Wie is Andrew Tate en waarom staat hij op ieders FYP op TikTok?

Inhoudsopgave:

Wie is Andrew Tate en waarom staat hij op ieders FYP op TikTok?
Wie is Andrew Tate en waarom staat hij op ieders FYP op TikTok?
Anonim

Nog maar kort geleden betekende de naam "Andrew Tate" misschien niets voor de meeste mensen, maar vooruitspoelen naar 2022, de zelfverklaarde controversiële kickbokser is overal op internet. Zijn explosieve en opschepperige persoonlijkheid, samen met zijn beruchte sociale commentaren op alles, hielpen hem een van de beroemdste internetpersoonlijkheden te worden op TikTok, Instagram en YouTube.

Samen met zijn broer, Tristan, hebben de twee beweerd dat ze "de matrix van sociale media hebben doorbroken". Ze creëren kop na kop voor hun controversiële capriolen over de meest absurde dingen: hun opvattingen over het gebrek aan mannelijkheid in sushi, hun overijverige liefde voor bruisend water, tot hun volledige ontkenning van het bestaan van depressie.

Dus, wie zijn Andrew en Tristan Tate, en hoe kwamen ze schijnbaar uit het niets en veroverden ze ieders "For You"-pagina op TikTok? Hier zijn enkele interessante feiten over de Tate-broers en wat ze hebben gezegd over die gevaarlijke beschuldigingen.

8 Wat Andrew Tate deed voor TikTok

Emory Andrew Tate III kwam uit Chicago, Illinois. De nu 35-jarige, geboren in december 1986, groeide op onder leiding van zijn vader, die destijds een internationale schaakmeester was. Zijn vader, Emory Andrew Tate Jr., had ook een korte periode als stafsergeant bij de luchtmacht van de Verenigde Staten dankzij zijn meertalige tong.

Fast-forward naar 2022, Andrew is een trotse drager van een viervoudig wereldkampioen kickboksen, waaronder de ISKA World Full-Contact Light Cruiserweight Champion. Zijn eerste titel kwam toen hij nog maar 23 jaar oud was, en hij ging in september 2017 met pensioen.

7 Waar Andrew Tate woont

Andrew Tate verhuisde in 2017 naar Boekarest, Roemenië, waar hij momenteel woont met zijn broer Tristan. De reden? Het is behoorlijk chill. In een van zijn YouTube-video's zei hij dat "40 procent" van de reden was dat de politie in het land minder snel aangifte doet van aanranding. Destijds beschuldigde de Britse politie hem van 11 gevallen van aanranding, en het verhaal gaat verder terwijl de Roemeense politie in april 2022 zijn woning binnenviel vanwege een onderzoek naar mensenhandel en verkrachting.

6 Wie is de broer van Andrew Tate, Tristan?

Andrew Tate's broer, Tristan, is in de voetsporen van zijn broer of zus getreden. De 33-jarige, geboren in het Verenigd Koninkrijk, is een voormalig mixed martial artist en verscheen in de Channel 4 reality-serie Shipwrecked: The Island, waar hij werd gekroond tot leider van het peloton met een explosieve persoonlijkheid.

Tristan Tate stapte ook de ring in om te vechten, maar had zich naar verluidt teruggetrokken vanwege een ernstige schouderblessure na een auto-ongeluk. Toen hij naar Roemenië verhuisde, kreeg hij in 2021 te maken met een ongeoorloofd rendez-vousschandaal met de beruchte tv-presentator van het land, Bianca Dragusanu. Tot dit schrijven heeft hij bijna 1 miljoen volgers op Instagram verzameld.

5 Wat is er met Andrew Tate op Big Brother gebeurd?

Andrew Tate's geschiedenis heeft een lelijke kant als het gaat om haar behandeling van vrouwen. In 2016, een jaar voordat hij met boksen stopte, nam hij deel aan het 17e seizoen van de Britse versie van Big Brother voordat hij werd opgestart nadat een video online circuleerde waarin hij een vrouw sloeg met een riem.

Zoals de BBC oorspronkelijk meldde, ontkende de voormalige kickbokser heftig de beweringen en zei: "Ze doen alsof ik haar in elkaar heb geslagen toen we een grapje maakten en de riem maakte geluid maar deed geen pijn! Ze lachten allemaal."

4 Daagde Andrew Tate Jake Paul uit in een bokswedstrijd?

In de zomer van 2022 daagde Andrew Tate Jake Paul, een voormalige Disney-ster die bekend staat om zijn bizarre capriolen en een rijzende ster in het boksen, uit in een weddenschap van $ 3 miljoen. Tate voegde meer brandstof toe aan het vuur tijdens een aflevering van zijn Emergency Meeting-podcast, waar hij zei dat hij het probleemkind in een gevecht zou vernietigen. In zijn eigen woorden: "Als ik en Jake Paul vechten, zou ik hem vernietigen."

3 De oplichtingszaak van Andrew Tate

Nadat hij naar Roemenië was verhuisd, had Andrew een X-rated webcambedrijf waar hij modellen gebruikte om eenzame mannen te misleiden om hen een flink bedrag te sturen, vanaf $ 4. Zoals Mirror meldde, schepten de broers vaak op over hoe hun bedrijf "een totale zwendel" was, maar de autoriteiten konden hen niet stoppen omdat ze geen goede juridische steun hadden.

Hij zei dat een man ooit zijn erfenis van £ 20.000 opgaf aan een van zijn 75 in lingerie geklede modellen, en sommigen gingen zelfs failliet. Bovendien beweren ze ook een casino in Roemenië te bezitten dat hij in 2020 opende.

2 Wat is de Hustlers University van Andrew Tate?

Andrew en Tristan Tate gaven uiteindelijk de webcambusiness op en openden hun online cursus, Hustlers University, met meer dan 90.000 studenten over de hele wereld. Volgens de website leert de cursus zijn "studenten" hoe ze rijk kunnen worden via verschillende ondernemerskanalen, zoals marktaffiliatie en copywriting.

1 Hoe werd Andrew Tate beroemd op TikTok zonder zelfs maar een account te hebben?

De Tate Brothers beweren dat ze geen TikTok-account hebben, maar hoe zijn ze in ogenschijnlijk korte tijd precies beroemd geworden? Kortom, ze moedigen hun Hustlers University "studenten" aan om hun inhoud te pushen, of het nu meme-gerelateerd is, om filialen te worden en gereduceerde prijzen te krijgen tijdens de cursus.

Ze zijn erin geslaagd een leger op te bouwen dat financieel gemotiveerd is om dit te doen, en met hun explosieve tirades op het scherm is het slechts een kwestie van tijd voordat ze alle likes, shares en interacties krijgen.

Aanbevolen: