De Disney-prinsen gerangschikt op hoe romantisch ze zijn

Inhoudsopgave:

De Disney-prinsen gerangschikt op hoe romantisch ze zijn
De Disney-prinsen gerangschikt op hoe romantisch ze zijn
Anonim

Als het gaat om de meeste Disney animatiefilms, staat de prinses vaak in het middelpunt van de belangstelling. Zij zijn de hoofdrolspelers, jagen hun dromen na, vechten tegen schurken terwijl ze prachtige outfits dragen en vaak verliefd worden.

Hoewel de prinses misschien het grootste deel van de verantwoordelijkheid van klassieke Disney-films draagt, verdienen de prinsen in deze respectievelijke films een soort krediet. Niet alleen helpen ze de prinsessen vaak om hun dromen te verwezenlijken, maar ze dragen ook bij aan de romantiek door hun uiterste best te doen om het meisje van hun dromen voor zich te winnen. Maar hoe romantisch is de Disney Prins?

10 John Smith

John Smith van Disney's Pocahontas
John Smith van Disney's Pocahontas

Disney's Pocahontas is de laatste jaren misschien geen favoriet bij fans, maar het maakt nog steeds deel uit van de exclusieve Disney Princess-franchise. En hoewel de Engelsman John Smith niet afstamt van echte roy alty's, is hij ingewijd in de Disney Prince Hall of Fame.

Helaas doet John Smith niet veel als het gaat om de wereld van romantiek. In feite doet Pocahontas veel meer om hem het hof te maken dan om haar na te jagen. John Smith heeft gewoon een andere manier om zijn zachtere kant te laten zien, zoals zichzelf opofferen om te voorkomen dat Pocahontas' vader wordt neergeschoten door zijn mensen.

9 Li Shang

Li Shang uit Mulan
Li Shang uit Mulan

Net als John Smith is Li Shang geen echte prins, althans niet in de traditionele zin. Dat weerhield Disney er echter niet van hem in de Disney Prince Hall of Fame op te nemen.

Hoewel het niet te ontkennen v alt dat grote aantallen Disney-fans Li Shang zien als een van de meest aantrekkelijke Disney-prinsen, is de waarheid dat hij niet erg romantisch is. Om eerlijk te zijn, besteedt hij het grootste deel van de tijd aan het beschermen van zijn land tegen oorlog. Maar als het op romantiek aankomt, is Li Shang het beste waar hij aan het einde van de film voor Mulan opkomt en ermee instemt om naast haar te vechten.

8 Prins Florian

Prins Florian uit Sneeuwwitje
Prins Florian uit Sneeuwwitje

Als de originele Disney-prins heeft prins Florian echt de weg geëffend voor hoe een Disney-prins eruit zou moeten zien en hoe hij zich zou moeten gedragen. Helaas voor prins Florian krijgt hij niet veel schermtijd, waardoor de tijd die hij op het scherm doorbrengt des te belangrijker.

Met slechts twee optredens is de meest romantische act van prins Florian wanneer hij Sneeuwwitje te hulp komt en haar kust om de vloek te verbreken die een van Disney's meest iconische schurken, de Boze Koningin, haar heeft opgelegd. Natuurlijk is dit romantische gebaar tegenwoordig beslist meer griezelig dan zwijgzaam.

7 Prince Charming

Prince Charming uit Assepoester
Prince Charming uit Assepoester

Prince Charming kreeg zeker meer schermtijd dan Prince Florian, maar Prince Charming heeft het niet echt veel opgevoerd in termen van romantisch zijn.

Natuurlijk, de ballroomdansscène tussen Assepoester en Prince Charming laat ons hart sneller kloppen, maar daarna verdwijnt de romantiek naar de achtergrond. Als Prince Charming een echte romanticus was, zou hij zich het gezicht van Assepoester hebben herinnerd en geen glazen muiltje hebben hoeven te leggen op elk in aanmerking komend meisje in het koninkrijk.

6 Prins Philip

Prins Philip van Doornroosje
Prins Philip van Doornroosje

Als het gaat om de klassieke Disney Princess-films, is prins Philip absoluut de enige prins die zijn spel zeker opvoert en opv alt tussen zijn voorgangers.

Op het moment dat prins Philip opduikt in Doornroosje, is hij klaar om Aurora te romantiek door met Aurora in het bos te dansen terwijl de twee 'Once Upon A Dream' zingen. Vervolgens zet prins Philip de romance voort door te vechten tegen een vuurspuwende draak om Aurora te redden en haar uit haar niet-wakkere slaap te wekken. En in tegenstelling tot prins Florian is deze kus iets minder schetsmatig sinds prins Philip en Aurora elkaar al kenden.

5 Prins Naveen

Prins Naveen uit Prinses en de Kikker
Prins Naveen uit Prinses en de Kikker

Aan het begin van Princess and the Frog stra alt prins Naveen recht en charisma uit. Hij weet dat hij een koning is en hij zal het niemand laten vergeten. Dat is zelfs een deel van de reden waarom hij uiteindelijk in een kikker verandert.

De zachtere, meer romantische kant van prins Naveen komt echter naar voren als hij voor Tiana begint te vallen, ook al zijn het allebei kikkers. Van het akkoord gaan om haar te helpen paddenstoelen te hakken tot uiteindelijk toe te geven dat hij verschillende banen zou hebben om ervoor te zorgen dat Tiana haar eigen restaurant kon openen, het is duidelijk dat prins Naveen wel weet hoe hij van iemand moet houden en hem moet koesteren.

4 Prins Eric

Prins Eric in Kleine Zeemeermin
Prins Eric in Kleine Zeemeermin

In tegenstelling tot de meeste Disney-prinsen mag prins Eric aan het begin van de film de kaart 'damsel in distress' spelen wanneer hij van zijn schip v alt en bijna verdrinkt. Gelukkig is Ariel er om hem te redden, en zo begint een van Disney's meest memorabele liefdesverhalen.

Hoewel prins Eric in het begin misschien niet probeerde Ariel het hof te maken, weerhoudt dat hem er niet van een echte romanticus te zijn. Om te beginnen is hij bereid om Ariel terug te brengen naar zijn paleis nadat ze aangespoeld is en haar zelfs door het koninkrijk heeft meegenomen. En dan is er nog de hele "Kiss the Girl"-scène die verder bewijst dat Eric een romanticus in hart en nieren is.

3 Beest/Prins Adam

Prins Adam alias het beest in Belle en het beest
Prins Adam alias het beest in Belle en het beest

The Beast heeft een beetje een slechte reputatie wat betreft de Disney Princes. Per slot van rekening brengt hij het grootste deel van de film door als een, nou ja, beest dat Belle gevangen houdt nadat haar vader zijn kasteel is binnengegaan.

Onder al die pluisjes is het Beest echter een echte romanticus. Hij ha alt zelfs alles uit de kast om Belle het hof te maken, zoals haar zijn enorme bibliotheek cadeau doen en haar vrijlaten als ze beseffen dat haar vader in gevaar is. En wie zou hun romantische dansscène op "Beauty and the Beast" kunnen vergeten.

2 Eugene/Flynn Rider

Eugene/Flynn Rider uit Tanlged
Eugene/Flynn Rider uit Tanlged

Eugene begint misschien in Tangled als de koelbloedige crimineel Flynn Rider die alleen maar aan zichzelf denkt, maar een paar dagen met Rapunzel en zijn ware, romantische kleuren beginnen te tonen.

Terwijl Eugene zich op zijn gemak voelt bij Rapunzel, begint hij zich voor haar open te stellen, wat een van de meest romantische dingen is die een man ooit zou kunnen doen. Hij neemt haar niet alleen mee om de lantaarns te zien, maar hij zorgt er ook voor dat ze de beste plek hebben en brengt zelfs lantaarns mee die ze kunnen versturen.

1 Aladdin

Aladdin
Aladdin

Je zou kunnen zeggen dat Aladdin de meest populaire Disney Prince is onder Disney-fans, wat volkomen begrijpelijk is. Hoewel de meeste fans niet helemaal verliefd zijn op het feit dat hij liegt over wie hij is om dichter bij Jasmine te komen, zat zijn hart op de juiste plaats.

En de waarheid is dat Aladdin alleen liegt omdat hij niet kan bevatten dat hij Jasmine nooit meer zal zien, wat best romantisch is. Om nog maar te zwijgen, hij laat Jasmine letterlijk de wereld zien terwijl hij op een vliegend tapijt zit, dus ja, hij is absoluut een echte romanticus in hart en nieren.

Aanbevolen: