De waarheid over de transformatie van Eiza González

Inhoudsopgave:

De waarheid over de transformatie van Eiza González
De waarheid over de transformatie van Eiza González
Anonim

Vóór 2014 zouden niet veel mensen buiten Mexico hebben gezegd dat ze wisten wie Eiza González was. Ze had een succesvolle carrière in het land genoten, zowel als acteur als als muzikant. Pas toen ze werd gecast in de From Dusk Till Dawn-serie van Robert Rodriguez voor zijn kabelnetwerk, El Rey, begon ze echt herkenbaar te worden in Hollywood en daarbuiten.

González is een buitengewoon getalenteerde artiest, zoals blijkt uit de golf van spraakmakende rollen die ze sindsdien heeft vervuld. Haar portfolio omvat onder meer credits in films als Baby Driver, Alita: Battle Angel, Hobbs & Shaw, I Care A Lot.

Afgezien van haar duidelijke talent op het scherm, hebben fans en media ook gemerkt dat González in de loop der jaren een aanzienlijke fysieke transformatie heeft ondergaan. Een nadere blik op haar leven suggereert dat deze veranderingen niet zo verschillend zijn van de veranderingen die iemand zou kunnen ervaren.

Sterke fysieke veranderingen

Veel beroemdheden ervaren in de loop der jaren sterke fysieke veranderingen, zij het als gevolg van veroudering, aanpassing aan bepaalde karakterrollen of, zoals hoe dan ook het geval is bij de meeste mensen, veranderingen in levensstijl en dagelijkse gewoonten.

De transformatie van González is echter zo opvallend dat het onderwerp is geworden van wijdverbreide gesprekken met fans. De actrice heeft in het verleden openlijk gesproken over plastische chirurgie om elementen van haar uiterlijk te veranderen waar ze niet helemaal tevreden mee was.

Zoals met elk aspect van het leven van een beroemdheid, werd González' nieuwe uiterlijk een bron van verhitte discussies, vooral op sociale media. Aan de ene kant waren sommigen van mening dat haar veranderende uiterlijk gewoon het resultaat was van natuurlijke menselijke evolutie. Aan de andere kant waren degenen die onvermurwbaar bleven dat het puur cosmetisch was.

Een zij-aan-zij fotovergelijking van González als tiener en nu zo'n argument op Reddit.

Eiza Gonzalez Ik geef veel om
Eiza Gonzalez Ik geef veel om

'Ze heeft in de loop der jaren meerdere operaties ondergaan. Neuscorrectie, wangen, kinimplantaat, lippen, Botox en ik weet niet meer wat nog meer', schreef een gebruiker. Aan de andere kant van het debat merkte een andere fan op: 'Er zijn vele jaren verschil tussen [de] foto's. De foto links is gemaakt toen ze een tiener was, nu is ze 31.'

Aanzienlijk gewichtsverlies

Vóór haar Hollywood-dagen ging González naar een Mexicaans ontbijt-tv-programma en gaf toe dat ze een neuscorrectie had gehad, simpelweg omdat ze niet hield van hoe haar neus er eerder uitzag. Dit is een van de weinige keren dat ze publiekelijk heeft gesproken over plastische chirurgie.

Hollywood Life interviewde twee artsen rond dezelfde tijd, en ze leken respectievelijk gewicht toe te voegen aan beide kanten van het argument.

"Het lijkt erop dat ze fillers in haar wangen heeft laten injecteren, omdat ze op de recente foto merkbaar hoger en meer uitgesproken zijn dan op de eerste", zei een Dr. Marina Peredo, terwijl ze twee voor- en na-foto's van de acteur. "Door wangvergroting lijkt het hele gezicht dunner en langer, wat duidelijk te zien is op de after-foto."

Dr. Brian Glatt uit New Jersey had een andere kijk. "Hoewel haar gezichtsstructuur er anders en aantrekkelijker uitziet, lijkt het meeste te wijten te zijn aan het 'groeien in haar uiterlijk', samen met aanzienlijk gewichtsverlies en professionele make-up en haar," zei hij, voordat hij eraan toevoegde: "Ze had waarschijnlijk een klein kinimplantaat geplaatst."

Verzonken in depressie

González verloor haar vader toen ze nog een tiener was. Door deze klap raakte ze depressief en kreeg ze ook aanvallen van eetbuien.

Eiza González
Eiza González

De National Eating Disorders Association definieert de ziekte als 'een ernstige, levensbedreigende en behandelbare eetstoornis die wordt gekenmerkt door terugkerende episodes van het eten van grote hoeveelheden voedsel (vaak zeer snel en tot op het punt van ongemak); een gevoel van controleverlies tijdens de eetbui; en het ervaren van schaamte, leed of schuldgevoelens na de eetbui.' Het is de meest voorkomende eetstoornis in de Verenigde Staten.

Gelukkig kon de actrice zich een weg banen door deze depressieve fase van haar leven. Eerder dit jaar nam ze het op zich om dit deel van haar verleden aan haar fans te vertellen. "Mijn leven van [leeftijd] 15 tot 20 was erg moeilijk voor mij, omdat ik een ernstig probleem had met eetaanvallen. Het duurde lang voordat ik erachter kwam dat ik door de dood van mijn vader door een zware depressie ging, " luidt een ruwe vertaling van haar originele Spaanse tekst.

"Ik wilde dit bespreken [omdat] de adolescentie niet gemakkelijk is, zelfs niet op zichzelf", vervolgt ze. "Op die leeftijd door verlies gaan is niet gemakkelijk. Maar weet dat er altijd licht is aan de andere kant en dat wij onze grootste motor zijn."

Aanbevolen: