JoJo Siwa was geen fan van haar ontmoeting met Candace Cameron Bure

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa was geen fan van haar ontmoeting met Candace Cameron Bure
JoJo Siwa was geen fan van haar ontmoeting met Candace Cameron Bure
Anonim

Nickelodeon is een lanceerplatform geweest voor enkele van de grootste sterren van Hollywood. Het netwerk weet de juiste persoon op het scherm te krijgen, en wijselijk gaf JoJo Siwa haar eigen show, waardoor ze uitgroeide tot een ster.

Door de jaren heen is Siwa steeds populairder geworden. Ze heeft grote acteerrollen gekregen, heeft veel tijd op de rode loper doorgebracht en heeft meegedaan aan de grootste realityshows die er zijn. Het was een wilde rit voor de ster, en ze is nog niet klaar.

Onlangs ging ze naar sociale media voor een leuke video, maar deze ging snel viraal nadat ze de meest onbeschofte celeb had onthuld die ze ooit had ontmoet. We hebben alle details hieronder!

JoJo Siwa is een grote ster

JoJo Siwa is al geruime tijd een populaire figuur in de entertainmentwereld. Hoewel ze zich voornamelijk heeft gericht op het entertainen van een jonger publiek met een positieve boodschap, is Siwa blijven groeien en bevindt ze zich nu in een stadium waarin ze het publiek van alle leeftijden kan vermaken.

Na 10 afleveringen van Abby's Ultimate Dance Competition barstte JoJo Siwa echt in de mainstream toen ze een prominente artiest werd op Dance Moms. Er waren verschillende opmerkelijke figuren in die show, maar Siwa kon haar tijd in de serie en haar volgers gebruiken om wereldwijde bekendheid te verwerven.

Het was dezelfde tijd dat Siwa lanceerde wat een succesvol YouTube-kanaal is geworden.

"Ik vergeet nooit waar ik vandaan kwam met YouTube. Zonder YouTube zou ik niet zijn waar ik nu ben", zei hij in een interview.

Zodra ze een begrip was, begon de entertainer een stortvloed aan muziek, merchandise en al het andere waar ze haar naam op kon plakken los te laten. Ze verscheen ook talloze keren in realityshows, wat haar extra bekendheid gaf.

In het afgelopen jaar is Siwa voor velen een inspiratiebron gebleven. Haar beslissing om publiekelijk uit de kast te komen was monumentaal, en het liet anderen weten dat het oké is om te zijn wie je bent en vrij te leven. Natuurlijk, het heeft haar liefdesleven meer aandacht gekregen, maar de wisselwerking tussen het inspireren van anderen was duidelijk de moeite waard.

In recente evenementen met de ster maakte ze furore op sociale media door een aantal grote sterren te noemen.

Ze onthulde enkele waarheidsbommen

Op TikTok liet JoJo Siwa wat waarheidsbommen vallen toen ze beroemdheden noemde die in bepaalde categorieën pasten. Voor het grootste deel waren dit allemaal positieve punten.

Siwa noemde bijvoorbeeld "Miley Cyrus de aardigste en Elton John de coolste, waarbij Zendaya werd geïdentificeerd als Siwa's beroemdheidsliefde", per EW.

Het was een leuke en relatief onschuldige video die Siwa plaatste, en aanvankelijk leek het alsof er geen drama zou kunnen voortkomen uit een video als deze.

Dit zijn enkele behoorlijk interessante onthullingen, maar ze verbleken allemaal in vergelijking met Siwa's die publiekelijk de meest onbeschofte celeb noemde die ze ooit heeft ontmoet.

De meest onbeschofte beroemdheden die ze ooit heeft ontmoet

Dus, wie is de meest onbeschofte beroemdheid die JoJo Siwa is tegengekomen? Sorry, Full House-fans, maar de meest onbeschofte celeb die ze ooit heeft ontmoet, is toevallig een van de Tanner-kinderen.

"De danseres, zangeres en YouTube-persoonlijkheid kroonde Full House-ster Candace Cameron Bure tot de meest onbeschofte beroemdheid die ze in Hollywood is tegengekomen", schrijft EW.

Dat klopt, DJ Tanner is naar verluidt de meest onbeschofte ster die JoJo Siwa heeft ontmoet tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie.

De site ging verder en zei: "Siwa heeft geen aanvullende context gegeven over Bure (of haar andere reacties), en de twee hebben ook niet samen gespeeld in projecten. Zowel Siwa als Bure hebben echter meegedaan aan Dancing With the Stars, maar in verschillende seizoenen. Siwa was ook aanwezig bij de première van Full House spin-off Fuller House in 2016."

Je kunt je voorstellen dat Bure zelf geschokt was door Siwa's bekentenis. Ze deelde een bijbelvers met de jongere ster en sprak uiteindelijk over wat er tussen hen gebeurde.

"Ze zei: 'Ik heb je ontmoet bij de première van 'Fuller House', en ik was 11 jaar oud, en we stonden allemaal op de rode loper. En toen ik naar je toe kwam en ik zei: ' Mag ik met je op de foto?" je zei tegen me, "nu niet" en ging toen verder met wat je aan het doen was en foto's maken met andere mensen op het tapijt, "onthulde Bure.

Ze voegde er vervolgens aan toe: "Als moeder breekt het mijn hart dat ik je zo heb laten voelen, en het spijt me ook voor je moeder dat ik dat haar dochters heb aangedaan."

Candace Cameron Bure en JoJo Siwa waren in staat om de lucht te klaren en zijn sindsdien verder gegaan met dit rare en onverwachte stukje drama.

Aanbevolen: