Tupac's meest beroemde Hollywood-vrienden

Inhoudsopgave:

Tupac's meest beroemde Hollywood-vrienden
Tupac's meest beroemde Hollywood-vrienden
Anonim

De legendarische rapper Tupac Shakur heeft in de loop van zijn carrière veel krantenkoppen gehaald, vaak vanwege zijn gecompliceerde relaties met zijn collega-rappers en andere figuren in de muziekindustrie. De vete tussen Death Row Records en Bad Boy Records plaagde zijn carrière tegen het einde van zijn leven en droeg mogelijk bij aan zijn moord. Hij haalde ook de krantenkoppen voor zijn aanvaringen met de wet, zijn passie voor sociale rechtvaardigheid en natuurlijk voor zijn lyriek.

Toch had Tupac veel goede vrienden in de entertainmentindustrie die tot op de dag van vandaag liefdevol over hem praten. De vrienden van de overleden kunstenaar spreken vaak over de loyaliteit en vrijgevigheid die hij schonk aan alle mensen van wie hij hield. Lees verder om meer te weten te komen over de vriendenkring van Tupac.

9 Snoop Dogg

Death Row Records-labelgenoten Snoop Dogg en Tupac waren goede vrienden. Hoewel er tegen het einde van Tupac's leven enige spanning tussen hen was, was Snoop Dogg een van de laatste mensen die de overleden rapper levend zag. Snoop vertelde Logan Paul dat toen hij voor het eerst in het ziekenhuis aankwam, hij "het gevoel kon hebben dat hij er niet eens was en [hij] flauwviel." Tupac's moeder moedigde Snoop aan om zichzelf bij elkaar te rapen en zijn laatste woorden tegen Tupac te zeggen.

8 Jada Pinkett Smith

Jada en Tupac ontmoetten elkaar voor het eerst als studenten aan de B altimore School for the Arts, en ze deelden een diepe band. Jada vertelde Howard Stern dat ze maar één keer zoenden, en ze grapte dat "het de meest walgelijke kus voor [hen] beiden moest zijn." Jada en Tupac waren zo hecht dat Jada's man Will Smith jaloers was op hun band. In zijn memoires schreef hij dat hij "wilde dat Jada naar [hem] keek zoals [ze naar Tupac keek]."

7 Jasmine Guy

Jada was niet de enige ster uit A Different World met wie Tupac een goede band had. Jasmine Guy speelde een belangrijke rol bij het helpen herstellen van Tupac nadat hij in 1994 werd neergeschoten. Ze bezocht hem in het ziekenhuis en raakte snel bevriend met zijn moeder. Jasmine zei: "Ik was geen lid van de familie, maar ik was altijd in de buurt […] Ik wilde ze echt steunen." Jasmine liet Tupac zelfs bij haar thuis herstellen.

6 Treach

Tupac groeide dicht met collega-rapper Treach of Naughty By Nature tijdens het touren met Digital Underground en Queen Latifah. Na de dood van Tupac vertelde Treach dat Tupac altijd het gevoel had dat hij jong zou sterven. Treach vertelde MTV News dat Tupac zou zeggen: "Ik zie mezelf niet oud worden." Treach herinnerde zich ook: "Als je naar [Tupac] luistert en je ziet zijn gedrag, dan stond hij min of meer op wacht. Hij had een deadline."

5 Koningin Latifah

Tupac en Jada deelden koningin Latifah als een goede vriend. Tupac en Queen Latifah toerden samen in de jaren '90. In een recente aflevering van Hot Ones deelde koningin Latifah dat ze Tupac 'als [haar] broer' behandelde. Ze herinnerde zich ook een keer dat Tupac naar haar optreden in een homoclub kwam. Ze zei: "Ze werden gek daar… We hadden zoveel plezier."

4 Mickey Rourke

Mickey Rourke en Tupac ontmoetten elkaar op de set van Bullet. Op The Mike Swick Podcast zei Mickey: "Tupac en ik zijn allebei van de straat, oké? Nu, we zouden het goed met elkaar kunnen vinden of het zou doorgaan, en we klikten gewoon." Toen Tupac voor de tweede keer werd neergeschoten, vertelde Mickey onmiddellijk aan zijn manager dat hij zijn set in Brazilië zou verlaten, maar Tupac stierf voordat hij thuiskwam.

3 Madonna

Madonna en Tupac hebben naar verluidt twee jaar een relatie gehad nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens de 1993 Soul Train Music Awards. Tupac schreef Madonna vanuit de gevangenis om hun relatie te verbreken. Hij uitte zijn bezorgdheid over het hebben van een interraciale relatie als zwarte rapper. Het lijkt er echter niet op dat Madonna die afwijzing tegen de overleden rapper heeft gehonoreerd, omdat ze heeft geplaagd dat ze uiteindelijk het liedpaar zal vrijgeven waaraan ze samen hebben gewerkt.

2 Mike Tyson

Tupac was goed bevriend met de legendarische bokser Mike Tyson. Tyson onthulde zelfs dat Tupac hem bezocht tijdens een van de keren dat hij in de gevangenis zat. Tyson deelde met T. I. dat Tupac veel energie in de gevangenis bracht, wat de bewakers irriteerde en de andere gevangenen opgewonden. Tupac verliet eigenlijk een van Mike Tysons gevechten toen hij dodelijk werd neergeschoten.

1 Jim Carrey

Hoewel het niet bekend is hoe hecht Tupac en Jim Carrey eigenlijk waren, zou Jim Carrey Tupac een aardig plezier hebben gedaan terwijl hij opgesloten zat. Er gaat een gerucht dat Jim grappige brieven naar Tupac heeft gestuurd om hem op te vrolijken terwijl hij in de gevangenis zat. Dit gebaar zou vooral betekenisvol zijn geweest voor Tupac omdat Jim Carrey naar verluidt zijn favoriete acteur was.

Aanbevolen: