Wat is er gebeurd tussen Dane Cook en Louis C.K.?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Dane Cook en Louis C.K.?
Wat is er gebeurd tussen Dane Cook en Louis C.K.?
Anonim

De jaren 2000 waren een ongelooflijk lucratieve tijd voor komiek Dane Cook. In 2009 had Cook vier comedy-albums uitgebracht, het uithoudingsrecord van de Laugh Factory verbroken en speelde hij samen met Steve Carell, Jason Biggs, Alec Baldwin, Jessica Simpson en Kate Hudson in goed presterende producties zoals Good Luck Chuck, My Best Friend's Girl, Werknemer van de maand, en Dan in het echte leven.

Helaas verviel Cook's ambtstermijn als komische sensatie net zo snel als het begon. Op het hoogtepunt van zijn succes leed de komiek een reeks professionele en persoonlijke tragedies die het traject van zijn carrière volledig veranderden.

Hiervan is het controversiële rundvlees van de 50-jarige met de in ongenade gevallen strip, Louis C. K., misschien wel de meest memorabele. We bekijken hoe de vete van Dane Cook en Louis C. K. begon en uiteindelijk werd opgelost.

Louis C. K. Openlijk beschuldigde Dane Cook van het stelen van zijn grappen

Voordat de New York Times vernietigende beschuldigingen van wangedrag tegen hem aan het licht bracht, was de grootste controverse rond Louis C. K. was zijn langdurige ruzie met Dane Cook.

Bijna vier jaar (2007-2011) werd Cook herhaaldelijk beschuldigd van het stelen van meerdere grappen uit Louis C. K.'s Live in Houston en het coöpteren voor zijn album, Retaliation. Cook ontkende heftig de beschuldigingen op meerdere platforms, waaronder een aflevering van WTF. in juni 2010

"Ik heb niets gestolen van Louis C. K.", vertelde Cook aan Marc Maron. “Hoe kan ik het echt aan mensen overbrengen zodat ze het begrijpen? Ik heb nog nooit in mijn leven iets gestolen', hield hij vol. "Ik ben geen dief."

Ondanks het publiekelijk beschuldigen van Cook van het stelen van het materiaal, heeft C. K. leek terug te komen in een interview in 2010 met Movieline. “Ik weet niet zeker of hij [het materiaal] heeft gestolen. dat weet ik niet. … Ik denk dat het mogelijk is dat hij deze stukjes heeft gezien en ze heeft geabsorbeerd, zonder te weten dat hij ze van mij heeft afgenomen. Ik maak me daar zelf wel eens zorgen over. Het is moeilijk om te weten waar je gedachten vandaan komen, vooral als je dorst hebt naar materiaal omdat je het professioneel nodig hebt.”

Hoe Dane Cook en Louis C. K. Eindelijk een einde aan hun vete

Dane Cook en Louis C. K.'s vierjarige rundvlees culmineerde in een confrontatie op het scherm in een aflevering van Louis C. K.'s semi-autobiografische serie, Louie, waar de twee uiteindelijk hun geschil hebben opgelost. Cook vertelde Last Laugh dat hij opgelucht was toen Louis hem eindelijk de kans gaf om de langdurige vete op te lossen.

"Het was zo'n oude hoed, en het was behoorlijk saai, en ik weet dat hij het net zo zat was om ernaar gevraagd te worden als ik," gaf Cook toe. "En dus toen hij me opbelde en zei: ' Hé, wil je dit in een aflevering van de show stoppen?' Ik had zoiets van, 'Oh mijn god, ja.'"

Het lijkt erop dat zowel Cook als Louis klaar waren om de controverse rond de gestolen grappen destijds te beëindigen. "Het is net alsof ik verder ga en we zijn allemaal klaar om over iets anders te praten," onthulde Cook.

"Maar er was, denk ik, een verliefdheid op internet in die tijd van mensen die met elkaar vochten of een verschil van mening hadden," vervolgde hij. “Maar het was uitgegroeid tot dit ding waar we het verhaal terug wilden nemen. Ik denk dat het voor wat het was, een van de meest meeslepende momenten op televisie was, denk ik in jaren. Het was behoorlijk wild."

Hoe reageerde Dane Cook op het aanvalsschandaal van Louis C. K.?

Ondanks het oplossen van de langdurige vete, vond Dane Cook zichzelf een doelwit voor nieuwsuitzendingen te midden van de Louis C. K. wangedrag schandaal. "Ik denk dat mensen verwachtten dat [ik zou reageren], omdat ik een moment met Louis had, maar het is niet te vergelijken met wat dat ook was", gaf Cook toe aan Last Laugh. "Dat heeft niets te maken met twee strips die ruzie maken over een beetje Dus hoe ik me erover voelde, was dat ik er op geen enkele manier echt iets voor voelde. Ik voelde me er in geen enkel opzicht erg goed door."

Ondanks zijn vijandige relatie met Louis, besloot Cook geen commentaar te geven op de beschuldigingen."Ik heb me niet uitgesproken", vertelde Cook aan The Hollywood Reporter. 'Alles wat ik kan zeggen is dat niets wat Louis mij heeft aangedaan in de buurt komt van wat er tussen hem en die vrouwen is gebeurd. Ja, het was stom wat er met me gebeurde, maar ik wist wat ik deed en niet deed.”

Wat betreft zijn gemoedstoestand op dat moment, bekende Cook aan Last Laugh: "Ik herinner me gewoon dat ik het gevoel had dat er op dit moment niets goeds uit dit moment komt. Voor mij, misschien op dat moment in mijn leven, ik Ik had genoeg therapie gehad dat het was alsof, dat is niet mijn ervaring om uit de eerste hand te begrijpen, omdat ik er aan geen van beide kanten was."

Aanbevolen: