Dit is waarom Drew Barrymore viraal gaat op Tik Tok

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Drew Barrymore viraal gaat op Tik Tok
Dit is waarom Drew Barrymore viraal gaat op Tik Tok
Anonim

Drew Barrymore is een sensatieactrice die haar carrière als jong kind begon. Ze begon haar acteercarrière toen ze nog maar drie jaar oud was en acteert nog steeds en doet veel verschillende zakelijke ondernemingen. Ze staat bekend om veel verschillende rollen, maar vooral om haar acteerwerk, maar de laatste tijd heeft ze het internet stormenderhand veroverd.

Meer specifiek heeft ze TikTok stormenderhand veroverd. Drew Barrymore's eerste optreden op het scherm was in de film Altered States in 1980, toen ze drie jaar oud was. Daarna is ze nooit meer gestopt met acteren. Enkele van haar meest opvallende films zijn ET, Scream, The Wedding Singer, Never Been Kissed en Charlie's Angels.

Al deze films vonden plaats in de eerste twintig jaar van haar carrière. Tegenwoordig doet Drew echter meer dan alleen acteren in films; ze is ook viraal gegaan op TikTok.

Drew begon vroeg in de film

Drew's rol in Scream wordt een echt iconische rol genoemd in de horrorfilmwereld. Natuurlijk haalde haar personage het alleen voor de eerste twaalf minuten van de film, maar het zette de toon voor waar de film over zou gaan. Ze speelde Casey Becker in de film uit 1996 en ze is het eerste slachtoffer van de hele franchise.

Als iemand Drew Barrymore zegt, denken ze zeker aan haar rol in die film. Haar grootste filmgenre is in romantische komedies. Ze is in een aantal van hen geweest en ze deden het allemaal buitengewoon goed. Maar haar beste tot nu toe die het meeste opleverde aan de kassa was 50 First Dates naast komiek en acteur Adam Sandler. Het verdiende bijna 200 miljoen dollar aan de kassa.

Ze is een geweldige actrice en is sindsdien ook de eigenaar van een beautymerk geworden. Haar make-uplijn, FLOWER Beauty, is een dierproefvrij make-upmerk. Het is een bestseller en bekroonde make-uplijn.

Naast haar acteer- en zakelijke inspanningen heeft ze momenteel haar eigen talkshow, The Drew Barrymore Show, die momenteel in zijn derde seizoen is en uitgezonden wordt op CBS. Dus hoe heeft Barrymore internetsensatie/virale meme toegevoegd aan haar lijst met onderscheidingen?

Van kindactrice tot internetmeme

Barrymore heeft dus duidelijk succes gehad in haar acteercarrière, maar ze is nu ook bekend en geliefd om haar TikTok-account en video's. Een van haar eerste video's die het internet stormenderhand veroverde, was een huisrenovatie. Terwijl de renovatie plaatsvond, vond ze een geheim raam verborgen door gipsplaat. Dit moment van ontdekking bracht de actrice tot tranen toe.

In de video zegt ze: "Het is zo hoopvol, het is als iets dat vroeger zo bedekt en donker was, je kunt het openwrikken en leven creëren." Ze verklaarde ook dat ze wist dat daar een raam was, daarom was het gewoon een oprecht moment voor haar en voor de kijkers van TikTok.

Sommige mensen vonden de video niet leuk en vroegen zich af of deze echt verborgen was, maar de meerderheid vond de video erg lief. Die video was niet de enige die mensen aan het praten kreeg. In een recente TikTok-video wordt Barrymore in de regen gezien met een gigantische glimlach op haar gezicht. Terwijl ze naar boven kijkt in de regen, zegt ze: "Als je kunt, ga naar buiten in de regen, mis de kans niet." Het lijkt erop dat Barrymore niets als vanzelfsprekend beschouwt, en het is leuk voor fans van haar om te zien.

Het werd al snel een viraal geluid dat mensen gebruikten om de video opnieuw te maken of om hun eigen type video in de regen te maken. Barrymore gaf zelf commentaar op hoe de video viraal ging. Ze zei: "Ik had geen vooropgezette ideeën over wat er zou gebeuren". Ze had geen idee dat de video zelf viraal zou gaan, maar dat deed het wel en er is een reden waarom.

Waarom houden fans zo veel van deze video's van Barrymore?

Barrymore is heel open geweest over haar verleden en moeilijke tijden tijdens haar jeugd. Op haar elfde kreeg ze een drankprobleem en op haar twaalfde had ze een drugsverslaving. Haar moeder sloot haar op in een inrichting toen ze nog maar dertien jaar oud was.

Ze is nu vervreemd van haar moeder, Jaid. Met alle worstelingen die Barrymore heeft doorgemaakt, zijn fans blij haar gezond te zien en plezier te hebben. Sommigen beschreven zelfs haar lieve TikTok-video's en haar genezing van haar innerlijke kind.

De video's van Barrymore zijn dat ze gewoon van haar leven geniet en elke minuut ervan in zich opneemt, ze gaan toevallig viraal!

Aanbevolen: