8 beroemdheden die dol zijn op echte misdaad

Inhoudsopgave:

8 beroemdheden die dol zijn op echte misdaad
8 beroemdheden die dol zijn op echte misdaad
Anonim

De golf van ware misdaad als entertainment lijkt de afgelopen jaren nooit te eindigen nu docu-serie na documentaire hun weg naar het scherm vindt. Van shows en films tot podcasts en boeken, de fascinatie voor misdaad en de drijfveren erachter trekt het publiek van alle kanten. De belangstelling komt niet alleen van het publiek - de wereld van Hollywood is net zo geïntrigeerd door de misdaaddocumenten die de natie overspoelen. Deze 8 celebs geven openlijk toe dat ze de nieuwste serie bingen en wachten ongeduldig om te horen wat er gaat gebeuren.

8 Bill Hader vindt ware misdaad fascinerend

Bill Hader is blij zijn interesse toe te geven en heeft openlijk gesproken over zijn liefde voor echte misdaad in talkshows en in interviews, waarbij hij aanha alt dat zijn obsessie enigszins kalmerend is. De acteur grapte op The Late Late Show zelfs dat hij in slaap zal vallen met Forensic Files. Hoewel hij niet zo'n fan is van seriemoordenaars, is hij dol op het bedenken, plannen en voorbereiden van echte misdaden en de shows die ze onderzoeken.

7 Mindy Kaling verwacht een moord

Liefhebbers van echte misdaad zullen graag de details van hun nieuwste serie bespreken, maar Mindy Kaling tilt de liefde naar een nieuw niveau door het te koppelen aan narcisme. De maker van Mindy Project heeft keer op keer verklaard dat ze het gevoel heeft dat er een beetje ego bij komt kijken als ze denkt dat iemand erop uit is haar te vermoorden. In de overtuiging dat echte misdaadbendes haar op het ergste hebben voorbereid, heeft ze plannen klaar voor het geval iemand haar ooit zou proberen te verrassen.

6 Kristen Bell is geboren om van echte misdaad te houden

De ster van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, Kristen Bell was enthousiast om deel te nemen aan een serie die haar liefde voor misdaad speelde. Blijkbaar ongevoelig gemaakt door haar jeugd met een cardioloog-verpleegkundige als ouder, is Bell dol op de fijne kneepjes van echte misdaad en onderzoekt ze elk detail om het antwoord samen te stellen. Na elke aflevering van Dateline te hebben gezien, staat de actrice van Veronica Mars altijd klaar om de nieuwste docu-serie over echte misdaad te binge.

5 Emmy Rossum schaamt zich niet voor haar liefde

The Shameless-ster voegde zich bij de menigte toen Netflix' Making a Murder voor veel opschudding zorgde. Rossum tweette haar obsessie en merkte op dat ze in het 'diepe donkere wormgat' van de show was getrokken en ze kon niet wachten om te horen wat er daarna gebeurde. Naast haar hoofdrol in Angelyne, zette haar genegenheid voor ware misdaad zich voort in de productie van Alligator Candy, een podcast over ware misdaad gericht op de verdwijning van David Kushners broer John in 1973.

4 Andrew Garfield speelde een droom uit

Andrew Garfield heeft de afgelopen twee jaar furore gemaakt toen hij project na project uitbracht en in korte tijd een aantal genres bedient. Zijn liefde voor echte misdaad kwam echt tot uiting in zijn rol van detective Jeb Pyre in Under the Banner of Heaven. De Amazing Spider-Man-acteur las tien jaar eerder het boek waarop de miniserie was gebaseerd en raakte gefascineerd door het verhaal. Garfield, een zelf-toegegeven liefhebber van echte misdaad, heeft toegegeven dat hij gemakkelijk te verkopen is als het op dit genre aankomt, aangezien de mentaliteit rond misdaden hem altijd zal intrigeren.

3 Lucy Hale zoekt de volgende binge

Alle actie en intriges spreken Lucy Hale aan, net als bij anderen in het publiek. De actrice van Pretty Little Liars is dol op donkere en verdraaide verhalen, zoals alles van Handmaid's Tale tot Evil Genius dat haar vrije tijd in beslag neemt. Gefascineerd door de psychologische aspecten van de dramatische vertelling, heeft Hale zelfs openlijk toegegeven elke aflevering van Forensic Files te hebben gezien, wat betekent dat ze altijd op zoek is naar de volgende binge.

2 Selena Gomez's liefde is erfelijk

True crime is tegenwoordig niet ver van de voorhoede van Selena Gomez' carrière, aangezien de actrice schittert in Only Murders in the Building, een show die drie echte misdaadpodcasters volgt terwijl ze proberen de mysteries van hun eigen gebouw op te lossen. Gomez nam onmiddellijk de rol op zich toen zij en haar moeder een band kregen over hun interesse in de forensische en psychologie van dit alles. Naast haar fascinatie voor de technische aspecten, heeft ze ook het gevoel dat true crime haar (en andere vrouwen) voorbereidt op het worstcasescenario van elke situatie. Ze heeft in het verleden zelfs CrimeCon bijgewoond en met anderen samengewerkt om de weekendmisdaad op te lossen.

1 Steve Martin stal de show

Weinig mensen vinden een manier om van hun obsessie een carrièrestap te maken. Steve Martins fascinatie voor podcasts over echte misdaad leidde de acteur op een reis van co-creatie met John Hoffman, waarbij hij de Hulu-hit Only Murders in the Building samenstelde. Door samen te werken met Martin Short en Selena Gomez, sluit Martin het meest aan bij zijn karakter, aangezien hij een fervent luisteraar is van echte misdaadpodcasts en zijn favorieten zal gebruiken om naar te luisteren terwijl hij fietst.

Aanbevolen: