Amber hoorde dossiers voor faillissement na Johnny Depp-rechtszaak

Inhoudsopgave:

Amber hoorde dossiers voor faillissement na Johnny Depp-rechtszaak
Amber hoorde dossiers voor faillissement na Johnny Depp-rechtszaak
Anonim

Hoe weinig iemand roddels over beroemdheden volgt, het is onmogelijk om niet te hebben gehoord van het Johnny Depp-Amber Heard-proces. Het conflict tussen deze twee acteurs gaat terug tot 2016, toen Amber Heard, tijdens hun zeer openbare scheiding, de Pirates of the Caribbean-ster beschuldigde van huiselijk geweld.

Johnny Depp heeft niet gezwegen en heeft zijn ex-vrouw aangeklaagd wegens laster, waarbij hij ook zijn eigen beschuldigingen van huiselijk geweld heeft geuit. Het proces duurde ongeveer een maand en het resultaat was gunstig voor de acteur. Maar het conflict groeit nog steeds.

Hoeveel is Amber Heard Johnny Depp schuldig?

Hoewel het op televisie uitgezonden proces nu een paar maanden is afgelopen, is het conflict tussen Johnny Depp en Amber Heard nog lang niet voorbij. De acteur, wiens carrière was vastgelopen te midden van de controverse over de beschuldigingen van zijn ex-vrouw, kwam naar voren als de duidelijke winnaar van hun juridische strijd. Sindsdien heeft hij veel vacatures gekregen, zowel in acteren als in muziek, en zijn geloofwaardigheid is grotendeels hersteld. Niet alleen dat, hij heeft ook recht op een grote geldelijke vergoeding. Dit is waar het moeilijk wordt voor Amber Heard.

De actrice werd schuldig bevonden aan laster en veroordeeld tot het betalen van haar ex-man $10,35 miljoen. Dit bedrag wordt minder als je de $ 2 miljoen aftrekt die ze als compensatie heeft gekregen, aangezien de advocaat van Johnny Depp ook schuldig werd bevonden aan het belasteren van haar, maar er blijft nog steeds meer dan $ 8 miljoen over voor haar om te betalen. Ze is van plan in beroep te gaan tegen het vonnis, heeft haar juridische team uitgelegd, maar ze heeft nog steeds te maken met ernstige financiële problemen voordat ze de juridische strijd kan hervatten.

De actrice is failliet verklaard

Ondanks dat ze expliciet haar wens heeft gedeeld om door te gaan met het bestrijden van de uitspraak van 1 juni, zal Amber Heard dat niet meteen kunnen doen, omdat ze eerst voor haar persoonlijke financiën moet zorgen. De juridische kosten en het geld dat ze Johnny Depp moet betalen, hebben ongetwijfeld een economische impact op haar gehad, en sindsdien heeft ze de beslissing genomen om faillissement aan te vragen. Ze beweert niet over het geld te beschikken om te betalen wat de jury heeft gedicteerd en zal enige tijd nodig hebben om financieel te herstellen. Ze heeft ook een deel van haar activa verkocht sinds het proces voorbij was, waaronder een eigendom in Yucca Valley, dat ze onlangs verkocht voor $ 1. 050, 000, bijna het dubbele van de oorspronkelijke prijs. De actrice en haar juridische team hebben geprobeerd om het vonnis te vernietigen, door te stellen dat "wij geloven dat de rechtbank fouten heeft gemaakt die een rechtvaardig en eerlijk vonnis in overeenstemming met het Eerste Amendement hebben verhinderd." Die petitie werd afgewezen, dus de enige manier om het vonnis aan te vechten is door middel van een officieel beroep. Dit lijkt onvermijdelijk, wat betekent dat deze rotzooi nog lang niet gedaan zal zijn.

Aanbevolen: