Wat is er gebeurd met de relatie tussen Demi Lovato en Wilmer Valderrama

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de relatie tussen Demi Lovato en Wilmer Valderrama
Wat is er gebeurd met de relatie tussen Demi Lovato en Wilmer Valderrama
Anonim

Demi Lovato staat bekend om hun indrukwekkende zangcarrière en staat bovenaan de hitlijsten met nummers als 'Sorry Not Sorry' en 'Give Your Heart A Break.' Wilmer Valderrama is een succesvolle acteur die bekend staat om zijn werk als Fez on That ' Jaren 70-show. Samen waren ze het favoriete koppel van de vroege jaren 2010. Ze deelden schattige foto's van elkaar op sociale media en gingen samen op romantische vakanties. Alles was echter niet zoals het leek.

Het stel was weer erg wisselvallig, worstelde vanwege hun grote leeftijdsverschil en Lovato's gevecht met verslaving. Fans van het paar dachten dat hun liefde speciaal was, zelfs nadat ze in 2016 uit elkaar gingen. Met het aankomende album van Lovato twijfelen fans echter aan de vroegere relatie. Het onuitgebrachte nummer '29' lijkt een ander verhaal te vertellen dan wat fans op sociale media zagen. Laten we ingaan op wat er precies is gebeurd tussen het voormalige paar.

8 Wie is Wilmer Valderrama?

Wilmer Valderrama is een acteur en producent. Hij werd geboren in 1980 in Miami, Florida. Zijn ouders zijn Venezolaans en Colombiaans. Zijn doorbraak als acteur in 1998 toen hij werd gecast als Fez in That '70s Show. Hij voegde zich weer voor een korte tijd bij collega-castmate Ashton Kutcher in de Netflix-show van Kutcher, The Ranch. Net als Demi Lovato verscheen Valderrama ook op Disney Channel als Uncle Ernesto op Wizards of Waverly Place.

Valderrama heeft het erg druk gehad sinds zijn dagen bij That '70s Show. Hij had meerdere afleveringen van Grey's Anatomy en een grote rol in From Dusk Till Dawn: The Series. Meer recentelijk maakte Valderrama deel uit van de film Encanto en heeft hij een terugkerende rol in NCIS.

7 Wanneer begonnen Demi Lovato en Wilmer Valderrama met daten?

Demi Lovato en Wilmer Valderrama ontmoetten elkaar voor het eerst begin 2010. Lovato was bezig met het filmen van een PSA voor volkstellingsformulieren en de opnames waren in het huis van Valderrama. Lovato opende over hun eerste ontmoeting in de documentaire Simply Complicated en zei: "Ik zag hem voor de eerste keer dat ik in haar en make-up zat, en hij kwam en ging zitten, ik dacht:" Ik hou van deze man en ik moet hem hebben.'”

Het koppel begon hun knipperlichtrelatie toen Lovato 18 werd, aangezien Lovato nog maar 17 was op het moment van hun ontmoeting. Valderrama was te zien in een snelle opname in Lovato's muziekvideo met Cher Lloyd 'Really Don't Care' in 2014.

6 De 12-jarige leeftijdskloof tussen Demi Lovato en Wilmer Valderrama

Een factor die bijdroeg aan de relatieproblemen van Demi Lovato en Wilmer Valderrama was hun grote leeftijdsverschil. Zoals eerder vermeld, was Lovato pas 17 toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2010. Valderrama was 29, wat betekent dat hun leeftijdsverschil 12 jaar was. Hoewel Lovato eerder beweerde dat ze tot hun 18e tot nu toe hadden gewacht, waren de twee heel dichtbij in de aanloop naar hun verjaardag.

Toch zijn er veel verschillen tussen 30 en 18 zijn. Ze bevonden zich allebei in een heel verschillende fase van hun leven, wat waarschijnlijk leidde tot conflicten binnen hun relatie.

5 Demi Lovato worstelt met verslaving

Door de jaren heen is Demi Lovato heel open geweest over hun worsteling met verslaving. Ze raakten op zeer jonge leeftijd verslaafd aan middelen, vooral toen ze nog op Disney Channel waren. Lovato heeft er geen spijt van dat hij het netwerk heeft verlaten, omdat het de zanger ruimte gaf om te herstellen.

Valderrama was er voor Lovato tijdens een groot deel van het herstel. In 2010, toen Lovato incheckte bij een behandelingscentrum voor verslaving, eetstoornissen en zelfbeschadiging, pauzeerde het paar hun relatie totdat de behandeling voorbij was. Valderrama was ook aanwezig tijdens een groot deel van Lovato's vroege dagen van nuchterheid.

4 Hoe Wilmer Valderrama het leven van Demi Lovato redde

In de begindagen van nuchterheid kan steun van dierbaren het verschil maken voor een herstellende verslaafde. Valderrama was die steun voor Demi Lovato. In een sindsdien verwijderde Instagram-post uit 2015 bedankte Lovato Valderrama voor zijn hulp tijdens de drie jaar van nuchterheid. “Zonder hem zou ik vandaag echt niet meer leven. Ik hou van je Wilmer.'

Lovato bleef worstelen met verslaving, haperend met een bijna fatale overdosis. Fans zijn dankbaar dat de zangeres doorgaat met het bestrijden van verslaving.

3 Demi Lovato en Wilmer Valderrama Split

In 2016 stopten Demi Lovato en Wilmer Valderrama er officieel mee. Ze waren al 6 jaar samen en fans waren er kapot van toen ze hoorden dat het paar niet ver zou gaan. Lovato's moeder was ook boos over het uiteenvallen.

Ze deelden het nieuws samen en onthulden dat ze samen hadden besloten dat ze uiteindelijk beter af waren als vrienden. Fans gaan ervan uit dat hun breuk een combinatie was van hun leeftijdsverschil en Lovato's verslavingsproblemen.

2 Zijn Demi Lovato en Wilmer Valderrama nog steeds vrienden?

Hoewel Demi Lovato en Wilmer Valderrama geen tijd meer samen doorbrengen zoals vroeger, is er nog steeds veel liefde tussen de twee. Ze hebben nog steeds contact en zijn vrienden. Lovato vertelde Entertainment Tonight in 2017 zelfs dat ze de deur niet zouden sluiten om in de toekomst weer bij elkaar te komen. "Je weet nooit wat er gaat gebeuren."

Valderrama is er nog steeds voor Lovato, zelfs na hun breuk. Toen Lovato een terugval kreeg en in 2018 naar het ziekenhuis werd gestuurd, zat Valderrama naast de zangeres in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles.

1 Dissed Demi Lovato hun ex Wilmer Valderrama in het nummer '29'

Hoewel alles goed leek met het voormalige stel, vertelt Demi Lovato's aankomende nummer '29' van het niet-uitgebrachte album Holy Fvck een ander verhaal. Het nummer is nog niet uitgebracht, maar een sneak peek van het nummer is viraal gegaan op TikTok vanwege de verwijzingen naar Wilmer Valderrama.

Het nummer is vermoedelijk een aanval op Valderrama voor het daten van Lovato toen ze nog zo jong waren - en mogelijk de zangeres verzorgden voordat ze 18 werden. De songtekst waar fans zich op concentreren zijn "Nummers zeiden dat je het niet moest doen, maar dat deed het niet stop je" en "Eindelijk 29, grappig, net zoals je toen was." Fans zullen moeten wachten tot hun album later deze maand uitkomt om het hele nummer te horen.

Aanbevolen: