Emily Ratajkowski dient dossiers in voor echtscheiding als echtgenoot met beschuldigingen van vals spelen

Inhoudsopgave:

Emily Ratajkowski dient dossiers in voor echtscheiding als echtgenoot met beschuldigingen van vals spelen
Emily Ratajkowski dient dossiers in voor echtscheiding als echtgenoot met beschuldigingen van vals spelen
Anonim

Het huwelijk van Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McClard is na vier jaar voorbij. Het model heeft een echtscheiding aangevraagd te midden van beschuldigingen dat haar man ontrouw was.

Volgens Us Weekly wordt er al enkele maanden gespeculeerd over een relatiebreuk nadat Emily in februari haar diamanten ring op sociale media niet meer droeg. Ze werd vorige maand ook gespot in New York zonder ring.

Tot nu toe hebben vertegenwoordigers van het paar niet gereageerd op de splitsing. Maar meerdere media hebben bevestigd dat het voorbij is tussen het paar.

Emily was degene die de breuk begon

Een bron vertelde PEOPLE Magazine dat Emily de oproep had gedaan om door te gaan met de scheiding. "Ze zijn onlangs uit elkaar gegaan. Het was de beslissing van Em", legt de insider uit, die naar verluidt dicht bij de Gone Girl-ster staat.

Emily en Sebastian, een filmproducent, delen samen één kind, zoon Sylvester Apollo, geboren in maart 2021. De insider voegde eraan toe dat Emily zich vooral op hun baby richt. "Het gaat goed met haar", zeiden ze. “Ze is sterk en gefocust op haar zoon. Ze vindt het heerlijk om moeder te zijn."

Sebastian zou Emily hebben bedrogen

Er zijn weinig details bekend over de scheiding van het paar. Maar er wordt gespeculeerd dat Sebastian ontrouw was, waardoor Emily de stekker uit hun relatie trok.

Eerder deze maand plaatste Instagram-account Deux Moi – bekend van het plaatsen van onbevestigde roddels over beroemdheden – een bericht waarvan velen denken dat het gaat over de relatie van Emily en Sebastian. Zonder namen te delen, deelde het account een bericht dat het ontving waarin staat dat "een betrouwbare bron" beweert dat de "echtgenoot van een model haar bedriegt met een serveerster in een bar in de buurt van waar ze wonen."

Veel commentatoren waren van mening dat het bericht verwijst naar de relatie van Emily en Sebastian."Wie zou er in godsnaam uitstappen op emrata lol wow", schreef een persoon. Een ander voegde toe: "Als het emrata is, laat dit dan een les zijn voor iedereen: een man die vals speelt heeft NIETS te maken met jou of hoe je eruit ziet."

Meer nog, een bron beweerde later aan pagina zes dat Sebastian inderdaad ontrouw was.

Emily en Sebastian hadden maar een paar weken een relatie voordat ze in het huwelijksbootje stapten tijdens een gerechtsgebouwceremonie in 2018. Ze kondigden Emily's zwangerschap aan in 2020, en het jaar daarop beviel ze van hun zoon.

Kort na hun huwelijk onthulde Emily dat ze elkaar al jaren kenden voordat het romantisch werd. "We kenden elkaar al heel lang en hij maakt graag grapjes 'ja, iedereen denkt dat we snel getrouwd zijn, maar je hebt me twee jaar doorgelicht'", zei ze op Busy Tonight.

Aanbevolen: