Het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves kostte een fortuin, maar het beste detail was gratis

Inhoudsopgave:

Het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves kostte een fortuin, maar het beste detail was gratis
Het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves kostte een fortuin, maar het beste detail was gratis
Anonim

Vanaf het moment dat Matthew McConaughey in het openbaar verscheen, leek het alsof de geliefde acteur altijd een ander soort persoon was dan de meeste van zijn leeftijdsgenoten. Het is duidelijk dat McConaughey het soort persoon is dat alles op alles neemt en het soort filmster is dat bereid is een rol van $ 14,5 miljoen af te wijzen als hij denkt dat het niet goed voor hem is. Met dat in gedachten zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat McConaughey in veel opzichten een normaal leven leidt, ook al woont hij met zijn gezin in een herenhuis van $ 8 miljoen.

Gezien het feit dat Matthew McConaughey en Camila Alves het geld hebben om in een herenhuis te wonen, is het volkomen logisch dat ze uiteindelijk een uitgebreide bruiloft hadden. Op basis van wat er bekend is over het huwelijk van McConaughey en Alves, lijkt het echter heel duidelijk dat het beste detail over het huwelijk van de koppels hen geen cent heeft gekost.

Matthew McConaughey's romantische geschiedenis

Als de meeste mensen aan Matthew McConaughey denken, duurt het niet lang voordat de overduidelijke goede looks van de man en het feit dat hij een winnende persoonlijkheid lijkt te hebben, in je opkomen. Bovendien, hoewel McConaughey in de loop der jaren in een aantal blindgangers heeft gespeeld, worden de talenten van de acteur alom gerespecteerd en het lijdt geen twijfel dat Matthew rijk en beroemd is. Met dat alles in gedachten, is het logisch dat McConaughey in de loop der jaren met een aantal ongelooflijke vrouwen is uitgegaan.

Sinds 2007 heeft Matthew McConaughey een relatie met Camila Alves. Nadat het paar elkaar voor het eerst ontmoette, hadden McConaughey en Alves bijna vijf jaar een relatie voordat ze zich de dag na Kerstmis in 2011 verloofden. Minder dan zes maanden nadat McConaughey had voorgesteld, stapte het paar in het huwelijksbootje. Behalve dat ze getrouwd zijn, hebben McConaughey en Alves nu drie kinderen samen.

Voordat hij Camila Alves ontmoette en er verliefd op werd, waren er geen krantenkoppen over Matthew McConaughey die van de ene affaire naar de andere sprong. Door de jaren heen was McConaughey echter romantisch verbonden met vier grote sterren. In de jaren '90 was McConaughey naar verluidt betrokken bij Ashley Judd en Sandra Bullock, en in de jaren 2000 werd hij gelinkt aan Janet Jackson en Penelope Cruz.

Het beste deel van het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves

Hoewel Matthew McConaughey de levensstijl van beroemdheden schijnbaar nooit heeft omarmd, is er één ding waar de acteur helemaal voor lijkt te zijn, plezier hebben. Met dat in gedachten lijkt het echt passend dat toen McConaughey en Camila Alves door het gangpad liepen, het paar een feest gaf dat echt geweldig klinkt. McConaughey en Alves hebben zelfs drie dagen lang feest gevierd om de gelegenheid te vieren.

Volgens een US Weekly-rapport over het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves, hield het paar het evenement op hun eigendom in Texas. Voor veel mensen is thuis trouwen natuurlijk een geweldige manier om geld te besparen. Als het echter om McConaughey en Alves gaat, lijkt het waarschijnlijk dat de keuze om te trouwen op hun eigen terrein hen meer kost dan wanneer ze een typische locatie zouden kiezen.

Vóór de grote dag van Matthew McConaughey en Camila Alves, richtten ze een uitgebreide 'high-end camping' op voor hun gasten. Volgens het eerder genoemde rapport van US Weekly had het paar veel voorzieningen voor hun gasten, waaronder "tenten met airconditioning, gastronomische lekkernijen en veel entertainment".

Na de bruiloft van Matthew Matthew McConaughey en Camila Alves, waarbij John Cougar Mellencamp een lied zong, ging iedereen naar binnen in de enorme feesttent die was binnengebracht voor de receptie waar Braziliaans vlees in rotisserie-stijl en een grote verscheidenheid aan desserts werden geserveerd geserveerd. Er trad ook een live band op, wat ertoe leidde dat het gelukkige paar naar verluidt de hele nacht danste. Kortom, elk detail over de bruiloft van McConaughey en Alves klinkt magisch. Desondanks vond het beste detail over de grote dag van McConaughey en Alves plaats tijdens de ceremonie en klinkt heerlijk.

Ten tijde van het huwelijk van Matthew McConaughey en Camila Alves hadden ze twee kinderen, hun zoon Levi van vier en hun dochter Vida van twee. Tijdens een optreden op de Today Show legde McConaughey de schattig klinkende rol uit die de kinderen van het paar speelden tijdens hun huwelijksceremonie.

Levi bracht de ringen aan een ketting. Vida was het bloemenmeisje. Ik denk niet dat ze een bloemblad heeft laten vallen. Het was maar 25 meter. Het kostte ze twee minuten om zo ver te komen. Ze stopten, Ik heb met een paar gasten gepraat. Toen hurkte ik neer en ze kwamen deze kant op rennen en het kwam allemaal goed.' Op basis van die beschrijving lijkt het vrijwel zeker dat de kinderen van McConaughey en Alves die door het gangpad lopen, klinkt als het grootste hoogtepunt van hun bruiloft en dat het niets zou hebben gekost.

Aanbevolen: