Wat is er echt gebeurd met de cast van Pawn Stars?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met de cast van Pawn Stars?
Wat is er echt gebeurd met de cast van Pawn Stars?
Anonim

Pawn Stars beschrijft de dagelijkse activiteiten in de 24-uurs Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. De show is niet gescript, maar segmenten worden van tevoren gepland, zodat zowel de verkoper als experts aanwezig kunnen zijn. De serie ging in première in 2009 en werd gekenmerkt door een constante stroom van klanten die probeerden hun wereldse bezittingen te bemachtigen. Pawn Stars werd meteen de best beoordeelde show op The History Channel en in de loop der jaren is het ook een van de meest succesvolle realityshows in de tv-geschiedenis geworden.

HBO was geïnteresseerd in het ontwikkelen van een ruige show gericht op activiteiten in de nachtetalage van de winkel. Ze vonden het een logisch vervolg op hun zeer succesvolle documentairereeks Taxicab Confessions, maar Rick Harrison vond de pilot niet leuk. In zijn autobiografie zei hij dat de klanten werden behandeld als dieren in een dierentuin en dat het misleidend was over de manier waarop hij zaken doet. Het lijdt geen twijfel dat het succes van Pawn Stars meer dan genoeg was voor de cast. Laten we eens kijken waar ze nu zijn.

Bijgewerkt op 5 augustus 2022: Pawn Stars begon zijn 20e seizoen in april van dit jaar. In februari werd Rick Harrison door zijn moeder aangeklaagd in een civiele procedure over de activa en eigendom van het bedrijf. Harrison deelde dat hij denkt dat dit een vergissing is en dat zijn moeder, die in de tachtig is, waarschijnlijk door iemand anders wordt gemanipuleerd in de hoop financieel gewin te behalen. Er is echter andere informatie naar buiten gekomen, waardoor mensen denken dat Rick haar maandelijkse betalingen heeft stopgezet. Er is nog geen uitspraak gepubliceerd over deze zaak.

6 Rick Harrison leeft nog steeds groot

Rick Harrison stopte met school in de 10e klas omdat hij meer dan genoeg verdiende met het verkopen van nep-Gucci-handtassen. Hij leefde altijd om winst te maken en zijn vader noemde hem "The Spotter" vanwege zijn scherpe oog voor veel. Rick is een gewiekste onderhandelaar en doet zelden het eerste bod. In feite reageert hij met gelach en geintjes op de vraagprijzen van de meeste verkopers. Het bezit van het familiebedrijf en het feit dat hij de populaire ster van de reality-tv-serie is, heeft hem ongetwijfeld geholpen om het grote geld te verdienen. Naar schatting verdient hij in totaal $ 15.000 per aflevering. Bovendien heeft hij een nettowaarde van $ 9 miljoen.

5 Corey Harrison is gefocust op het behouden van zijn nieuwe levensstijl

Corey "Big Hoss" Harrison leidt de dagelijkse activiteiten van de winkel en hij hoopt ooit "Big Boss" te worden. In 2009 joeg hij een weerbarstige klant de winkel uit met een pistool. Het incident werd op YouTube geplaatst, waardoor het viraal ging en zelfs de aandacht van HBO trok. Big Hoss verdiende zijn bijnaam toen de show begon, waarbij de weegschaal op meer dan 400 pond tikte, maar nadat hij had vernomen dat hij pre-diabetisch was, bracht hij enkele levensveranderingen aan. Na een obesitasoperatie verloor Corey bijna 200 pond. Hij inspireerde zelfs zijn oude vriend Chumlee om zelf bijna honderd pond af te vallen.

4 Wat is er nieuw aan Chumlee?

Austin Lee Russell is een van Corey's beste vrienden. Hij werkt zogenaamd in de winkel, test items en schrijft de tickets. Op 12-jarige leeftijd vertelde de vader van een van zijn vrienden aan Chum dat hij hem deed denken aan Chumley, een walrus-sidekick in de geanimeerde kindershow Tennessee Tuxedo, en de bijnaam bleef hangen. Chumlee wordt in elke aflevering bespot omdat hij incompetent en lui is, waarbij Old Man zegt: "Meestal is Chumlee een paar frietjes te kort voor een happy meal."

Hij is ook de eeuwige proefkonijn als het personeel iets gevaarlijks wil testen. Chumlee was oorspronkelijk niet bedoeld als een van de hoofdpersonen van de show, maar de producenten waren dol op hem en stonden erop dat hij in elke aflevering verscheen.

3 De oude man stierf 4 jaar geleden

Richard Benjamin Harrison Jr. speelde vaak de heteroman van Corey en Chumlee. Hij bewoog alleen als hij er zin in had en werd vaak aan zijn bureau gezien terwijl hij zijn ogen liet rusten. Maar toen Rick zijn vader vroeg om een zeldzaam item te bekijken, lichtte The Old Man op als een kind op kerstochtend. Hij was altijd de eerste die elke dag naar de winkel kwam en de laatste keer dat hij ziek werd was in 1994. Helaas stierf Richard Harrison op 25 juni 2018, op 77-jarige leeftijd. Zijn zoon, Rick, bevestigde het overlijden van zijn vader via Instagram. Onder een stijlvolle foto van The Old Man schreef de jongere Harrison: "Richard Benjamin 'The Old Man' Harrison is vanmorgen overleden, omringd door degenen van wie hij hield. Hij zal enorm worden gemist door onze familie, het team van Gold & Silver Pawn, en zijn vele fans over de hele wereld."

2 Olivia Black werd al snel een favoriet bij fans

Olivia kwam in het vijfde seizoen bij de show. De aantrekkelijke vrouw kwam binnen als een van de nachtploegarbeiders. Haar toevoeging aan het realityprogramma was een verademing, aangezien de meeste castleden mannelijk waren. Onder leiding van Chumlee won Olivia snel de harten van fans en werd hij de andere doorbraakster van de show na Chumlee zelf. Fans van de show zullen Olivia Black noemen als een van hun favorieten van de Pawn Stars-cast. Zoals ze toegaf, was het optreden niet bepaald een droom van haar. Ze wist niet eens dat ze op tv zou verschijnen. Ondanks de verrassing werd ze al snel een sleutelfiguur in de show.

1 Danny Koker is door en door een zakenman

Danny Koker genoot populariteit toen zijn reality-tv-serie Counting Cars een van de grootste hits van History Channel werd. Fans konden er geen genoeg van krijgen dat hij elke week auto's restaureerde of aanpaste en ze vervolgens omdraaide om daarna met de hulp van zijn team een aanzienlijke winst te behalen. De dagelijkse activiteiten van zijn bemanning in zijn autorestauratiewerkplaats, Count's Kustoms, werden opgetekend in de show en maakten hen tot een van de toonaangevende customizingteams voor high-end auto's en choppers. Hij diende als auto- en motorexpert in de tv-show Pawn Stars en de spin-off van Pawn Stars, American Restoration. Met een goed zakelijk hoofd, breidde hij zijn investeringen uit met een online merchandise-winkel, een restaurant en een tattooshop in Sin City.

Aanbevolen: