Kunal Nayyar's bruiloft duurde 6 dagen en trok 1.000 gasten

Inhoudsopgave:

Kunal Nayyar's bruiloft duurde 6 dagen en trok 1.000 gasten
Kunal Nayyar's bruiloft duurde 6 dagen en trok 1.000 gasten
Anonim

Voormalig Big Bang Theory-ster Kunal Nayyar komt op zijn 11e verjaardag met zijn vrouw, ex-Miss India Neha Kapur.

Wat nog gedenkwaardiger is dan hun tijd samen, is hoe lang hun huwelijksfestiviteiten duurden; een hele 6 dagen, om precies te zijn, met meer dan 1.000 aanwezigen.

Het was geen liefde op het eerste gezicht voor Neha Kapur

Kunal Nayyar was op bezoek in India met zijn vrienden en familie toen hij werd uitgenodigd voor een nieuwe bar-opening in december 2008. Aan de bar vertelde zijn neef hem dat er iemand was die hij moest ontmoeten.

In een artikel gepost door People Magazine, toen Nayyars neef hem voorstelde aan Neha Kapur, werd ze genoemd als de voormalige Miss India. Dit bracht Nayyar ertoe om een grapje te maken: “Ex. Kun je me voorstellen aan de huidige?” Kapur, die het populaire tv-programma The Big Bang Theory nog nooit had gezien of er zelfs maar van had gehoord, was ook niet bepaald onder de indruk van Nayyar.

Ze nam meteen nota van zijn 'Hollywood'-uiterlijk.

"De eerste keer dat ik Kunal zag, droeg hij een truckerspet, afgeknipte handschoenen, een hipsterbril en een sjaal… Het duurde even voordat ik hem daartussen vond."

Kunal Nayyar was halsoverkop voor Neha Kapur

Kunal Nayyar in 2012
Kunal Nayyar in 2012

Toen Nayyar echter eindelijk zijn ogen op Kapur richtte, was hij helemaal geslagen. “Mijn eerste gedachte was: ‘Dit is de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien’. Mijn tweede gedachte was: 'Ze is ver buiten mijn bereik.'

Het paar lijkt het goed te vinden na een rondje drankjes, terwijl ze hun gedeelde ervaringen met het leven in New Delhi doorgaven. Na die nacht nodigde Nayyar Kapur uit om hem in de Verenigde Staten te bezoeken.

3 weken later zat ze in het vliegtuig naar Los Angeles om meer tijd met hem door te brengen. Kapur vertelde uitgebreid over haar eerste bezoek aan Glamour. Ze werd geciteerd en zei: "Ik kan uren met Kunal praten, en het voelde alsof ik hem altijd had gekend, dus toen ik hem in LA kwam bezoeken, leek het gewoon zo goed … ik denk dat ik altijd klaar was om met hem te trouwen."

De huwelijksfeesten duurden zes hele dagen

Hun bruiloft vond plaats in december 2011 in hun kinderstad New Delhi. Tijdens het 6 dagen durende feest trakteerde het paar zichzelf en hun gasten op culturele festiviteiten. Nayyar herinnerde zich de dag dat alle vrouwen henna-tatoeages kregen, zoals gebruikelijk is tijdens een traditionele Indiase bruiloft.

Hij werd geciteerd en zei: "Alle vrouwen krijgen henna en alle mannen drinken Bloody Mary's. De mannen voeden de vrouwen omdat ze moeten wachten tot de henna droog is." Een ander onderdeel van de traditionele festiviteiten was het deel waar Nayyar op een wit paard binnenreed terwijl zijn familie om hem heen danste terwijl ze op de drums speelden. In een aflevering van Late Night With Conan O'Brien legde hij uit dat dit deel van de ceremonie het engste deel van de hele ceremonie was.

"Het ding is echter dat wanneer je op dit paard zit, of wanneer je op dit paard stapt, er een paardengeleider is … maar deze paardengeleider was 13 jaar oud. Een 13-jarige jongen, en hij behandelt het paard, en mijn familie, mijn neven en al, dansen rond dit paard terwijl de trommels spelen, en ze moeten het paard voeren als een zegen. Maar het kind laat mijn familie het paard niet voeren omdat hij eerst betaald wil worden… Dus de drums spelen, mijn vrienden dansen, [het paard] wordt gek!… En ik denk: 'Hoe triest is dit? Dit is de dag dat ik ga sterven.'”

Op een luchtiger toon, in de februari 2013-editie van Vogue India, toen Nayyar werd gevraagd naar zijn favoriete moment tijdens de vieringen, was zijn antwoord eenvoudig; zijn aanstaande bruid zien op de eigenlijke trouwdag.

"Mijn favoriete moment was om Neha die dag voor het eerst te zien. Ik krijg nog steeds de rillingen als ik eraan denk hoe mooi ze eruitzag. Ik bedoel, ik weet natuurlijk dat mijn vrouw mooi is, de hele wereld weet dat ze mooi is. Maar er was meer dan fysieke schoonheid in het spel als ze liep. Het was spiritueel, ze was een visioen. Ik zal dat nooit vergeten tot de dag dat ik sterf."

Vorig jaar maakte Nayyar een jubileumpost op zijn Instagram voor Kapur. De post is een korte videoclip van Kapur die danst met als onderschrift: “We zijn misschien onconventioneel, maar ik herinnerde me hoe we beloofden ons leven niet te leven volgens de versie van iemand anders. Proost op jou, kampioen, partner, beste vriend. Wat er ook gaat komen, ik heb geluk dat we morgen hebben. Gelukkige 10e.”

Als reactie plaatste Kapur 2 foto's van zichzelf en Nayyar met het bijschrift: "Net als rivieren.. we kozen onze eigen paden en komen terug om als één samen te smelten", en voegde eraan toe: 'Happy 10 my love'. Big Bang Theory-fans hopen dat deze twee nog vele gelukkige jaren zullen beleven.

Aanbevolen: