8 Rappers die echt romantisch zijn

Inhoudsopgave:

8 Rappers die echt romantisch zijn
8 Rappers die echt romantisch zijn
Anonim

Niet alle rappers zijn hetzelfde. Ze kunnen verschillen in hun muzikale stijl en in hun mode. Hun gewoonten zijn ook anders. Alleen omdat ze veel geld verdienen, wil nog niet zeggen dat ze een gek leven in de schijnwerpers willen. Sommige rappers kiezen ervoor om ondanks hun hoge status een eenvoudig leven te leiden. Het is geen wonder dat ze ook verschillen in hun romantische stijlen.

Als je naar muziek luistert van artiesten als Lil Wayne of DMX, kan het moeilijk zijn om je voor te stellen dat rappers een meer romantische of genereuze kant hebben. Velen van hen hebben echter een zachte kant. Chance the Rapper toonde onlangs grote vrijgevigheid aan zijn geboorteplaats. Blijf scrollen om erachter te komen welke rappers het meest romantisch zijn, en het zal je misschien verbazen.

8 AJ Tracey

Er zijn beweringen dat AJ Tracey niets minder is dan een muzikaal genie die je naar het paradijs kan vervoeren, gewoon met het geluid van zijn liedjes. Hij staat in het Verenigd Koninkrijk bekend om zijn raps, songwriting, zang en platenproductie. Hij is recentelijk in populariteit gestegen, te beginnen in 2016, en heeft sindsdien fans gekregen. Deze rapper is een echte romanticus. Nummers als Butterflies, waar hij samenwerkte met Not3s, laten duidelijk zijn liefdevolle kant zien. Dit lied bewijst dat ridderlijkheid niet dood is.

7 J Hus

Ondanks dat hij niet zo bekend is in de VS, maakt deze rapper furore in het VK. Hij wordt de meest verkwikkende artiest van het VK genoemd en hij verdient het absoluut. Zijn meest recente album, Common Sense, krijgt echte erkenning binnen de industrie. Een deel van de reden hiervoor is vanwege nummers als Sweet Cheeks. Sweet Cheeks is een van de meest romantische rapnummers waar je ooit naar zult luisteren, en het laat zien hoe J Hus verrassend romantisch kan zijn.

6 Stormzy

Stormzy is een bekende Britse rapper die zijn naam kreeg in 2014. Hij begon in de hiphop-underground. Hij deed freestyles over klassieke grime-beats, en mensen begonnen hem echt leuk te vinden. Met zo'n start zal het je misschien verbazen dat Stormzy een romantische kant heeft. Die kant laat hij duidelijk horen in zijn nummer met Ed Sheeran en Burna Boy, Own It. De samenwerking tussen de artiesten zorgt voor de beste romantische sfeer in het nummer.

5 A. CHAL

A. CHAL is een rapper en songwriter uit Peru. Zijn eerste album, Ballroom Riots, kwam begin 2013 uit en sindsdien is hij een begrip in de hiphopgemeenschap. Sindsdien heeft hij vier andere albums uitgebracht: FAR FROM GAZ, Welcome to GAZI, Sahybo en EXOTIGAZ. Iedereen kent zijn nummer Love N Hennessy. Interessant is dat nummers als 000000 iedereen laten zien dat hij verrassend romantisch kan zijn. Hij heeft een mooie zangstem samen met zijn raptalent, en het brengt echt de romantiek.

4 Ty Dolla $ign

Ty staat erom bekend dat veel van zijn nummers NSFW zijn. Hij verwierf voor het eerst bekendheid in 2010 omdat hij te horen was op de nummers Toot it en Boot It van de Amerikaanse rapper YG. Hij begon met schrijven en produceren bij Def Jam Recordings en heeft sindsdien een enorme carrière voor zichzelf opgebouwd. In het nummer FYT, waar hij samenwerkte met zowel Jeremih als French Montana, laat Ty Dolla $ign het publiek een zachtere, meer romantische kant van hem zien. Met teksten als "hij geeft je niets, diamanten ringen die ik zou kunnen brengen" laat dit nummer zien hoe romantisch hij kan zijn.

3 Burna Boy

Deze zal je zeker verrassen. Deze rapper en songwriter, afkomstig uit Nigeria, staat bekend om zijn hiphopjams over de hele wereld. Zijn debuutstudio-album, L. I. F. E, maakte hem in 2012 echt beroemd. Sindsdien is hij in opkomst. Met zijn typische discografie zou je hem misschien niet als het 'lovey-dovey'-type beschouwen. Maar nummers als Dave bewijzen dat hij dat wel is. Hoewel de inhoud van de romance niet traditioneel is, is het toch mooi.

2 Travis Scott

Als Travis Scott niet bezig is met overvolle muziekfestivals of op het podium v alt, is hij een romanticus. Zijn typische songstijl omvat zware auto-tune en gekke ad-libs. Aan het einde van zijn hitalbum Astroworld heeft hij echter het nummer Coffee Bean dat zijn luisteraars laat zien hoe romantisch hij werkelijk is. Hij laat de auto-tune weg en laat gewoon zijn hart op dit nummer lopen. Het is een juweeltje en laat een kant van Travis zien die hij nog niet eerder heeft laten zien.

1 Young Thug

Beschouwd als een van de meest invloedrijke hiphopartiesten van zijn generatie, is het geen verrassing dat Young Thug eigenlijk een begrip is. Zijn geluid heeft een enorme impact gehad op de hiphop- en trapindustrie. Voor het grootste deel voeden zijn liedjes zijn mannelijkheid, en hij gebruikt ze om mannelijkheid en ruwheid te tonen. Young Thug heeft echter een zachtere, romantische kant. Hij heeft nummers als Take Care gebruikt om deze kant te laten zien.

Aanbevolen: