Wie is de 23-jarige verloofde van Dane Cook, Kelsi Taylor?

Inhoudsopgave:

Wie is de 23-jarige verloofde van Dane Cook, Kelsi Taylor?
Wie is de 23-jarige verloofde van Dane Cook, Kelsi Taylor?
Anonim

Als het gaat om daten en liefde, is leeftijd voor de een slechts een getal, terwijl voor anderen leeftijd een bepalende factor is of ze met een persoon kunnen daten of een duurzame band kunnen vormen. Nou, voor sommige mensen overwint liefde echt alles, en leeftijd doet er niet toe en dat lijkt de situatie te zijn voor komiek Dane Cook.

Dane Cook, een Amerikaanse komiek en acteur die 50 jaar oud is, is onlangs verloofd met de 23-jarige Kelsi Taylor. Ja, het is duidelijk dat iedereen die dit leest een soort ongemak zou voelen met het leeftijdsverschil. Als gevolg hiervan zijn er veel Dane Cook-fans die niet enthousiast zijn over zijn relatie. Het is duidelijk dat met een leeftijdsverschil van 27 jaar fans van de stand-upcomic zeker meer willen weten over de ups en downs die het paar kan ervaren, maar zich voor hen verbergen.

Dit is wat we tot nu toe weten over het paar.

Wie is Kelsi Taylor?

Dane Cook is verloofd nadat hij de vraag aan zijn oude vriendin, Kelsi Taylor, op 13 juli had gesteld. "Ze zei ja!", schreef de komiek in een Instagram-bericht dat het nieuws op 2 augustus aankondigde.

Volgens Taylor's Instagram-bio is ze een "gecertificeerde Pilates / TRX-instructeur, gecertificeerde voedseltherapeut / voedingsdeskundige, muzikant en verspreider van positiviteit."

Haar feed staat vol met foto's en video's, samen met tips en trucs - over hoe je een gezonde, evenwichtige levensstijl kunt leiden met behulp van lichaamsbeweging en schoon eten.

"Het voelt goed om je goed te voelen", schreef ze bij een recent bericht, waarin ze haar merkambassadeurs-partnerschap met de populaire activewear Fabletics promootte. De fitnessgoeroe onthulde eerder in een YouTube-video die in mei 2019 werd gepost dat ze opgroeide in een klein stadje in Nevada, maar op 12-jarige leeftijd naar Californië verhuisde om haar droom om muzikant te worden na te jagen.

"Ik had er een soort haat-liefdeverhouding mee", zei ze over haar geboorteplaats. "Toen ik eenmaal met mijn muziek begon te werken, was het voor mij een stuk logischer om hier naar toe te komen en het na te streven." Ze zei ook dat haar twee oudere broers en zussen haar beïnvloedden om haar creatievere kant en passie voor muziek te omarmen.

Wat we weten over Kelsi's verleden voor Dane Cook

Om haar carrière als zangeres een kickstart te geven, onthulde Taylor in de eerder genoemde 'Get To Know Me'-video dat ze stopte met studeren nadat ze een paar credits had behaald. “Het was gewoon zo moeilijk. Ik kon er nooit achter komen wat ik moest doen en ik heb echt nooit van school genoten, 'gaf ze toe. "Ik doe het altijd beter in een creatieve omgeving."

Ze dropte haar eerste EP “Fear of Yourself” in 2018 en maakt sindsdien muziek.

Cook vertelde fans eerder dat hij Taylor bij hem thuis had ontmoet tijdens een game-avond in 2017. Op dat moment werd Taylor verondersteld ongeveer 17 jaar oud te zijn, een jaar minder dan volwassen en 4 jaar verlegen de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken. Dit probleem met de leeftijd begon veel wenkbrauwen op te werpen bij fans omdat ze denken dat het mogelijk zou kunnen zijn dat Cook zich op dit moment tot een tiener aangetrokken voelde.

Echter, "we waren een tijdje vrienden en kort daarna werden we verliefd op elkaar en vervolgens opgewaardeerd naar liefde", zei Cook tijdens een Instagram Live, per People.

Kelsi heeft een behoorlijk schema vandaag

Volgens Metro zingt Taylor niet alleen voor haar fans op Instagram, maar zong ze eerder back-up voor sterren als Demi Lovato tijdens het iHeartRadio Jingle Ball-concert in 2017 en tijdens de American Music Awards.

Naast haar muziek is Kelsi Taylor ook een actrice, en hoewel ze niet in een kaskraker heeft gespeeld, lijkt het erop dat ze gaat schitteren in een film genaamd Shadows, die momenteel in de post is -productie, volgens IMDb. Haar eerdere werk als actrice omvatte verschillende korte films, waaronder American Typecast uit 2019 en Beach Seasons uit 2014.

Toch lijken Taylor en Cook een sterke band te hebben, ondanks de negativiteit rond hun leeftijdsverschil. Cook heeft niets dan lieve dingen gezegd over Talyor, en toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete aspect van de zanger, zei hij: "Kelsi is slim, aardig, creatief, loyaal en eerlijk."

Cook en Taylor hebben al hun eigen kleine harige gezin gesticht. Samen hebben ze twee honden, Ripley en Chopper. De pups hebben allebei hun eigen Instagram-accounts, gerund door Taylor en Cook

Aanbevolen: