Dit is wat de OG-cast van Pretty Little Liars denkt over de reboot

Inhoudsopgave:

Dit is wat de OG-cast van Pretty Little Liars denkt over de reboot
Dit is wat de OG-cast van Pretty Little Liars denkt over de reboot
Anonim

In 2010 werd het tienerdrama Pretty Little Liars uitgebracht dat binnenkort de wereld zou veroveren. De show volgde de levens van vier jonge tieners die merken dat hun leven op zijn kop staat nadat ze gekweld beginnen te worden door iemand die onder de alias "A" gaat. Ondanks de controversiële finale, vergaarde de show een grote schare fans gedurende de zeven jaar dat het in de lucht was. De leidende dames van de show hebben geluk gehad met de show en hebben zelfs na de finale een uiterst succesvolle carrière ontwikkeld.

Veel fans van de show waren na het einde ontdaan en daarom werkte het team achter PLL om een aanzienlijk aantal spin-offs uit te brengen om de fans tevreden te houden. Ondanks hun beste inspanningen presteerden de vorige spin-offs van de show niet erg goed bij het publiek. Een nieuwe reboot van de show, Pretty Little Liars: Original Sin, staat echter op het punt de vloek te verbreken, aangezien de nieuwe cast en premisse fans overtuigd lijken te hebben. Maar wat zegt de cast van OG PLL over de gloednieuwe spin-off?

8 Dit is wat de OG's zeiden dat ze het meest zouden missen aan hun karakters

Na zeven jaar in de ether te zijn geweest, is het geen verrassing dat de hoofdrolspelers van de originele Pretty Little Liars-serie erg gehecht raakten aan de personages die ze vertolkten. Het afscheid nemen van de show en hun personages was voor de meiden geen makkelijk proces, maar ze gingen er op een hartverwarmende en positieve manier mee om. Tijdens een exclusief optreden op Teen Vogue's YouTube, namen de OG-leading ladies op sentimentele wijze afscheid van hun PLL-personages terwijl ze nadachten over hun reizen. Terwijl sommigen beweerden dat ze hun "eclectische stijlkeuzes" het meest zouden missen, detailleerden anderen specifieke persoonlijkheidskenmerken zoals het "droge gevoel voor humor" van hun personage.

7 De OG's voelde vreemd om afscheid te nemen van de show

Afscheid nemen van hun personages was niet het enige afscheid dat de OG-cast moest bieden toen PLL ten einde liep. De groep actrices heeft een hele fase van hun leven moeten afsluiten waarin ze zeven jaar van hun leven aan de show hebben gewerkt. Terwijl ze spraken op Good Morning America in de aanloop naar het laatste seizoen van PLL, vertelden de OG-castleden wat een "vreemde" sensatie het was geweest om afscheid te nemen van de show en beschreven ze zelfs de finale als een laatste "liefdesbrief aan de fans."

6 Lucy Hale had het gevoel dat de reboot haar een volledig cirkelmoment gaf

Terwijl de wereld van leugenaars zich opmaakte om terug te keren, waren alle ogen gericht op de mooie kleine leugenaars van de OG vanwege hun mening over hoe de reboot hen deed voelen. Terwijl ze met Extra TV sprak op de rode loper van de première van Pretty Little Liars: Original Sin, opende OG-castlid Lucy Hale haar gevoelens voor de reboot. De 33-jarige actrice benadrukte hoe de terugkeer van de show en haar verschijning op de rode loper haar het gevoel gaven dat ze een "full circle moment" beleefde en hoe het haar ertoe had aangezet om na te denken over haar tijd in de originele show.

5 Zo omschrijft Lucy Hale de reboot

Later in het Extra TV-interview ging Hale dieper in op de reboot zelf en wat haar mening over de show was nadat ze de eerste twee afleveringen had gezien. Hale beschreef de afleveringen als "echt waanzinnig cool" en liet zelfs doorschemeren wat er zou komen voor fans van de originele show.

4 Zo zouden de OG's zeggen dat de reboot zich verhoudt tot het origineel

Terwijl Hale de nieuwe show bleef beschrijven en haar mening erover uiteenzette, concentreerde ze zich op hoe de nieuwe show zich verhield tot het origineel. Ze zinspeelde op enkele overeenkomsten terwijl ze nog steeds licht wierp op de nieuwe versie die de showrunners de spin-off hadden gegeven.

Hale verklaarde: "Er zijn zoveel delen waar de originele fans zich aan zullen vastklampen, maar er is een nieuwe kijk op."Toevoegend: "Ze werken echt aan het slasher-horror-ding, en het is een beetje nostalgisch. Het acteerwerk is geweldig, het schrijven is geweldig, en het is gewoon heel leuk, maar er is genoeg nieuwheid dat het fris aanvoelt.”

3 De OG's toonden hun liefde op IG

Hoewel sommigen aanvankelijk wat spanning hadden voorspeld waardoor de OG-cast tegen de nieuwe cast zou komen te staan, verzekerden OG PLL-dames Hale en Shay Mitchell het publiek dat ze niets dan liefde en steun hadden voor de reboot en de volgende generatie leugenaars. Kort na de aankondiging van de casting van ex-Disney-ster Bailee Madison, toonden Hale en Mitchell hun liefde voor de actrice op Instagram door lieve woorden van steun te becommentariëren onder Madison's aankondigingsbericht. Terwijl Hale zich concentreerde op haar liefde voor de actrice, koos Mitchell voor een korte en lieve boodschap van: "Gefeliciteerd schat!".

2 De nieuwe cast heeft al een sterke band opgebouwd

Tijdens de uitzending van PLL raakten veel fans van de originele serie gewend aan de hechte band van de leidende dames van de show, zowel op het scherm als daarbuiten. Het lijkt alsof de nieuwe cast een pagina rechtstreeks uit het boek van de OG heeft gehaald, omdat ze het publiek al de hechte vriendschap laten zien die ze samen hebben gevormd. Tijdens een spelletje Superlatives op het YouTube-kanaal van Seventeen lieten de hoofdrolspeelsters van Pretty Little Liars: Original Sin fans zien hoe close ze waren en hoe goed ze elkaar kenden, terwijl ze komische verhalen deelden en 'meest waarschijnlijke' vragen beantwoordden.

1 De nieuwe cast voelt zich gesteund door de OG's

Niet alleen hebben de OG PLL-castleden fans laten zien dat ze de nieuwe cast en de reboot steunen, maar de PPL: Original Sin-castleden hebben zich ook uitgesproken over hoe geliefd en gesteund ze zich voelden door de OG-dames. Tijdens een interview met ET vertelde Madison, de leidende dame van de nieuwe show, hoe dankbaar ze was geweest voor de OG-cast en de liefde die ze de revival hadden getoond.

Madison verklaarde: "Ik herinner me dat ik zo nerveus was over de aankondiging, en alle mooie dames stuurden hun liefde naar mij, en ik weet dat ze allemaal erg enthousiast voor ons zijn en opgewonden om te zien wat we gaan doen met de show."Voordat we eraan toevoegden: "Namens ons allemaal betekent die steun en zegen de absolute wereld."

Aanbevolen: