Jack fans ongeveer $ 15 per spel. Nu kost het ongeveer $2.750 om te zitten waar Jack zit. Jack Nicholson beta alt $5.350 per wedstrijd om seizoenkaarthouder te blijven en zijn zitplaatsen aan de rechtbank te behouden. Ter vergelijking: reguliere fans moeten $ 120.000 betalen voor hun seizoenskaarten (prijzen zijn inclusief pre- en post-season games). Jack is elk jaar naar meer dan honderd Lakers-wedstrijden geweest en heeft minstens een miljoen dollar uitgegeven om ze te zien spelen in het Staples Center.

Jack Nicholson moest vanwege de COVID-19-pandemie even de tijd nemen om de wedstrijden van de Lakers niet bij te wonen, maar verscheen in oktober 2021 weer bij de wedstrijden. Zowel fans als spelers hadden niet verwacht dat Jack terug zou keren naar zijn vaste plaatsen en waren nogal geschrokken maar blij hem na 2 jaar terug te zien. Het is geen verrassing dat Jack zijn geld uitgeeft om Lakers-wedstrijden bij te wonen en zijn steun aan het basketb alteam te tonen.

Jack Nicholson brengt hulde aan Kobe Bryant

Toen NBA-speler en voormalig shooting guard voor de L. A. Lakers Kobe Bryant stierf, brachten veel beroemdheden hulde aan hem en zijn dochter en hun familie. Jack Nicholson was niet anders. Hij nam de tijd om met CBS Los Angeles te praten om de overleden Lakers-ster te eren en erover te praten.

Kobe Bryant werd door de jaren heen zeker aanbeden door veel fans en veel basketballegendes hebben een paar woorden gezegd over Kobe Bryant en de erfenis die hij bezit. Kobe Bryant is een van de vele sterren die we in 2020 verloren tijdens het eerste jaar van de Covid-19-pandemie.

Jack Nicholson heeft veel om trots op te zijn. Zijn vijf kinderen zijn allemaal behoorlijk wat waard en treden in de voetsporen van hun vader in de entertainmentindustrie. Maar ze vinden het ook duidelijk leuk om met hem mee te gaan naar de spelen. Ondanks dat hij in het verleden wegliep bij een Lakers-wedstrijd en ruzie kreeg met de scheidsrechters, is Jacks steun voor The Lakers ongeëvenaard.

Aanbevolen: