De meest gehate man op internet: waar is de ex van Hunter Moore, Kirra Hughes nu?

Inhoudsopgave:

De meest gehate man op internet: waar is de ex van Hunter Moore, Kirra Hughes nu?
De meest gehate man op internet: waar is de ex van Hunter Moore, Kirra Hughes nu?
Anonim

Netflix is terug met een nieuwe docuserie over echte misdaad, De meest gehate man op internet. Gebracht door de makers van Don't F--- With Cats en The Tinder Swindler, volgt deze documentaire het verhaal van alweer een andere narcistische man genaamd Hunter Moore - die het leven van vrouwen verpestte voor geld en roem. Deze keer door hun e-mails te hacken en hun foto's zonder toestemming te plaatsen op een "revenge adult"-site genaamd IsAnyoneUp.com.

Maar nadat Moore de intieme foto's van Kayla Laws illegaal had gepost, ontmoette Moore al snel zijn ondergang als Kayla's moeder en ging Charlotte Laws op zoek om hem te laten arresteren. Gedurende het fiasco was de internetster bij zijn toenmalige vriendin, Kirra Hughes. Ze maakte ook een verschijning op de serie. Maar ondanks het uiten van spijt, dachten fans dat ze net zo schuldig was als haar ex. Hier is ze nu.

Waar is Hunter Moore nu?

Binnen twee jaar verzamelde Charlotte genoeg bewijs uit de zaak van haar dochter, evenals 40 andere slachtoffers, om te bewijzen dat Moore zich schuldig had gemaakt aan hacking. Ze droeg het in 2012 over aan de FBI. Maar voordat ze de internetpestkop, oprichter van Bullyville.com, konden arresteren, slaagde James McGibney erin om IsAnyoneUp datzelfde jaar af te sluiten.

Hij was voorheen verantwoordelijk voor de cyberbeveiliging van 128 ambassades toen hij bij het US Marine Corps zat. Hij bood aan om de website van Moore te kopen. Wetende dat hij het financieel moeilijk had, verwierf McGibney met succes het domein van IsAnyoneUp. Maar eerst liet hij Moore alle inhoud van de site verwijderen nadat de voormalige marinier had ontdekt dat er een foto op stond van een minderjarig meisje.

Bang voor de juridische gevolgen stemde Moore ermee in zijn site aan McGibney te verkopen. Kort daarna vond de FBI solide bewijs dat de zelfverklaarde 'professionele levensvernietiger' samenwerkte met een hacker om de afbeeldingen op zijn site te krijgen. In 2015 pleitte hij schuldig aan verergerde identiteitsdiefstal en medeplichtigheid aan ongeoorloofde toegang tot een computer.

Hij werd toen veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf en werd gevraagd om een boete van $ 2000 en $ 145 aan restitutie van slachtoffers te betalen. Hij werd in 2017 vrijgelaten en had een proeftijd tot 2021.

Ondanks dat hij werd verbannen op sociale media, slaagde hij erin om in 2018 een nieuw Twitter-account aan te maken. Slechts een paar dagen nadat TMHMOTI werd uitgebracht, had hij meer dan 6.400 volgers.

Zijn account is echter onlangs opgeschort na de intense reactie van de documentaire. In juli 2022 twitterde hij: "Ik wil twitter echt weer leuk maken, maar annuleer cultuurrevolutie en mensen zijn nu veel te gevoelig." In 2018 publiceerde hij een memoires waarin hij geen spijt betuigde over zijn misdaden.

De relatie tussen Hunter Moore en Kirra Hughes

In de documentaire vertelde Hughes dat ze op haar 18e naar San Francisco, Californië verhuisde om mode te studeren. Al snel ontmoette ze Moore toen haar vrienden haar meenamen naar zijn feest. De Revenge King benaderde haar blijkbaar net toen ze wegging.

Er was meteen een aantrekkingskracht tussen de twee. Ze begonnen te daten nadat hij haar de volgende dag mee uit had gevraagd. Ze wist niet dat Moore een reeks criminele daden zou plegen. In 2010 startte hij IsAnyoneUp waar hij illegaal verkregen foto's van vrouwen (meestal ex-vriendinnen van hatelijke mannen) plaatste naast hun persoonlijke gegevens - volledige namen, sociale-mediaprofielen en woonplaats.

Naarmate de site populairder werd, begon Hughes dreigementen en smeekbeden te ontvangen van de slachtoffers van Moore. Ze huilde toen ze er een paar in de documentaire las. Op een bepaald moment in haar relatie met Moore realiseerde ze zich dat ze de berichten 'niet aankon', dus kocht ze een enkele reis naar New York 'nadat ze midden in de nacht wakker werd."

Er waren ook berichten dat ze haar Facebook-account had gedeactiveerd na hun breuk. Tijdens haar biechtstoelinterview voor de docuserie onthulde ze dat Moore's moeder haar belde na zijn arrestatie in 2014.

Waar is Hunter Moore's ex-vriendin Kirra Hughes nu?

Hughes is nu een rekwisietenontwerper en model gevestigd in Brooklyn. Toen haar werd gevraagd naar haar carrière in haar carrière, vertelde ze aan Photobook Magazine: "Mijn hele leven tolt mijn hoofd met ideeën. Als ik ook maar het minste gevoel van passie voor iets krijg, zal ik er alles aan doen om het na te streven en alles te leren wat ik nodig heb. kan. Het is een adrenalinestoot voor mij om mezelf uit te dagen. Ik ben altijd een creatief persoon geweest en ik wist dat mijn leven die kant op zou gaan."

Ze lijkt ook trots op het feit dat ze haar donkere dagen met Moore achter zich heeft gelaten.

"Zien hoe ver ik ben gekomen, is een heel bizar gevoel", vervolgde ze. "Ik denk nooit echt na over iets wat ik doe als werk of hoe het eruit ziet voor anderen totdat het is opgevoed. Voor mij doe ik gewoon wat ik het liefste doe. En als het gaat om modelleren en model worden genoemd, beschouw ik het nooit als modelleren. Ik zie het gewoon als een kans om iets nieuws te doen/tonen. Nog een creatieve kans."

Terugkijkend gaf Hughes in de docu toe dat ze enigszins op de hoogte was van de illegale activiteiten van Moore en dat ze er spijt van heeft er toen niet over te hebben gesproken. "Ik schaam me en voel me overstuur. Ik wou dat ik toen beter had geweten", zei ze in het interview. Netizens accepteren de verontschuldiging echter niet. "Kirra Hughes lijkt niet eens in de verste verte te walgen van de acties van Hunter Moore", twitterde iemand. "Ze praat over wat er met hem is gebeurd, alsof ze het heeft over degene die ontsnapt is, maar als ze over zijn misdaden praat, zijn er geen emoties."

Aanbevolen: