Wendy Williams verdubbelt op claim dat ze 'getrouwd' is

Inhoudsopgave:

Wendy Williams verdubbelt op claim dat ze 'getrouwd' is
Wendy Williams verdubbelt op claim dat ze 'getrouwd' is
Anonim

Wendy Williams heeft bevestigd dat ze getrouwd is met Henry, een politieagent van de New Yorkse politie.

Wendy WIlliams vertegenwoordiger veroorzaakte verwarring door te zeggen dat ze niet getrouwd was

Woensdag verdubbelde de voormalige presentator overdag naar Hollywood Unlocked CEO Jason Lee dat ze getrouwd is - ondanks dat haar vertegenwoordiger Will Selby meerdere verkooppunten vertelde dat ze dat niet was. "Iedereen lijkt daar een probleem mee te hebben - ik ben getrouwd; ik ben getrouwd, het kan me niet schelen wie het weet, ik ben getrouwd", vertelde Williams Lee in een telefonisch interview. Williams bevestigde dat Selby haar vertegenwoordiger is en voegde eraan toe: "Will ziet er geen zin in dat ik ga trouwen, maar weet je wat, f Will - 14 jaar ken ik hem, en ik heb altijd f gezegd hem, op een goede manier."

Woensdag vertelde Selby aan Page Six dat de bewering van Williams dat ze getrouwd was "onnauwkeurig" was, en voegde eraan toe: "Ze is enthousiast over een nieuwe relatie en werd waarschijnlijk meegesleept in een gesprek. Wendy wil niet onthullen details op dit moment." Selby vertelde woensdag ook aan Entertainment Tonight dat Williams "enthousiast is over alles wat nieuw is in haar leven en haar belangrijkste prioriteit is haar gezondheid en het opnemen van haar eerste aflevering van haar podcast." Hij voegde eraan toe: "Dat is nu de focus. Je weet nooit dat iets serieus is als het gaat om de zaken van het hart totdat het serieus is."

Wendy Williams is twee keer eerder getrouwd geweest

Tijdens de aflevering van dinsdag van zijn podcast Gagging With Jason Lee beweerde de gastheer dat hij een telefoontje had ontvangen van Williams die hem op de hoogte bracht van haar huwelijk. “En ze zegt: ‘ik ben getrouwd,’ vertelde hij. ‘Ik heb zoiets van, ‘Wat?’ Ze zegt: 'Ik ben getrouwd.'" Lee vervolgde, "ik heb zoiets van: 'Je bent getrouwd wanneer?' En ze zegt: 'Ik ben vorige week getrouwd."' Lee voegde toe: "Ik heb zoiets van, nee dat deed je niet. En ze zei: 'Ja, dat heb ik gedaan.'"

Toen hij naar de identiteit van haar nieuwe echtgenoot vroeg, vertelde Williams hem dat ze was getrouwd met 'een man genaamd Henry die een agent is in New York'. De voormalige radio-dj was eerder getrouwd met Bertrand 'Bert' Girigorie van 1994 tot 1995. Zij en haar tweede echtgenoot Kevin Hunter waren van 1999 tot 2019 getrouwd en delen zoon Kevin Hunter Jr., 21. De inwoner van New Jersey genoot een korte romance met aannemer Mike Esterman, die ze ontmoette tijdens haar talkshow in 2021.

Wendy Williams verklaarde eerder dat ze nooit meer zou trouwen

Wendy Williams Jaren 90 Bruin Haar Blonde Highlights Zwarte Eyeliner Rode Lippenstift Vlekkerig Kevin Hunter Leunend In Wendy Black Beanie Zwarte Jas Sjaal
Wendy Williams Jaren 90 Bruin Haar Blonde Highlights Zwarte Eyeliner Rode Lippenstift Vlekkerig Kevin Hunter Leunend In Wendy Black Beanie Zwarte Jas Sjaal

Vorige maand was de voormalige presentator van de talkshow onvermurwbaar dat ze niet zou trouwen in een interview met HollywoodLife.

“Ik kan niet wachten om verliefd te worden”, gaf de 57-jarige ster toe. "Er is echter geen geld om te trouwen, dus ik zal nooit meer trouwen. Maar om verliefd te worden, zal ik waarschijnlijk door 40 of 50 mannen moeten gaan voordat ik de juiste vind," vervolgde ze.

Het afgelopen jaar was een uitdaging voor de moeder-van-een. Aan haar langlopende self- titled talkshow kwam onlangs een einde. Williams was de headliner van het programma vanaf 2008 en verscheen niet in de laatste aflevering van de show.

Aanbevolen: