De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van 'Pretty Little Liars'-ster Sasha Pieterse

Inhoudsopgave:

De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van 'Pretty Little Liars'-ster Sasha Pieterse
De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van 'Pretty Little Liars'-ster Sasha Pieterse
Anonim

Sasha Pieterse was perfect gecast als Alison DiLaurentis in Pretty Little Liars. Ze was in staat om de exacte essentie van dit personage te vatten: een jong meisje dat onzeker en bang is en toch haar best doet om zo cool en populair te lijken als haar reputatie suggereert. Terwijl Ali's dagen van grappen uithalen en aandacht trekken gemeen zijn, vinden fans haar leuker als ze thuiskomt in Rosewood. Ali legt uit dat ze op de vlucht was en dat ze vreselijke dingen heeft meegemaakt. Aangezien dit Sasha's meest geliefde rol is, is het interessant om op te merken dat Sasha over haar leeftijd loog om Ali te spelen.

Sasha heeft persoonlijke en carrièresuccessen meegemaakt, want naast het spelen van deze prachtige rol, hebben zij en haar man Hudson Sheaffer een schattige zoon, Hendrix, die in november 2020 werd geboren. Fans volgen de ster graag op Instagram, waar ze foto's van haar gezinsleven deelt. Maar de waarheid is dat het leven van Sasha Pieterse niet helemaal prettig is geweest. In feite heeft ze nogal wat ervaring met gezondheidsproblemen en medische aandoeningen. Hier is de tragische waarheid…

Sasha's gezondheidsstrijd

Hoewel fans de finale van Pretty Little Liars niet leuk vonden, kan Sasha nog steeds trots zijn op het werk dat ze deed als Ali. Ze hielp een fascinerend verhaal te vertellen en het was leuk om Ali en Emily Fields eindelijk samen te zien.

Toen Sasha castlid werd in seizoen 25 van Dancing With The Stars, vertelde ze dat ze gezondheidsproblemen had. Sasha Pieterse heeft PCOS of Polycysteus Ovarium Syndroom. Volgens Best He alth, legde de actrice uit: PCOS kan leiden tot eierstokkanker en borstkanker en schildklierproblemen die voorkomen hadden kunnen worden. Meer dan de helft van de vrouwen heeft het en ze weten het niet eens. Het is echt een enorm probleem dat ik wil delen en hopelijk zelfs één persoon wil helpen ermee om te gaan.”

Sasha is in twee jaar tijd 70 pond aangekomen, iets waar mensen steeds maar opmerkingen over maakten, wat heel moeilijk voor haar moet zijn geweest aangezien ze al met deze gezondheidstoestand te maken had.

Sasha is een geweldig rolmodel voor de jongere fans die haar volgen sinds ze Ali begon te spelen in Pretty Little Liars, en ze was vooral inspirerend als ze vertelde over wat ze heeft meegemaakt. Ze schuwt het niet en heeft het in plaats daarvan frontaal aangepakt.

Sasha postte over haar toestand op Instagram en zei: Zoals velen van jullie hebben opgemerkt, heeft mijn lichaam enkele veranderingen ondergaan, en ik wil de lucht opruimen en je een uitleg geven. Ik heb te maken gehad met een slechte hormonale onbalans die mijn lichaam volledig in de war heeft gebracht. Ik wil je verzekeren dat ik gezond ben en alles weer op de rails krijg! Een grote dank aan jullie allemaal die in mijn hoek zijn geweest!”

Sasha voegde eraan toe dat gezond zijn het belangrijkste is en dat mensen die iets soortgelijks meemaken, de negatieve opmerkingen moeten negeren. Dit is nuttig voor mensen om te horen, aangezien niemand zulke wrede dingen mag zeggen over iemand die een moeilijke ervaring doormaakt.

PCOS en zwangerschap

Sasha was in de war over haar gewicht, volgens Entertainment Tonight, en ze zei: "Het was echt, echt kwetsend hoe mensen reageerden. Ze zeiden dingen als: 'Ze is zwanger.' 'Jij bent dik.' Ze waren boos, ze waren boos dat ik er zo uitzag. Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb meegemaakt."

Veel vrouwen met PCOS maken zich begrijpelijkerwijs zorgen over zwanger worden. Volgens Heathline betekent het hebben van PCO's dat je "drie keer meer kans" hebt op een miskraam en dat het moeilijk kan zijn om zwanger te worden.

Sasha zei dat het een "zegen" is dat ze zwanger werd en volgens People zei ze dat ze er altijd van gedroomd heeft om een ouder te worden. Ze zei dat haar hormonen tijdens haar zwangerschap "in balans kwamen" en ze was er zeker van dat haar toestand zou blijven verbeteren.

Sasha is misschien het meest bekend van Pretty Little Liars, maar ze speelde ook als Isabella in The Honor List van 2018, wat perfect is voor fans van die serie. Vier beste vrienden zijn niet meer zo hecht en wanneer Honor overlijdt, besluiten haar drie vrienden om de items op de tijdcapsule te voltooien die ze eerder hadden bedacht.

Sasha maakte fans ook blij door te schitteren in de PLL-spin-off The Perfectionists, en hoewel die show niet lang duurde, wat jammer was, kon ze nog wat langer Ali spelen, waar fans dol op zijn. Sasha vertelde The Gate in een interview dat Ali aan het begin van de show opgewonden is om naar Beacon Heights te verhuizen en aan dit college te gaan werken. Ze wil beter worden en toch zijn haar plannen veranderd omdat het een moordmysterie is. Sasha zei: "De dingen gaan niet precies zoals gepland. Het is de eerste moord in Beacon Heights, en dit perfecte stadje is niet zo perfect."

Hoewel het hartverscheurend is om te horen over de gezondheidsproblemen van Sasha Pieterse, maar het is goed om te weten dat het nu beter met haar gaat.

Aanbevolen: