Wat is er echt gebeurd tussen JoJo Siwa en Candace Cameron Bure van Full House?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen JoJo Siwa en Candace Cameron Bure van Full House?
Wat is er echt gebeurd tussen JoJo Siwa en Candace Cameron Bure van Full House?
Anonim

In het verleden hebben sommige fans gesuggereerd dat Candace Cameron Bure 'nep' is, en het lijkt erop dat JoJo Siwa het daarmee eens is. JoJo plaatste onlangs een virale TikTok waarin ze, tijdens het spelen van een game, Candace de 'meest onbeschofte beroemdheid die ze ooit heeft ontmoet' noemde. De twee sterren hebben naar verluidt alles via de telefoon uitgepraat, maar het drama lijkt nog niet helemaal voorbij te zijn.

Dit verhaal lijkt een eigen leven te gaan leiden en er lijkt niet echt een einde in zicht. Dit JoJo Siwa-Candace Cameron Bure-incident kan uit de hand lopen voor de sterren, en nu springen anderen op de kar met hun eigen mening over de kwestie.

8 Was JoJo Siwa ooit een fan van Full House?

Full House begon in 1987, maar dankzij de kracht van tv en streamingplatforms hebben generaties kinderen genoten van deze sitcom met herhalingen. Candace Cameron Bure begon met het spelen van DJ Tanner, de oudste van de drie meisjes van de familie Tanner, toen ze nog maar 11 jaar oud was. Full House was een enorme hit en Candace werd een kindsterretje.

JoJo Siwa werd ook beroemd als een jong meisje in de realityshow Dance Moms. Van daaruit katapulteerde JoJo zichzelf in zeer korte tijd naar een supersterrendom. JoJo Siwa heeft gezegd dat ze een grote fan was van Candace en Full House. Dit is waarom ze misschien opgewonden was om bij de première van Fuller House te zijn toen ze nog maar 11 jaar oud was.

7 Wat deed Candace Cameron Bure met JoJo Siwa?

JoJo Siwa noemde Candace Cameron Bure de meest onbeschofte beroemdheid, wat veel fans verraste. De Fuller House-ster heeft de reputatie lief en aardig te zijn, dus het was voor sommigen een schok. Maar Siwa had naar verluidt een heel andere ervaring met Bure.

Tijdens de afterparty van de première van Fuller House vroeg de 11-jarige Siwa de Bure om een foto met haar te maken, waarop ze "nu niet" antwoordde, maar ging toen door met het maken van foto's met andere kinderen. Dit kwetste JoJo's jonge gevoelens, en sindsdien heeft ze het schijnbaar vastgehouden. Dit is waarom ze Candace "onbeleefd" vond.

6 Hoe reageerde Candace Cameron Bure op de beschuldiging van JoJo Siwa?

Toen Candace Cameron Bure hoorde dat de ster van de voormalige Dance Mom haar onbeleefd noemde, nam ze onmiddellijk contact op met JoJo Siwa. JoJo legde het verhaal uit en hoe haar jongere zelf zich op dat moment voelde. De aluin van Full House was begripvol en verontschuldigde zich tegenover Siwa voor wat er jaren geleden was gebeurd.

Candace beweerde ook dat JoJo zichzelf "dom" noemde en dat Bure "niet eens gemeen was" en accepteerde ze graag haar verontschuldiging. Het leek alsof alles goed was in de wereld en de twee vrouwen maakten het goed.

5 Wat de dochter van Candace Cameron Bure, Natasha, te zeggen had over JoJo Siwa

JoJo Siwa heeft lange tijd geweldige relaties onderhouden met andere beroemdheden, waaronder haar DWTS-partner Jenna Johnson. Maar ze trok niet alleen de woede van Candace, maar ook van andere opmerkelijke namen in Hollywood toen ze de ster verraadde, waaronder Candace's dochter Natasha, die Siwa en haar hele generatie sloeg.

Onlangs nam de 23-jarige Natasha Bure haar Instagram-verhaal op om JoJo Siwa te bellen. "Met respect, iemand die 'nee' zegt tegen het nemen van een foto met jou is geen 'ruige ervaring'. Deze generatie is zo gevoelig en heeft geen ruggengraat." Ze eindigde met het uiten van haar ongenoegen door te eindigen met: "Er zijn grotere problemen in deze wereld dan deze. Word volwassen." Ze is erg beschermend voor haar moeder.

4 Candace Cameron Bure gebruikt de Bijbel om te reageren

Candace Cameron Bure staat al lang bekend als een vrome christen. Haar religie is erg belangrijk voor haar. Ze heeft fans aangemoedigd om de bijbel te lezen, en ze zegt dat ze er vaak naar kijkt.

Dus het zou geen verrassing moeten zijn dat haar laatste opmerking over het JoJo Siwa-incident een bijbelvers is. Haar laatste bericht omvatte "De Heer is nabij allen die hem aanroepen, aan allen die hem in waarheid aanroepen", die kwam na de opmerkingen van haar dochter. Cameron probeert misschien het drama voor iedereen te verminderen.

3 JoJo Siwa beweert dat Candace Cameron Bure details heeft weggelaten

De negentienjarige JoJo Siwa reageerde op de video van Bure. Ze verklaarde dat hun oproep inderdaad positief was. Candace verontschuldigde zich bij de tiener en haar verontschuldiging werd aanvaard. Maar JoJo voegde eraan toe dat er meer in hun gesprek was en dat sommige details van het gesprek niet waren opgenomen in de verklaring van Candace.

JoJo beweert dat haar pre-tienergevoelens geldig waren en dat ze het volste recht had om overstuur te zijn. Ze lijkt geen spijt te hebben van haar reactie op 'meest onbeschofte beroemdheid'.

2 Wat de moeder van JoJo Siwa te zeggen heeft over het Candace Camron Bure-incident

Jessalynn Siwa, JoJo's moeder, wilde enkele details over de eerste uitwisseling in 2016 verduidelijken. Het lijkt erop dat haar dochter niet de eerste was die dit verhaal deelde. Een tijdje terug sprak ze erover in haar podcast.

Ze vertelde haar publiek: "Uiteindelijk gaat dit verhaal niet om een simpele foto, maar om hoe je mensen behandelt. Echte, oprechte vriendelijkheid gaat altijd een lange weg. Het is supergemakkelijk om een Bijbel te citeren vers als iedereen naar je kijkt, maar moraal heb je als niemand kijkt."

JoJo's moeder zei ook dat zij en haar dochter Candace Cameron Bure nog steeds leuk vinden, en dat ze allebei al jaren fan van haar zijn.

1 Waarom de man van Hilary Duff ook een probleem heeft met Candace Cameron Bure

Candace Cameron Bure lijkt niet populair bij een andere beroemde familie. Matthew Koma, de echtgenoot van Hilary Duff, had een probleem met een video gepost door Bure. Daarin danste ze rond op Bruce Springsteen's "Born in the USA", gekleed in rood, wit en blauw. Aan het eind zegt ze: "Gelukkige 4 juli".

Koma wijst erop dat het Springsteen-nummer "niet over 4 juli gaat". De Winnetka Bowling League-zanger zegt: "Ja dat, het nummer dat je speelt? Ja. Het gaat over veteranen die thuiskomen uit Vietnam en worden behandeld als s–t". Hij vond haar lied en dans helemaal niet schattig.

Aanbevolen: