Bebe Rexha naar het grote scherm in nieuwe Kristen Bell-komedie, 'Queenpins

Bebe Rexha naar het grote scherm in nieuwe Kristen Bell-komedie, 'Queenpins
Bebe Rexha naar het grote scherm in nieuwe Kristen Bell-komedie, 'Queenpins
Anonim

Bebe Rexha, de 'Baby I'm Jealous'-zangeres, gaat haar acteerdebuut maken in een nieuwe komedie, getiteld Queenpins.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een kartel voor het knippen van coupons, concentreert Queenpins zich op een ontevreden huisvrouw die een ring voor het knippen van coupons opzet en bedrijven oplicht met enorme hoeveelheden geld.

Volgens The Wrap speelt Rexha computerhacker Tempe Tina, die de vrouw helpt de bedrijven op te lichten door massaal kortingsbonnen te verstrekken.

Afbeelding
Afbeelding

Patricia Bragga van STX-films zal toezicht houden op het project, waarin ook Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn en Paul W alter-Hauser zullen spelen.

Producenten zijn Linda McDonough van AGC en Nicky Weinstock van Red Hour. STX zal ook verantwoordelijk zijn voor de distributie van de film in de VS, het VK en Ierland. McDonough ontwikkelde het project naar verluidt onder haar Marquee Entertainment-vlag, voordat ze begin 2020 bij AGC kwam werken.

De film, die zich nog in de pre-productiefase van ontwikkeling bevindt, volgt het waargebeurde verhaal van Robin Ramirez die, samen met haar twee vrienden, Amiko Fountain en Marilyn Johnson, bedrijven als Proctor and Gamble en Hershey bedriegt.

De vrouwen, die werden onderzocht door zowel de lokale politie als de FBI, kregen allemaal te maken met fraude en valsemunterij, en kregen verschillende straffen. Johnson en Fountain hebben ook getuigd tegen Ramirez voor strafvermindering in hun eigen zaak.

Met alle vitriool in de media tegenwoordig over grote bedrijven, kon deze film niet op een beter moment komen. Queenpins heeft nog geen releasedatum aangekondigd.

Aanbevolen: