YouTube-sterren die het grote scherm hebben gehaald

Inhoudsopgave:

YouTube-sterren die het grote scherm hebben gehaald
YouTube-sterren die het grote scherm hebben gehaald
Anonim

De droom van het sterrendom is niet nieuw, maar de inspanning om in de schijnwerpers te komen kan een lastig spel zijn om te spelen. De populariteit van sociale media heeft nieuwe manieren gelanceerd om een gezicht en naam te krijgen, wat nieuwe soorten beroemdheidsstatus benadrukt, maar voor sommigen blijft de droom om op het grote scherm te staan nog steeds bestaan. Hoewel YouTube een toegankelijke manier biedt om online te worden weergegeven, is het niet altijd gemakkelijk om van de ene vorm van media naar de andere te breken. Dat gezegd hebbende, deze YouTube-sterren vonden niet alleen hun volgers online, maar gebruikten het ook om in te breken in het bedrijf en hun weg te vinden naar film en tv.

8 Grace Helbig geleverd op de Daily

In de begindagen van YouTube keek de wereld toe hoe individuen via hun vlogs komedie en chaos in het dagelijks leven brachten. Om verveling tegen te gaan, zette Grace Helbig haar eigen kanaal op om haar dagelijkse leven te documenteren terwijl ze aan huis zat. Haar naam en inhoud namen toe totdat ze begon met DailyGrace en eind 2013 meer dan 2,4 miljoen abonnees verzamelde. Het was geen verrassing dat het succes in andere kansen begon te stijgen, waaronder rollen in Trolls, Smosh: The Movie en The Wedding Jaar. Het filmen heeft haar contentcreatie niet vertraagd, aangezien ze nog steeds actief aan verschillende podcasts werkt en haar kanaal bijwerkt.

7 Jimmy Tatro begon komedie

Niet iedereen begon op YouTube met het documenteren van hun dagelijks leven. Velen in de eerste jaren gebruikten het platform om hun creativiteit te uiten, waaronder het schrijven, acteren en produceren van komische sketches. Jimmy Tatro voegde zich in 2011 bij het publiek en werkte samen met zijn vriend Christian Pierce om sketches te produceren die een publiek van meer dan 3,4 miljoen bereikten. Tatro deed een stap weg van YouTube in 2013 toen hij een kleine rol verdiende in Grown Ups 2 met Adam Sandler in de hoofdrol. Sinds die eerste verschijning heeft hij zijn weg gevonden naar een aantal optredens op het grote scherm, zoals 22 Jump Street, American Vandal, Modern Family en Smallfoot.

6 Jon Lajoie is lid geworden van de League

Jon Lajoie onderscheidde zich van de Canadese massa en baande zich vanaf het begin een weg in de online wereld. De komiek uit Québécois begon zijn routines al in 2003, maar pas toen hij in 2007 rapparodieën op YouTube begon te plaatsen, begon zijn carrière op te pakken. Lajoie werd populair door hits als "Everyday Normal Guy" en vond zijn weg naar een groter publiek toen hij werd gecast in The League. Met zeven seizoenen in de hoofdrol, heeft Lajoie sindsdien zijn weg gevonden naar andere hittitels, waaronder LOL: Last One Laughing en Let's Be Cops.

5 Anna Akana begon klein

Franchisewerk lijkt de droom te zijn van de meeste wannabe-acteurs, dus het verbaasde en schokte Anna Akana toen ze een rol kreeg in de hitfilm Ant-Man. Begonnen in 2014 als de helft van een komisch muziekduo, duurde het niet lang voordat Akana's werk grip kreeg en haar hielp gezien te worden. Binnen een jaar kreeg ze haar rol in Ant-Man en sindsdien is ze niet meer gestopt. Verschijnen in Hello, My Name is Doris, Dirty 30, Let It Snow en een verscheidenheid aan andere shows en films, haar passies voor de wereld van het creëren van content houden haar constant bezig.

4 Lilly Singh heeft zich aangemeld als ster

Als het gaat om succesvolle YouTubers die carrière hebben gemaakt via één kanaal, zijn er maar weinig zo populair als de Canadese sensatie Lilly Singh. De actrice is een van de best betaalde YouTubers ter wereld en heeft meer dan 14 miljoen abonnees, met miljarden views op haar twee kanalen: llSuperwomanll en SuperwomanVlogs. Terwijl ze haar werk op YouTube blijft richten, heeft de ster zich naar buiten vertakt om nu ook schrijven en acteren op haar lijst met credits op te nemen. Met optredens in Bad Moms, F the Prom, The Bad Guys en Dollface, is deze ster YouTuber erin geslaagd de goede plek van online beroemdheden te vinden.

3 Flula Borg bracht aan het lachen

De filmwereld betreden kan moeilijk zijn voor elke online ster, maar vanuit een ander continent naar Hollywood komen is een heel ander rijk van uitdagingen. De Duitse YouTuber Flula Borg bracht muziek, passie en pure komedie toen hij in het licht stapte als Pieter in Pitch Perfect 2. Borgs dikke Duitse accent in combinatie met een perfecte komische timing maakte hem in een oogwenk een favoriet bij de fans. In feite zal Borg zijn rol hervatten in Pitch Perfect: Bumper in Berlijn, een serie die eind 2022 op Peacock zal verschijnen. Natuurlijk heeft Borg niet geworsteld om andere rollen veilig te stellen, met in The Good Place, Ralph Breaks The Internet, Aquaman: King of Atlantis, The Suicide Squad en tientallen andere films.

2 Todrick Hall betrad het podium

Todrick Hall brak door het rijk van het World Wide Web en verzekerde zich van meer dan alleen succes in de entertainmentindustrie - hij vond vrienden en connecties op hoge plaatsen. Beginnend in 2006 door het uploaden van liedjes en creatieve inhoud, brachten Hall's doelen voor een groter podium hem naar American Idol om te zien hoe zijn stem het zou doen tegen een aantal grotere namen in de industrie. Hall bereikte de Top 16, zijn roem steeg en zijn videoweergaven schoten omhoog, waardoor YouTube in 2011 zijn fulltime carrière werd. Hall verwierf de reputatie dat hij trots was, wat, in combinatie met zijn vaardigheden, leidde tot spots op RuPaul's Drag Race, Bob's Burgers, Dear White People, Queer Eye en nog veel meer - hoewel zijn passie nog steeds naar theater neigt, bouwt hij zijn indrukwekkende vermogen op.

1 De Try Guys deden hun best

Een van de bekendste Buzzfeed-uitbraken, de Try Guys vergaarden in snel tempo een grote aanhang. De groep met Keith Habersberger, Ned Fulmer, Zach Kornfeld en Eugene Lee Yang deed een beroep op het publiek vanwege hun openheid over seksualiteit, vriendschap en het totale gebrek aan giftige mannelijkheid tussen hen. Terwijl de groep een grote aanhang opbouwde terwijl ze in dienst waren van Buzzfeed, kwam hun echte doorbraak nadat ze in 2018 uit elkaar gingen om hun eigen bedrijf te lanceren. Hun hitpersoonlijkheden hebben echter geresulteerd in verschillende spin-off-series, een boek en een show met Food Network., is het Eugene Lee Yang die alleen in de wereld van film en tv is gesprongen. De acteur verschijnt in Brooklyn Nine-Nine en zal het scherm delen met Chloë Grace Moretz in Nimona uit 2023.

Aanbevolen: