Wie is Jason Momoa's geruchte vriendin Eiza González?

Inhoudsopgave:

Wie is Jason Momoa's geruchte vriendin Eiza González?
Wie is Jason Momoa's geruchte vriendin Eiza González?
Anonim

In januari van dit jaar kondigden Jason Momoa en Lisa Bonet aan dat ze hun huwelijk zouden beëindigen. Ondanks dat ze minder dan vijf jaar getrouwd waren, was de relatie tussen de twee acteurs een van de langdurigste in Hollywood; ze waren samen sinds 2005.

Na hun uiteenvallen deden er veel geruchten de ronde, vooral over met wie de Game of Thrones-ster de volgende keer zou daten. In eerste instantie werd gemeld dat hij zich wilde verzoenen met Bonet. Er werd zelfs op een gegeven moment gezegd dat ze weer bij elkaar waren gekomen, hoewel dit sindsdien onjuist is gebleken.

Momoa barstte zelf deze zeepbel tijdens de Oscars dit jaar toen hij tegen verslaggevers zei: "We zijn niet weer samen, [maar] we zijn familie… We hebben twee prachtige kinderen samen. We zijn familie voor altijd." Nadat dat gerucht was weggeëbd, werd er een ander geboren: dat de in Hawaï geboren ster de Engelse actrice Kate Beckinsale zag.

Momoa ontkende deze verhalen opnieuw en legde uit dat de enige reden dat toen hij en Beckinsale er gezellig uitzagen, ze alleen een discussie over werk hadden. Meest recentelijk is Momoa in verband gebracht met een romantische relatie met nog een andere actrice, Eiza González.

Dus wie is de geruchten nieuwe vlam van de Aquaman-acteur, en is er enige verdienste aan de roddels die beweren dat ze samen zijn?

Wie is Eiza González en wat doet ze?

Eiza González is een 32-jarige Mexicaanse actrice en zangeres, die nu in de Verenigde Staten woont. Ze werd geboren op 30 januari 1990 in Mexico-Stad. Haar moeder, Glenda Reyna, is een tv-persoonlijkheid en voormalig model in hun geboorteland.

González's vader, Carlos González stierf in een motorongeluk toen ze 12 jaar oud was, iets wat ze zei dat haar inspireerde in zowel haar acteer- als muziekcarrière.

"Het leven heeft veel verrassingen voor je, sommige goed en sommige slecht, en een van die slechte voor mij was de dood van mijn vader toen ik 12 jaar oud was", zei ze in een interview in 2013. "Dat doet nog steeds pijn, maar dat heeft me de kracht gegeven om verder te gaan, want het heeft me volwassen gemaakt."

Een ding dat erg opv alt aan González onder fans, is hoe ze door de jaren heen een sterke fysieke transformatie heeft doorgemaakt. De actrice heeft in het verleden toegegeven dat ze worstelde met haar uiterlijk, wat leidde tot meerdere cosmetische operaties door de jaren heen.

Inzicht in de acteercarrière van Eiza González

Eiza González kreeg de afgelopen tijd veel lof voor haar optreden als paramedicus in de actiethriller Ambulance, naast sternamen als Jake Gyllenhaal en Yaya Abdul-Mateen II. Het was het laatste krediet in een portfolio dat indrukwekkend groeit door het optreden.

González begon voor het eerst met acteren in de late jaren 2000, in verschillende telenovelas in Mexico. Haar allereerste Hollywood-baan was een stemrol, in de Spaanse nasynchronisatie van Dreamworks en de geanimeerde komediefilm van 20th Century Fox, The Croods. In 2014 begon ze het personage Santanico Pandemonium te spelen in El Rey Network's televisiebewerking van de cult-klassieke horrorfilm From Dusk Till Dawn.

Het jaar daarop had ze een cameo-rol in de muzikale dramafilm Jem and the Holograms, die echter breed werd gepand door zowel fans als critici. González' doorbraakrol zou eindelijk komen in 2017, toen ze Monica 'Darling' Castello speelde in Edgar Wright's Baby Driver, naast Ansel Elgort en Jamie Foxx, onder anderen.

Sindsdien is de actrice te zien in titels als Alita: Battle Angel, Hobbs & Shaw, I Care a Lot en Godzilla vs. Kong.

Is Eiza González momenteel aan het daten met Jason Momoa?

Het verslag van Eiza González die uitgaat met Jason Momoa verscheen voor het eerst in een verhaal over People, die een inside-bron dicht bij de acteur citeerde."Ze zijn aan het daten. Hij geeft om haar", zegt de bron. "Hij is op een geweldige plek en werkt aan Fast X. "Hij heeft het nogal druk en hij is op een goede plek."

In januari van dit jaar werd voor het eerst aangekondigd dat Momoa zich bij de cast van de nieuwste Fast and Furious-film zou voegen, waarin hij de hoofdschurk zal spelen. De opnames voor de foto zijn al aan de gang, hoewel regisseur Justin Lin onlangs is teruggetreden als regisseur, met als reden 'creatieve verschillen' als reden voor zijn vertrek. Fast X staat gepland voor een wereldwijd debuut in mei 2023.

Hoewel de bron dicht bij Momoa en González erop stond dat de acteur zijn baan en zijn schijnbare, nieuw gevonden liefde goed in evenwicht hield, benadrukten ze snel dat de relatie nog moest stollen. "Ze hebben het allebei druk met hun werk, maar hebben samen lol", aldus de insider. "Het is nog niets ernstigs."

Rekening houdend met hoe snel Momoa de eerdere geruchten over Kate Beckinsale en Lisa Bonet de kop indrukte, zou zijn stilzwijgen tot nu toe over het González-verhaal erop kunnen wijzen dat het misschien gewoon benen heeft.

Aanbevolen: