Zeven beroemde rappers die op 'The Masked Singer' zijn verschenen

Inhoudsopgave:

Zeven beroemde rappers die op 'The Masked Singer' zijn verschenen
Zeven beroemde rappers die op 'The Masked Singer' zijn verschenen
Anonim

The Masked Singer begon voor het eerst in de VS in januari 2019. Het concept van beroemdheden die anoniem wedijveren achter gekke maskers was voor velen intrigerend, en de show werd al snel een hit met miljoenen kijkers per week. Het jurypanel bestaat uit een komische line-up van Robin Thicke, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger en Ken Jeong en wordt gehost door Nick Cannon De show heeft legendes als LeAnn Rimes, JoJo, en zelfs Tony Hawk

Er is echter een interessant thema van rappers in de show. Hoewel dit misschien niet iets lijkt dat ze normaal zouden doen, hebben de meesten van hen genoten van de ervaring die ze hadden met optreden achter het masker. Hier zijn tien rappers die je misschien zult verbazen te horen waren op The Masked Singer:

7 T-Pijn

Als de eerste winnaar van The Masked Singer, kunnen we gerust zeggen T-Pain heeft fantastisch werk geleverd tijdens de show. Verkleed als The Monster, was zijn stem redelijk onherkenbaar omdat hij bekend staat om het gebruik van autotune in zijn werk. De show stelde hem in staat om echt te pronken met zijn vocale vaardigheden. Hij vertelde Daily News dat het een "geweldige kans was om echt een andere kant van mij te laten zien, en gaf me een soort tweede komst." Hij legde uit: "Ik heb mensen die mijn hele carrière aan me twijfelen en dat soort dingen omdat ik een andere esthetiek op mijn zang heb gezet dan alle anderen." Hoewel de show hem aanvankelijk moest overtuigen om mee te doen, boeide het uiteindelijk de kijkers en leidde het hem naar de overwinning.

6 Nick Cannon

Het is vrij ongebruikelijk dat de presentator van een show ook deelneemt aan de show zelf. In seizoen 5 van The Masked Singer is dat echter precies wat er gebeurde. Nick Cannon testte positief op COVID en was daarom afwezig in de eerste 4 afleveringen van het seizoen. Niecey Nash viel in voor Nick als gastheer, en hij maakte zijn terugkeer als de Bulldog in aflevering 5 als een wildcard. Zijn reis duurde slechts één nummer, 'Candy Girl' van New Edition voordat hij moest ontmaskeren en terugkeren naar zijn positie als gastheer.

5 Tyga

Tyga, verkleed als Dalmation, speelde 'Beautiful' van Snoop Dogg in het huidige seizoen van The Masked Singer voordat hij werd uitgeschakeld in de tweede aflevering. De jury dacht dat hij Nelly of Lil Yachty kon zijn, terwijl Nick Cannon beweerde dat hij wist dat hetwas Tyga al die tijd. Robin Thicke , die in het verleden heeft samengewerkt met Tyga , zei: We hebben geluk dat je in de show zit. Elke keer dat we de jonge, heetste katten op de show hebben, zien we er cooler uit. Tyga legde uit dat zijn reden om het te doen was dat Wayne het deed. Goed genoeg voor ons!

4 Wiz Khalifa

In mei 2021 werd de Chameleon onthuld als rapper Wiz Khalifa Hij bereikte de seizoensfinale en eindigde op de derde plaats overall. Terwijl Robin en Nicole hem konden identificeren, waren Jenny en Ken geschokt. Nadat hij was ontmaskerd, zei Khalifa: "Het was een doel van mij om mijn best te doen, het vast te houden voor hiphop en de wereld te shockeren." Hij was zeker in staat om dat doel te bereiken, evenals een ander doel om zijn zoon en familie trots te maken. Hij legde ook uit dat het een manier was om na de pandemie weer op het podium te komen.

3 Lil Wayne

Lil Wayne bereikte het podium van The Masked Singer tijdens seizoen 3 als Robot, een personage dat hij voor zijn kinderen had gekozen. In een interview met Jamila Mustafa van MTV, onthulde Wayne dat hij oorspronkelijk probeerde om Nicki Minaj in de show te krijgen nadat hij had gezien. T-Pain in seizoen 1. De show was echter meer geïnteresseerd om Lil Wayne zelf aan de wedstrijd te krijgen. Hij werd uitgeschakeld in de eerste aflevering na het zingen van 'Are You Gonna Go My Way' van Lenny Krafitz, maar had nog steeds een geweldige tijd.

2 Busta Rhymes

The Dragon, ook bekend als Busta Rhymes was in seizoen 4 van The Masked Singer. Zong 'Mama Said Knock You Out' van LL Cool J, hij werd helaas ontmaskerd op aflevering 1. Hij had echter volgens Entertainment Weekly een positieve ervaring. Ik wilde naar de show omdat alles logisch was, voor zover de kans werd gepresenteerd - de professionaliteit van de productie en het netwerk, de ongelooflijke accommodaties die ze ons hebben geboden, zodat we ons boven en buiten comfortabel kunnen voelen in het proces van de hele ervaring.” Hij legt uit dat hij De Draak kiest om zijn passie en overtuiging te vertegenwoordigen.

1 Bow Wow

Een andere deelnemer die de finale haalde, was Bow Wow als The Frog in seizoen 3. Hij vertelde PEOPLE dat hij de show wilde doen omdat Het voelde alsof de perfecte gelegenheid voor mij om mijn vaardigheden te laten zien, mijn talent te laten zien en de wereld eraan te herinneren dat ik nog steeds die kerel ben en dat ik vrijwel alles kan. De show was vlak voordat hij op tournee ging en hij zei dat hij dat ook kon gebruiken als oefenrepetitie voor een publiek. Bow Wow beweerde ook de show te doen voor zijn dochter Shai, die zo loyaal was en nooit zijn geheim vertelde.

Aanbevolen: