Alles wat we weten over het gezinsleven van 'Doctor Strange' Benedict Cumberbatch

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het gezinsleven van 'Doctor Strange' Benedict Cumberbatch
Alles wat we weten over het gezinsleven van 'Doctor Strange' Benedict Cumberbatch
Anonim

Of je nu de geliefde detective speelt in de Sherlock TV-serie of wordt gecast in de MCU als Doctor Strange, Benedict Cumberbatch is een van de meest populaire acteurs die tegenwoordig werkt. Hij is geweldig in het uitbeelden van historische figuren, zoals Alan Turning in The Imitation Game, en hij sprak zelfs een personage uit in Penguins of Madagascar.

Na het einde van Sherlock heeft Cumberbatch veel gedaan en fans lezen graag over hem omdat hij zo'n goede kerel lijkt. Hij heeft zelfs een keer iemand geholpen tijdens een overval.

Cumberbatch is ook een trotse vader van de vijfjarige Christopher, de driejarige Hal en een mogelijke derde baby (daarover binnenkort meer). De acteur is vrij privé, dus laten we eens kijken naar wat er bekend is over zijn gezinsleven.

Een privéleven in Londen

In tegenstelling tot veel andere beroemdheden, die interviews geven terwijl ze zwanger zijn en hun babyfoto's meteen delen, draait het bij Benedict Cumberbatch om privacy als het gaat om zijn gezinsleven. Hij is geen beroemde vader die Instagram-foto's deelt.

Cumberbatch trouwde op 14 februari 2015 met Sophie Hunter, volgens Hello Magazine. Ze kozen de Britse St Peter & St Paul's middeleeuwse kerk als hun ceremonielocatie en hadden de receptie in Mottistone Manor.

Sindsdien lijkt de acteur echt te genieten van zijn tijd met zijn vrouw en kinderen, en hoewel fans er niet vaak over horen, zijn er kleine fragmenten die er zijn.

De acteur zei dat hij geniet van zijn gezinsleven in Londen. Hij vertelde dat hij zichzelf niet als een beroemd persoon ziet. Hij zei: "Elke keer als ik terugkom naar Londen, hou ik van het gevoel - het is mijn geboorteplaats en ik ben erg blij met mijn comfort. Ik ben eigenlijk best een huiselijk persoon, hoewel ik er nog steeds van kan genieten om op de rode loper te zijn, " volgens Closeronline.co.uk.

Toen de oudste zoon van Cumberbatch, Christopher een jaar oud was, zei hij dat zijn familie erg belangrijk voor hem was en dat hij op die manier door de achtbaan van roem kon komen. Hij zei: "Ik heb een nieuwe familie en ik heb goede vrienden die me kennen sinds ik begon en niet zo over me denken! Ze zijn altijd blij om me eraan te herinneren wie ik ben, wat goed is. vind het niet moeilijk om geaard te blijven."

Een geweldige vader

Cumberbatch is zo'n herkenbare acteur omdat hij vrijuit en eerlijk spreekt, zelfs over het feit dat hij wat tijd voor zichzelf wil hebben nu hij vader is. Volgens The Huffington Post grapte hij dat zijn vader de krant in de badkamer las als een manier om even weg te zijn van de familie. Hij zei: 'Ik weet nu waarom mijn vader elke ochtend een broadsheet-papier meenam naar de badkamer. Ik snap het pap, ik snap het. Nu moet u al uw apparaten meenemen, zodat u ook uw kantoorwerk kunt doen. Ik weet zeker dat het erg hygiënisch is.”

Hij heeft ook verteld dat zijn ouders geweldig werk met hem hebben gedaan en dat hij hetzelfde wil doen met zijn kinderen. Hij legde uit: 'Ik kan alleen maar hopen dat ik half zo goed [ouder] ben als zij voor mij en mijn kinderen waren. Ik heb hun voorbeeld te volgen, dus ik zal iets goed doen als ik dat doe."

Bustle.com zegt dat Cumberbatch vaak sprak over hoe graag hij een gezin wilde stichten. Hij zei ooit dat het een doel was om voor zijn 40e verjaardag kinderen te krijgen. In een interview met The Guardian uit 2012 werd hem gevraagd naar zijn "grootste teleurstelling" en zijn antwoord was: "Op 32-jarige leeftijd geen vader zijn."

Een derde baby?

Er kwam nieuws dat de vrouw van Cumberbatch zwanger was van hun derde kind. Maar volgens The Altantic is er sindsdien geen nieuws meer. Cumberbatch en Hunter hebben het nooit over de derde zwangerschap of de baby gehad, en niemand weet wanneer ze zijn geboren of hoe ze heten.

Mensen denken dat de acteur een volledig verzonnen gezin heeft gesticht omdat ze niet vaak samen in het openbaar worden gezien, wat moeilijk voor hem moet zijn. Hallo, Magazine citeerde hem terwijl hij vertelde hoe hij over de hele situatie denkt. Hij zei: "Er zijn mensen die geloven dat mijn vrouw een PR-stunt is en mijn kind een PR-stunt. Ik denk dat het echt te maken heeft met het idee dat het 'internetvriendje' eigenlijk van niemand anders kan zijn dan het internet 'Het is onmogelijk dat hij van iemand anders is dan van mij.' En dat is wat stalken is. Dat is wat obsessief, misleidend, echt eng gedrag is."

Het is geweldig dat Benedict Cumberbatch het gezinsleven leidt waar hij altijd van heeft gedroomd, want dit is altijd belangrijk voor hem geweest. Ook al is hij privé en fans zouden graag meer foto's van zijn lieve familie willen zien, hij lijkt erg gelukkig en dat is absoluut het enige dat telt.

Aanbevolen: