Jake T. Austin werd beschuldigd van vreselijk gedrag, maar het is onder het tapijt geveegd

Inhoudsopgave:

Jake T. Austin werd beschuldigd van vreselijk gedrag, maar het is onder het tapijt geveegd
Jake T. Austin werd beschuldigd van vreselijk gedrag, maar het is onder het tapijt geveegd
Anonim

Sinds 1983 zijn er verschillende generaties kinderen die opgroeiden met het kijken naar Disney Channel wanneer ze maar konden. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat heel veel verschillende shows in première zijn gegaan op Disney Channel om alleen maar uit de lucht te gaan en meestal te worden vergeten. Aan de andere kant zijn de beste Disney Channel-sterren aller tijden de geschiedenis ingegaan omdat miljoenen kijkers van hen hielden.

Natuurlijk zal iedereen zijn eigen mening hebben over welke Disney Channel-shows de beste waren. Dat gezegd hebbende, veel mensen zijn het erover eens dat Wizards of Waverly Place een van de meest succesvolle shows van Disney Channel is. Aangezien Selena Gomez een superster is geworden sinds Wizards of Waverly Place uit de lucht ging, associëren de meeste mensen haar in de eerste plaats met de show. Toch zou Wizards of Waverly Place zijn mislukt zonder de inspanningen van de andere sterren van de show, waaronder Jake T. Austin. Helaas is Austin beschuldigd van serieus vreselijk gedrag sinds Wizards of Waverly Place uit de lucht is gegaan, maar op de een of andere manier werden die beschuldigingen meestal genegeerd.

Jake T. Austin's DUI

Na vier seizoenen ging Wizards of Waverly Place in 2012 uit de lucht. Op dat moment leek het er zeker op dat Jake T. Austin het potentieel had om een enorme deal in Hollywood te worden. De acteur was tenslotte een favoriet bij fans onder de kijkers van Wizards of Waverly Place, en ervan uitgaande dat hij zich in andere rollen zou kunnen vertakken, leek de lucht de limiet te zijn.

Helaas was Jake T. Austin in de twee jaar die volgden op het uit de lucht gaan van Wizards of Waverly Place, betrokken bij een reeks schandalen die zijn imago ernstig aantastten. In oktober 2013 werd Austin bijvoorbeeld aan de kant gezet nadat hij 's nachts zonder koplampen had gereden. Nadat de politie alcohol op de acteur had geroken, voerde de politie een veldgematigdheidstest uit die Austin naar verluidt niet had gefaald. Als gevolg hiervan werd Austin beschuldigd van DUI.

Een maand na Jake T. Austin's DUI-arrestatie, kwam de acteur opnieuw in ernstige problemen terwijl hij in dezelfde auto reed. Zoals TMZ in november 2021 onthulde, reed de acteur om drie uur 's nachts met zijn voertuig tegen drie geparkeerde auto's aan. Dat is natuurlijk al erg genoeg, maar het echt ernstige probleem is dat Austin naar verluidt de plaats van het ongeval ontvluchtte in plaats van ter plaatse te blijven.

Jake T. Austin's incident bij de Teen Choice Awards

Nadat de zaken begin 2014 kalmeerden voor Jake T. Austin, raakte de acteur later dat jaar verwikkeld in een ander schandaal. Nadat Austin in augustus 2014 de Teen Choice Awards bijwoonde, meldde TMZ dat er een vrouwelijke werknemer was die de acteur niet herkende en hem daarom niet toestond de cadeausuite te betreden. Als het rapport van TMZ over wat er daarna gebeurde waar is, verloor Austin het en ging door met een stereotype "je weet niet wie ik ben" instorting van beroemdheden. Naar verluidt niet tevreden om het verbaal te verliezen, gooide Austin naar verluidt een lege showdoos naar de vrouwelijke werknemer die hem niet toestond de cadeausuite te betreden.

Natuurlijk waren de vermeende wandaden van Jake T. Austin buitengewoon ernstig en mogen ze nooit worden gebagatelliseerd, vooral omdat hij andere mensen in gevaar bracht. Dat gezegd hebbende, is het de moeite waard om op te merken dat het nu vele jaren geleden is dat Austin werd beschuldigd van het verknoeien zoals hij halverwege de jaren 2010 was.

De reactie op het slechte gedrag van andere Disney-sterren

In de jaren sinds het vermeende gedrag van Jake T. Austin halverwege de jaren 2010 negatieve krantenkoppen kreeg, is bijna iedereen schijnbaar alles vergeten waarvan de acteur werd beschuldigd. Aan de andere kant zijn er veel andere Disney-sterren die in aanraking zijn gekomen met de wet en dat feit nooit helemaal in hun achteruitkijkspiegel hebben kunnen zetten.

Eens beschouwd als een van de veelbelovende jonge sterren in Hollywood, leek het op het hoogtepunt van Lindsay Lohans carrière alsof ze in de race was voor elke opmerkelijke rol voor mensen in haar leeftijdscategorie. Sindsdien zou het echter een understatement zijn om te zeggen dat de acteercarrière van Lohan op de helling is geraakt. Hoewel er verschillende redenen zijn waarom dit het geval is, lijdt het geen twijfel dat alle schandalen die Lohan hebben omringd de belangrijkste reden zijn waarom ze niet langer een grote filmster is.

Helaas zijn Lindsay Lohan en Jake T. Austin verre van de enige voormalige Disney Channel-sterren die in het verleden erg controversieel zijn geworden. Acteurs als Shia LaBeouf, Miley Cyrus, Mitchell Musso, Vanessa Hudgens, Zac Efron en Demi Lovato zijn in de loop der jaren bijvoorbeeld allemaal verwikkeld in schandalen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat de schandalen waar die mensen bij betrokken waren niet allemaal even serieus waren.

Aanbevolen: