In het gezinsleven van Kelly Ripa

Inhoudsopgave:

In het gezinsleven van Kelly Ripa
In het gezinsleven van Kelly Ripa
Anonim

LIVE Met Kelly en Ryan heeft presentator Kelly Ripa al meer dan drie decennia een succesvolle carrière in de entertainmentindustrie. De inwoner van New Jersey speelde in 1986 als danseres op Dance Party USA. Haar manager ontdekte haar toen ze in de productie van The Ugly Duckling op haar middelbare school zat. Uiteindelijk kreeg Kelly een rol in All My Children in 1990. Ze speelde ook in Marvin's Room, Hope & Faith en American Housewife.

In 2001 nam ze het stokje over van Kathie Lee Gifford op What was Live! Met Regis en Kathie Lee. De show werd toen Live With Regis And Kelly. Sindsdien is ze bij de show. In de loop der jaren heeft ze drie verschillende co-hosts gehad: Regis Philbin, Michael Strahan en nu Ryan Seacrest. Ondanks haar enorm succesvolle carrière lijkt Kelly's leven buiten het scherm haar eerste prioriteit te zijn. Ze is al meer dan twintig jaar getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Lees verder om meer te weten te komen over Kelly's liefdevolle relaties met haar man en kinderen.

8 Kelly Ripa is sinds 1996 getrouwd met Mark Consuelos

Kelly ontmoette haar man, acteur Mark Consuelos, op de set van All My Children. Het was liefde op het eerste gezicht en ze gingen een jaar met elkaar uit voordat ze kort uit elkaar gingen. Nadat ze weer bij elkaar waren gekomen, besloten ze in 1996 in Las Vegas te vertrekken. Omdat ze zo snel trouwden, had Mark geen tijd om de perfecte verlovingsring voor Kelly te kiezen. In plaats daarvan kocht hij voor haar een ring voor hun tiende verjaardag.

7 Kelly en Mark zijn nog steeds erg verliefd

Hoewel Kelly Ripa en Mark Consuelos al meer dan vijfentwintig jaar getrouwd zijn, zijn ze nog steeds geobsedeerd door elkaar. Ze plaatsen vaak liefdevolle eerbetoon aan elkaar op Instagram voor vakanties, verjaardagen en jubilea. Hun liefde en chemie zijn ook duidelijk wanneer Mark gast hosts LIVE With Kelly And Ryan naast Kelly.

6 Kelly Ripa heeft drie kinderen met Mark Consuelos

Kelly deelt drie prachtige kinderen met Mark Consuelos. Hun oudste zoon, Michael, werd een jaar na het huwelijk geboren. Hun enige dochter, Lola, werd geboren in 2001. Een paar jaar later verwelkomden ze hun tweede zoon, Joaquin. Michael is al afgestudeerd aan de New York University en Lola zit momenteel op dezelfde school. Joaquin is een student aan de Universiteit van Michigan, waar hij in het worstelteam zit.

5 Kelly Ripa deelt graag foto's van haar familie op haar Instagram

Kelly Ripa's Instagram staat vol met foto's van haar familie. Of ze nu op een romantische vakantie is met haar man of pronkt met de jaarlijkse kerstkaart van haar familie, ze aarzelt nooit om te laten zien hoeveel ze van haar familie houdt. Kelly's volgers zijn ook bekend met een voortdurende grap dat haar dochter Lola grote invloed heeft als het gaat om het goedkeuren van welke foto's haar moeder op haar pagina mag delen.

4 Kelly Ripa's kinderen vinden het leuk om met hun ouders op camera te gaan

Kelly's kinderen hebben zich bij haar aangesloten voor interviews en LIVE met Kelly en Ryan. Alle drie haar kinderen namen deel aan een "Who Knows Mom Best"-segment voor Moederdag van dit jaar. Zij en haar familie schoten een paar jaar geleden een spread voor People's "Beautiful Issue", en ze stonden op de cover van "The Family Issue". Zij en haar dochter Lola filmden een "Like Mother, Like Daughter"-interview bij deze omslag.

3 Kelly Ripa's kinderen lijken ook geïnteresseerd te zijn om lid te worden van de entertainmentindustrie

De oudste kinderen van Kelly en Mark, Michael en Lola, lijken geïnteresseerd te zijn om in de voetsporen van hun ouders te treden met een carrière in de entertainmentindustrie. Michael studeerde film aan NYU en heeft stage gelopen bij Blumhouse Productions. Hij is ook bekend met acteren, aangezien hij een jonge versie van het personage van zijn vader op Riverdale speelde. Lola studeert momenteel aan NYU en studeert muziek. Lola heeft eerder video's van haar zang gedeeld op haar Instagram, maar ze heeft ze sindsdien verwijderd.

2 Kelly Ripa viert graag alle prestaties van haar kinderen

Kelly Ripa is een trotse moeder. Haar Instagram staat vol met foto's die de prestaties van haar kinderen vieren. Ze heeft gepost voor proms, sportwedstrijden, diploma-uitreikingen en verjaardagen. Haar Instagram-pagina is echt een weerspiegeling van hoe graag Kelly haar kinderen ondersteunt. Kelly's man Mark is niet anders, want hij houdt er ook van om zijn steun aan zijn kinderen te tonen op sociale media.

1 Kelly Ripa is ook close met haar ouders

Kelly houdt niet alleen van posten over haar kinderen, maar ze houdt ook van het vieren van haar ouders. Ze houdt ervan om throwback-foto's van haar en haar ouders te posten. Ze viert ook de verjaardagen en jubilea van haar ouders op haar pagina, waarmee ze pronkt met haar opvallende gelijkenis met haar moeder. Kelly's vader voegde zich onlangs bij haar in de spelshow die ze host, Generation Gap.

Aanbevolen: