Inside Bachelorette Star Tyler Cameron's relatie met model Paige Lorenze

Inhoudsopgave:

Inside Bachelorette Star Tyler Cameron's relatie met model Paige Lorenze
Inside Bachelorette Star Tyler Cameron's relatie met model Paige Lorenze
Anonim

Tyler Cameron schoot omhoog naar roem na het verschijnen in Hannah Brown's seizoen van The Bachelorette. Hoewel de reality-tv-ster uiteindelijk de strijd om Hannahs hart verloor, bleef hij onverschrokken in zijn zoektocht naar liefde. Sinds zijn tijd op The Bachelorette is verstreken, is Cameron in verband gebracht met meerdere beroemdheden, waaronder Hannah Brown (opnieuw), Gigi Hadid, Kristina Schulman, Juliette Porter, Jilissa Ann Zoltko, Elizabeth Turner en Camila Kendra.

Een jaar na zijn abrupte splitsing van Kendra heeft de mede-oprichter van ABC Food Tours besloten om weer verder te gaan. De Bachelorette-ster is verschillende keren gespot met model Paige Lorenze in New York City. Na wekenlang terughoudend te hebben gespeeld, bevestigde het paar eerder deze week eindelijk hun relatie door snapshots van hun romantische momenten op hun respectieve Instagram-pagina's te plaatsen. Hier is alles wat we weten over de nieuwste koppeling van Bachelor natie.

8 Tyler Cameron en Paige Lorenze hebben onlangs hun relatie op Instagram officieel gemaakt

Tyler Cameron en zijn nieuwe beau, Paige Lorenze, werden op 17 juli gespot tijdens het delen van zoete romantische momenten in New York City.

Het duo maakte hun relatie echter pas op 31 juli officieel op Instagram, toen Cameron snapshots van hun "datecruise" in Nantucket op zijn Instagram-verhaal deelde. Op dezelfde dag deelde Lorenze een video van Cameron die in de oceaan zwom op haar Instagram.

7 Hoe hebben Tyler Cameron en Paige Lorenze elkaar ontmoet?

In een recent interview met US Weekly onthulde Tyler Cameron dat hij zijn nieuwe beau had ontmoet in een bar in New York City. De twee werden naar verluidt geïntroduceerd door wederzijdse vrienden.

"Ze ontmoetten elkaar via wederzijdse vrienden en renden in dezelfde kring", vertelde een insider aan People op 11 juli. liever later."

6 Tyler Cameron en Paige Lorenze hebben al een tijdje contact

Tyler Cameron en Paige Lorenze's relatie is gebaseerd op onmiskenbare fysieke chemie. Volgens Entertainment Tonight hadden de twee al weken contact voordat ze hun relatie Instagram officieel maakten.

"Tyler Cameron en Paige Lorenze hebben rondgehangen en contact gemaakt", onthulde een insider aan Entertainment Tonight op 11 juli. "De dingen zijn casual, maar ze hebben plezier en er is een aantrekkingskracht tussen hen twee Ze hebben met hun vrienden in groepen rondgehangen en iedereen kan met elkaar overweg en heeft het naar zijn zin gehad."

5 Hoe lang zijn Paige Lorenze en Tyler Cameron al samen?

Geruchten dat Tyler Cameron een relatie had met Paige Lorenze deden de hele zomer de ronde. De twee werden voor het eerst samen gespot in juni en deelden enkele romantische momenten in Florida. Het duo is echter misschien pas in juli begonnen met daten.

"Het is nieuw voor zover we veel over elkaar leren, en ze is een ongelooflijke meid," vertelde Cameron Us Weekly op 24 juli. "Ze is echt speciaal, en we zullen zien wat er gebeurt."

4 Tyler Cameron en Paige Lorenze doen het rustig aan

Tyler Cameron en Paige Lorenze hebben de hele zomer hun handen niet van elkaar kunnen afhouden. Ondanks hun onmiskenbare aantrekkingskracht, waren de twee erop gebrand om niet over de rooie te gaan.

"Ze brengen tijd samen door wanneer ze maar kunnen", onthulde een bron dicht bij het paar op 18 juli aan Page Six. "Het is geen volledige, serieuze relatie omdat ze vaak in verschillende steden zijn, maar ze hebben er lol in.”

3 Wat Tyler Cameron leuk vindt aan Paige Lorenze

Tyler Cameron heeft een ongelooflijk kleurrijk liefdesleven gehad sinds hij zijn reality-tv-debuut maakte op The Bachelorette. De Bachelorette-aluin is gekoppeld aan zoveel sterren dat het praktisch onmogelijk is geworden om te onderscheiden welke kwaliteiten hij verkiest in een toekomstige partner.

In een recent interview met US Weekly onthulde Cameron dat zijn laatste keuze veel te maken heeft met 'energie'. 'Het draait allemaal om energie. En bepaalde mensen bewegen me gewoon anders, zo gaat dat.”

2 Nep Paige Lorenze haar relatie met Tyler Cameron in de maling?

Snapshots van de intieme momenten van Lorenze en Cameron doen al weken de ronde op sociale media. Als gevolg hiervan is Lorenze gebombardeerd met opmerkingen van trollen op sociale media, die haar ervan beschuldigen haar relatie met Cameron te vervalsen.

Lorenze vuurde onlangs terug op de critici en zei: "Ik zou er waarschijnlijk beter uitzien in hen als ik [het opzette]."Het model verdubbelde in een andere opmerking en zei: "Idk [waarom ik zoveel haat krijg], maar ik verdien veel geld op sociale media, dus blijf haten meiden$."

1 Met wie was Paige Lorenze aan het daten vóór Tyler Cameron?

Vóór Cameron had Lorenze bijna een jaar een relatie met countryster Morgan Wallen. De twee besloten in maart 2022 te stoppen, twee weken nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt.

“Ze vermoedde dat hij haar met meerdere mensen bedroog, een insider die destijds aan PageSix werd bekendgemaakt. “Paige begon al deze berichten op Instagram te krijgen van meisjes die zeiden: ‘Ik was bij hem. We sliepen samen.’ … Het kwam op een punt dat het gewoon te veel werd.”

Aanbevolen: