Sam Heughan miste ternauwernood een kans om een andere superheld op het scherm te worden

Inhoudsopgave:

Sam Heughan miste ternauwernood een kans om een andere superheld op het scherm te worden
Sam Heughan miste ternauwernood een kans om een andere superheld op het scherm te worden
Anonim

Voordat hij de iconische Jamie Fraser op Outlander werd, had Sam Heughan veel banen, waaronder de rol van Batman voor een theaterproductie. Maar afgezien van de Caped Crusader, wedijverde de acteur ook om de rol van een andere superheld in Superman Returns.

Hoewel de acteur Superman nooit op het scherm heeft gespeeld, heeft hij nog steeds een voorliefde voor het personage. Onlangs verscheen hij op de Just for Variety-podcast om seizoen 6 van Outlander te promoten. Hij onthulde ook de reden waarom hij de rol van superheld niet kreeg.

Sam Heughan doet auditie voor Superman Returns

Door Jamie Fraser te spelen in het populaire tijdreizende tv-drama Outlander, is Sam Heughan een begrip geworden. De voorheen onbekende acteur is gecast in verschillende andere projecten sinds hij de hoofdrol kreeg. Sommige fans besloten zelfs dat hij de volgende James Bond moest worden!

Dankzij Outlander hoeft Sam niet zo vaak meer auditie te doen. Terugkijkend had hij veel audities die hij niet kreeg. Sommigen van hen waren voor grote films zoals Lord of the Rings en Tron: Legacy. Voeg aan die lijst Superman Returns. toe

In een gesprek met Just for Variety-podcast herinnerde de Schotse acteur zich zijn auditie voor Superman. Hij deelde: "De film, het was de Brandon Routh-film, [geregisseerd door] Bryan Singer. Ik had een aantal audities en ontmoette de producenten. We hebben nooit een screentest gedaan of zo, maar het was het begin van mijn komst naar Amerika en het auditieproces."

Hij voegde er verder aan toe: "Ik realiseerde me dat ik mijn lichaamsvorm moest veranderen voor de rollen waarvoor ik opkwam." Het is duidelijk dat Sam niet de rol van Superman kreeg in de film van Singer uit 2006. Maar de waardevolle ervaring had een onverwacht effect op hem: hij veranderde zijn eetpatroon voor altijd.

Sam legde uit: Ik ben opgegroeid met een pescatariër of een soort vegetarisch-pescatariër. Ik begon pas vlees te eten toen ik op mijn 24e naar Amerika kwam. Het waren al die heerlijke hamburgers en eten… In die tijd deed ik auditie voor Superman. Ik had een trainer en hij zei: 'Je moet groter worden. Je moet in staat zijn om de cape in te vullen.’ Hij zei: ‘Eet meer eiwitten.’”

De uitspraken van de acteur werpen licht op de sterke druk waarmee mannen worden geconfronteerd om in topconditie te komen voor superheldenrollen, waarvoor vaak strikte dieet- en fitnessregimes nodig zijn. Maar goed, de trainers van Superman Returns hebben Sam geholpen om op te groeien. Het behouden van die lichaamsbouw heeft zeker zijn vruchten afgeworpen voor zijn Outlander-rol, Jamie Fraser.

Sam Heughan speelde eerder Batman

Superman was niet de enige superheld in de carrière van Sam Heughan. Zoals eerder vermeld speelde hij ook Batman in een rondreizende productie. Hij zei: Ik speelde eigenlijk Batman jaren geleden, en Bruce Wayne, in een toneelversie, een soort Cirque du Soleil en we toerden rond. We speelden het Staples Center en Vegas. Het was geweldig.”

Terwijl fans zich afvragen of Robert Pattinson zal terugkeren om zijn rol in The Batman 2 opnieuw op te nemen, hopen velen nog steeds Sam als de held met cape te zien. De acteur gaf zelfs toe dat hij enthousiast is over de nieuwe Batman-film, maar legde uit waarom hij genoeg heeft van superheldenfilms.

Hij zei: Ik vind dat dat er fantastisch uitziet. Ik denk dat de andere superheldenfilms een beetje de weg kwijt zijn geraakt. Ze zijn op een bepaalde manier te zwaarlijvig geworden. Alles op karakter gebaseerd, Batman is geweldig omdat hij een superheld is. Hij is gewoon een personage. Iets met een geweldig achtergrondverhaal.”

Fans reageren op Sam Heughan die een superheld is

Als mensen aan Sam Heughan denken, hebben velen de neiging om zich ook oorlogsscènes te paard, meeslepende romances, gezwollen overhemden en alle andere dingen die hij doet op Outlander, de populaire Starz-tv-serie, voor te stellen als Jamie Fraser. Het komt minder vaak voor dat fans hem associëren met dingen die te maken hebben met superhelden.

Nu hij enkele details van zijn audities voor Superman heeft onthuld, en zelfs de baan die hij als Batman had voordat hij in het tijdreizende drama terechtkwam, gingen fans naar sociale media om hun gedachten te uiten.

Een fan schreef op Twitter: "@SamHeughan is een veelzijdige, briljante acteur, ik weet zeker dat hij zowel Bond als Batman kan spelen. En hij zou het geweldig doen!” Een ander merkte op: "Hij heeft geweldige ervaring als Batman, hij heeft de bouw, de kaaklijn, de doordringende blik. SamHeughan Batman.”

Sam's fans hebben op hem gestemd om de rol van Batman te spelen. Een van hen zei bij de peiling: “Sam zou een geweldige Kaapse kruisvaarder zijn, Batman!!!! Degene die dit moet laten gebeuren, moet het gewoon laten gebeuren!!!” Een ander gutste: "Hij lijkt mij meer Superman dan Batman, maar goed."

Hoewel hij de Superman-rol één keer niet heeft gekregen, is het misschien tijd voor Sam Heughan om te schitteren in een van de Marvel-films of zelfs in een DC-film. Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: