De sterren van deze films hebben elkaar nooit echt ontmoet op de set

Inhoudsopgave:

De sterren van deze films hebben elkaar nooit echt ontmoet op de set
De sterren van deze films hebben elkaar nooit echt ontmoet op de set
Anonim

De wereld van het filmmaken is interessant. Vooral het groene scherm laat veel gebeuren. Het stelt filmmakers in staat om ons naar een andere wereld te brengen met alleen hun computers. Hoewel velen van hen de postproductie hectisch noemen, blijft het waar de meeste magie plaatsvindt. Misschien wel de meest opvallende demonstratie van groene schermmagie was toen voormalig president Barack Obama een interview moest hebben met mediamagnaat Oprah Winfrey, na de release van zijn memoires, Een beloofd land. Ondanks dat ze zich op verschillende plaatsen bevonden, leek het gesprek naadloos en de twee leken in dezelfde kamer te zijn, gescheiden door een open haard.

Op dezelfde manier hoeven acteurs en actrices bij het maken van films niet altijd in dezelfde kamer te zijn. Hoewel we het er allemaal over eens zijn dat er iets te zeggen v alt voor chemie op het scherm, hebben sommige shoots te maken met tegenstrijdige schema's en voor andere is het helemaal niet nodig om elkaar te ontmoeten.

10 Will Smith en Jared Leto: ‘Suicide Squad’

De superheldenfilm Suicide Squad bevatte een sterrencast met onder meer Will Smith, Margot Robbie, Viola Davis, Cara Delevingne en Jared Leto. Gemaakt door David Ayer, werd de film uitgebracht in 2016. In de film speelde Will Smith de rol van Floyd Lawton, terwijl Leto de rol van The Joker speelde. In een Beats Radio 1-interview onthulde Smith dat hij en Jared Leto elkaar niet hebben ontmoet tijdens het filmen.

9 Kate Mara en Johnny Depp: ‘Transcendence’

Kate Mara en Johnny Depp schitterden in de film van Wally Pfister uit 2014, Transcendence. De film bevatte ook Morgan Freeman, Rebecca Hall, Cole Hauser en Cillian Murphy. De film bleek een flop te zijn aan de kassa, met een brutowinst van $ 20 miljoen onder het oorspronkelijke budget. In een interview met Ellen DeGeneres onthulde Mara dat zij en Depp elkaar alleen ontmoetten tijdens het persen voor de film.

8 Margot Robbie en David Tennant: ‘Mary Queen Of Scots’

2018-film Mary Queen Of Scots vertelt het verhaal van twee koninklijke neven, Mary, Queen of Scots, naar wie de film is vernoemd, en koningin Elizabeth 1. De film, geregisseerd door Josie Rourke, bevatte Margot Robbie als 'Elizabeth 1' en Saoirse Ronan als Mary Stuart. David Tenant speelde de rol van John Knox. In een Red Carpet-interview onthulde Tennant dat hij Margot nooit heeft ontmoet, omdat zijn verhaal 'heel erg op het Schotse einde' was.

7 Hugh Grant en Matthew McConaughey: 'The Gentlemen'

In 2019 verschenen Hugh Grant en Matthew McConaughey allebei in de door Guy-Ritchie geregisseerde film, The Gentlemen. In de film speelde Grant de rol van Fletcher, terwijl McConaughey de hoofdrol speelde, Mickey Pearson. Grant en McConaughey hadden echter weinig met elkaar te maken tijdens het filmen en ontmoetten elkaar alleen om het te promoten.

6 Tig Notaro en Dave Bautista: ‘Army Of The Dead’

Netflix' horror/actiefilm Army of the Dead met Dave Bautista als Scott Ward, Ella Purnell als Kate Ward en Tig Notaro als Marianne Peters. De door Zack Snyder geregisseerde film werd uitgebracht op 21 st van mei en is een spirituele opvolger van Snyder's film uit 2004, Dawn of the Dead. In een interview met Steven Colbert onthulde Notaro dat zij en Bautista elkaar nooit op de set hebben ontmoet. “Ik heb Dave Bautista nog nooit in mijn leven ontmoet. Ik heb de man nog nooit ontmoet. Ze vertelde het aan Colbert.

5 Tom Hiddleston en Tom Holland: ‘Avengers: Infinity War’

Marvel's 2018-release, Avengers: Infinity War, had een uitgebreide cast, waaronder Scarlet Johansson (Black Widow), Tom Holland (Spider-Man), Robert Downey, Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), naast Tom Hiddleston (Loki). In een interview met Good Morning America onthulde Hiddleston dat hij en Holland elkaar slechts enkele minuten voor het interview ontmoetten en nooit met elkaar in contact kwamen tijdens het maken van de film.

4 Jack Black en Jackie Chan: ‘Kung Fu Panda’

Ondanks het uiten van Kung Fu Panda en zijn vervolg, onthulde Jack Black in het verleden dat hij en Chan elkaar pas na 10 jaar persoonlijk ontmoetten. In de filmreeks vertolkt Black Po, de hoofdpersoon, terwijl Chan de stem is van Master Monkey. In een interview met Conan O'Brien zei Black: … Heb de man nooit ontmoet. Niet eens zozeer als een blik van de andere kant van de kamer.” Toen de twee elkaar eindelijk ontmoetten, was in Shanghai, China, terwijl Black halverwege de pers was.

3 Billy Eichner en Beyonce: ‘The Lion King’

In 2019 verscheen de remake van The Lion King, een cultklassieker. De animatiefilm bevatte stemmen van Beyonce, Donald Glover, beroemd om zijn hitsingle 'This Is America', en James Earl Jones, die zijn oorspronkelijke rol opnieuw vertolkte. Hoewel The Lion King meer dan $ 1 miljard aan box office-verkopen opbracht, onthulde Billy Eichner dat hij geen collega-castmate, Beyonce Knowles, heeft ontmoet. "Ik heb geen direct contact, en dat zou ik ook niet moeten doen omdat ik het niet waard ben om in haar aanwezigheid te zijn." Hij vertelde US Weekly.

2 Vin Diesel en Bradley Cooper: ‘Guardians Of The Galaxy’

Hoewel ze co-sterren waren op Guardians Of The Galaxy, ontmoetten Bradley Cooper en Vin Diesel elkaar pas toen ze backstage waren bij Jimmy Kimmel Live. Het meeste werk van de film werd gedaan in een geluidscabine, waarbij elk van de acteurs om de beurt volgens hun eigen schema was. Tijdens het promoten van de film plaagde Vin Diesel het publiek met zijn beroemde drie woorden, 'I am Groot', vaak in meerdere talen.

1 Zach Galligan en Howie Mandel: 'Gremlins'

In de komedie-horror Gremlins uit 1984 speelde Zach Galligan samen met Howie Mandel en Phoebe Cates. Galligan speelde de rol van Billy Peltzer, terwijl Mandel Gizmo uitte. In een interview met Entertainment Weekly onthulde Galligan dat hij en Howie Mandel, die ook de stem van Gizmo in een reclamespotje uitsprak, elkaar nooit persoonlijk hebben gekruist. 'Ik weet niets over de man, hij weet niets over mij. Tenminste, dat weet ik.' zei Galligan.

Aanbevolen: